28 maj - I gotta leave it all behind

Vanlig skoldag, finns inte så mycket att säga om den. Efter skolan drog jag och Mich mich direkt till cafét i Märsta centrum och sedan raka vägen till SATS. Sats-ade stenhårt idag vilket känns bra, inför Alanya ofc! Haha. Asså den här dagen har varit helt upp och ner. Mitt humör har varierats från glad till galen till jag vet inte vad. All stress gör en tokig! Jag ska dessutom testa på yoga nästa vecka. Hört att de faktiskt hjälper mot stress. Nu ska jag sätta mig och göra klart instuderingsfrågorna i naturkunskap, vi ska ha prov i kapitlet om energi redan nästa vecka! Inte klokt att mina lärarna har satt in 5 prov på 1 vecka! De är fan omöjligt, plus att 3-4 arbeten ska vara inlämnade och så har jag även redovisning imorgon om låg & hög konjuktur i samhäll. Hur ska de här gå till?!

Som ni redan vet så älskar jag High School Musical, vilket är lite kul! Men, jag slänger in en av de låtarna som jag gillar mest och som även berör mig & påminner mig om saker och ting som hänt i de förflutna. Ett sår som sedan blir till ett ärr som fastnar i hjärtat och som du alltid kommer bära med dig, livet ut..

Gabriella Montez - Gotta go my own
It's so hard to say, but I gotta do what's best for me
You'll be okey.. I got to move on and be who I am
I just don't belong here, I hope you understand
We might find our place in this world some day
But at least for now..


27 - too much

Som jag skrev i de förra inlägget (tror jag). Jag har så mycket att göra nu förtiden att jag lägger bloggen lite åt sidan. Bloggar lite då och då när jag har tid, ork, osv. Igår efter skolan var jag på min f.d skola (gillbo) för de hade den traditionella Vårkvällen och så fyllde även skolan 100 år! Sen mötte jag upp Raber, Sarbast, Helin och några andra i stationen så drog vi och lirade lite boll. Man träffade även på gamla vänner från klassen, bl a. Barawi, Kujanpää och Jama.
Efter de drog jag mig hemåt. Mötte upp Priscilla på vägen då vi skulle hem till mig och kolla på BARCA - UNITED matchen. Jag visste hela tiden att Barca skulle vinna allt, de har allt och lite till. Somsagt, Mas qué un club F.C Barcelona.

 2 - 0 

26 maj - 2 VECKOR KVAR!

Jag kan inte fatta att hela 1:an snart har gått, de bara 2 VECKOR KVAR sen har vi ta mig fan sommarlov! Tiden har gått så himla fort att man knappt märkt av de. Jag åker dessutom till Alanya snart, 2 dagar efter skolavslutningen (avslutningen är den 11 juni). Dagarna går bara snabbare och snabbare och de är lite press nu med alla arbeten som ska lämnas in innan omdömes/betygsättningen.
Idag hade jag ett litet samtal med rektorn och min mentor, de fick riktigt bra faktiskt. Vi pratade kriterier, hemma, politik, lite allmänt sådär. Efter skolan tog jag och Michelle en fika (as usual) och snackade skit bara. Kom hem och satte mig och plugga franska, har prov imorgon som jag måste klara. Mitt betyg hänger på de där provet, just nu ligger jag på ett VG och jag vill gärna hålla mig till de så pluggapluggaplugga! Desperate housewives nu!
Keep it gangsta!

Estefanía & jag - gammal bild, från hösten -08

24 - 25 maj -

Blev väckt av jäveln Josef runt 11 för att jag hade lovat honom att gå och träna på SATS i Kista idag. Jag hann bara gå upp, tvätta ansiktet lite, klä på mig, packa väskan och sen bege mig raka vägen ut till bussen. Vi tränade ungefär 1-2 timmar, riktigt skönt var de. Hade inte tränat sen i måndags.
Därefter tog vi promenaden till Rinkeby där vi skiljdes åt. Tog sedan bussen till Spånga och mötte upp Amira. Satt hemma hos henne ett tag och bara tog de lungt, sen gick vi till Spånga grillen och käkade gooodaste kebabtallriken där! Jag hade inte ätit ett skit på hela dan, förstår ni hur hungrig jag var?! 
Efter käket gick vi tillbaka hem till Amira för att hjälpa henne lite med spanskan. Shit vad trög du är ibland, ljubavi. Haha, åkte hem runt 8 och när jag väl kom hem satte jag mig och jobba på mitt cv. Ska nämligen kanske få jobba inom kommunen i sommar! Hoppas hoppas hoppas.

Den här dagen har känts hur bra som helst. Jag har varit glad och sprallig hela dan, allt har typ varit perfekt helt enkelt! Efter skolan drog jag och Michelle my bell till vårt stammis ställe och tog en fika. Efter att bara ha suttit där och tagit de lugnt i nån timme drog vi oss vidare till SATS. Träningspasset idag bestod för de mesta av konditionsträning. Kändes verkligen skönt då jag ansträngde mig så mycket mer idag. Man måste ju bli fin inför sommarn och ALANYA, beach09!
Resten av kvällen har jag suttit och pluggat och gjort färdigt arbeten. Så skönt att bara få allt avklarat så man slipper beskymra sig för de sen. Klockan börjar bli mycket nu och mina ögon börjar bli trötta. Får se om de går att blogga imorgon för det är något fel på sidan varje jag klickar in, den stängs typ av. Nåt sånt, skit knas. Bloggar kanske ifrån skolan istället. Dags för sängen, natti natti

Haha "kött fifan"
 
Juanita & Amira idag
     
   

Juanita & Amira DÅ! (skillnad, haha)

22 - 23 maj - Kurdisk fest

Som ni kanske redan vet så slaggade Steff och Sass här från igår. Vi låg uppe och kollade på Lilja 4-ever som jag somnade till väldigt fort.. varför blir jag inte förvånad(?) Därefter somnade Steffie som Sassa tydligen väckte efter ett tag! Din jävel, varför väckte du inte mig för?! :(


Vi vaknade lite sent imorse så vi fick skynda oss på för att hinna med allt. Vi började med frukost iaf, därefter dusch och fix. Sassa fick äran att fixa mitt hår till kvällen (jag var på kurdisk förlovningsfest), det blev superfint! Jättefina lockar. Jag fixade sminkningen, den blev väldigt fin faktiskt! Jag kunde tyvärr inte ta någon bild då min kamera fortfarande ligger hemma hos Mathilda. Sen hade jag min cériserosa fodralklänning jag berättade om. Ni ska få se bild på den när jag orkat åka och hämta min kamera, I promise.
Förlovningen blev iaf lyckad! Jag hade roligt och de tror jag att resten också hade. Blev skjutsad dit av mamma (snäll som hon var) De kändes lite pinsamt i början då jag trodde att jag var jätte försenad, jag var försenad men inte jätte och som tur var så var jag inte den enda. Kvällen började med mat (kyckling,ris och sallad blev det, mums) Därefter blev de efterrätt som bestod av frukt, tårta, baklawa och en massa annat gott. Resten av kvällen vart de presenter, musik och massor med dans. Jag hoppas du hade de roligt Kaban, önskar er all lycka!

Imorgon ska jag åka och träna med Josef på dan och sen ska jag förmodligen till Amira, har inte sett tjejen på sjukt länge faktiskt. Vart håller du hus nu förtiden min vän? Imorgon ska vi ta igen mycket iaf. Nu ska jag ner och ta nåt litet och äta, sedan är de dags för sängen Kommer aldrig komma upp imorgon annars, inte ens för 5 öre. Kyss
Mitt mästerverk på stranden i Dubai, -07

23 maj 2009 - Tjena mitt bena

Hej, det är sassa! Just nu är vi hemma hos johanna. vi var i kista idag och shoppade kläder och chillade och ÅT! vi fick gratis glass i mcdonalds, lyxigt va? extra chokladsås också ;) haha just nu ska vi kolla på film hela natten lång! först en film vi ska gråta till, sen en läskig sen en rolig =) steffie spillde dipp på sitt ben för johanna skulle försvara sig från "björnen". Ni fattar ingenting nu, eller hur? aja skitsamma :p hade lite tråkigt bara så jag passa på att gästblogga i juanaabananazz bloggis. själv så har jag inte bloggat, av olika orsaker.. nä men ni får ha det så ruligt och forsätt läsa johannas blogg ;) de brå de brååå ! ajdi ha en trevlig kväll puss sassa

hej johanna

22 maj -

Blev väckt av telefonjäveln idag, jag hatar att bli väckt! Eller de beror på, iaf av telefonen.. eller de beror egentligen också på, vem de är liksom (a) haha. Har precis duschat och fixat mig. Ska dra iväg till kista och kolla på present åt min Kabani, därefter möta upp Steffie och Sassa. C-ya suckaz

Blev ett kort inlägg :)
Lägger även in en bild när jag hade svart hår, passar de eller ser de bättre ut i ljust?
De brukar även säga att jag ser ut som en kurd i svart hår, haha. Stämmer de? :p

fortsättningen av 20 maj - :)

När jag väl hade kommit in till stan så får jag ett samtal av Steffie som säger att hon snart är här med Sassalita, så jag drog mig till Tekniska och väntade på dem där. När de väl kom så åkte vi tillbaka till TC och gick runt i alla möjliga butiker i jakt efter min klänning. Lyckligt nog så hittade jag faktiskt den, inne på SOUK. Men jag la undan den då eftersom jag skulle möta upp mamma i Gamla stan inom en timme. När de väl vart dags drog jag mig dit då mamma hade rekomenderat en bra butik där.. Var den bra?! Noway, eller så var de bara jag som var lite kräsen. Vissa saker var söta, andra anskrämliga.. Nåväl, så vi tog oss promenaden från Gamla stan till TC där jag tillslut fick min efterlängtade klänning.
Det blev en cériserosa fodralklänning från Jane Norman med ett insytt svart band/bälte under bysten med en stor rosett framtill. Så otroligt söt! Tillsammans med den köpte jag en rosettformad kuvertväska att ha till. Nu fattas bara skor och present till min Kabani. 
Efter det tog vi tunnelbanan till Stadshagen där mamma hade sin bil parkerad då vi skulle åka till mormor och morfar och hämta Gabriella. Fick ett samtal av Natta om att de var fest hemma hos Sandra så när jag väl kom hem åt jag mat med mamma snabbt för att sedan fixa mig lite och sen dra dit. De som hände under kvällen, stannar där. Jag hade iallafall roligt och de tror jag alla hade!

Hann inte blogga imorse pga. att jag hade jättebråttom med att göra mig iordning osv. Jag och la familia var nämligen på Grönan! Vi hade så grymt roligt, jag och Miguel åkte den nya atraktionen där som heter Insane. Haha, den är riktigt tung! Efter en hel grym dag på grönan var man inte lite slut.. Då får man reda på att de är poolpartaj @ Nattas place, så då var de bara att åka hem, packa kläder och rulla sig dit. Stället var omringat av Märsta boyz och en massa annat folk, kul var de verkligen! Nu har jag iaf precis duschat och ätit lite, var vrålhungrig.
Imorgon måste jag in till stan igen för att inkassera skor & present. Nu är de natti natti dags, ciaaaao!

Gammal bild,tyckte om sminkningen på den tiden.

20 maj - differences

Hallå, vart tog solen vägen?! Låg ute och stekte nyss och så helt plötsligt så försvinner den, aja.. den kanske får för sig att komma fram senare. Jag ska snart ner och äta frulle, håller på och dör av hunger. Sen ska jag in till stan och kolla på klänning tills på lördag då jag är bjuden på Kabans förlovning! Allt kommer bli så roligt, ser verkligen fram emot det!

Jag hade egentligen orienteringsdag idag men asså helt seriöst.. för det första så kan inte jag orientera, jag går bara vilse eller "låtsas" som om jag gör det. För de andra så hittar inte jag dit vi skulle orientera, hällsobo nånting bla bla bla.. fan vet jag! Så nej tack, jag står över det där kastet. Och imorgon och på fredag är jag ledig, gud så skönt. De behövde jag verkligen. Imorgon blir de Gröna Lund för min del, ska bli hur kul som helst för att jag har inte varit där på 2-3 år nu!
Magen kurrar och har sig, ska ner nu, käka, fixa mig och dra in till estockholmo! 
Adios Compadre!


En Johanna som bebis (3 år gammal) ..
 

Och en Johanna idag :)

18 - 19 maj - Old school

God morgon! Jag kunde tyvärr inte sätta mig och blogga igår kväll för min data kronglade sig och allt blev kaos då, så jag satte mig och pluggade samhäll istället.
Aktuellt igår: skola, gym och fik med Michelle. Sen åkte jag direkt hem och åt middag med mamma som alltid har sån otur när hon försöker gymma eller idrotta. Hon har fått sendrag så hon kan inte gå, pobresita!
Resten av kvällen satt jag somsagt och pluggade samhäll och även franska.

Gick aldrig till skolan idag då jag kände mig febrig och helt hängig & svag. Har precis ätit lite nudlar, mums. Hittade även en massa gamla bilder från old school, jag hade tänkt att lägga upp några. Kunde inte sluta skratta åt dem, vissa är så pinsamma att man inte ens vill visa någon men de tänker jag inte göra heller, muwhahah! Jag tror jag snart ska lägga mig i sängen med en kopp te och kolla på någon bra film och mysa med mig själv. De låter bra! Uppdaterar kanske ikväll om inte datan hackar upp sig då igen. Smell ya later


lite Old School bilder:

Mand, Nats och Juan


16 - 17 - Helgen

Igår var jag hemma hos Kristin med Nattiz och kollade på Eurovision Song Contest, vi kollade bara på alla bidragen sen när röstningen pågick så stängde vi av tv:en och gick ut istället. Vi gick till Gillbo och satte oss där, så helt plötsligt kommer de en massa pojkar som vi lirade lite fotboll, basket och amerikansk fotboll med, lol! Kul var de iaf, Barawi och hans crew dök också upp från ingenstans.
Efter ett tag ringer Natta och berättar att de är fest, Kristin och Nattiz orkade inte dra dit så jag rullade mig dit iaf då elli mötte mig påvägen. När jag väl dök upp var de inte så jätte mycket folk, och de var mera "chill-kväll". De var typ jag, elli, natta, nathanya och nån tjej till och sen resten en massa märsta pojkar, he he. "Ay caramba, vilken fiesta" Haha, ne men vi hade de trevligt iaf. Rökte vp, snacka skit, etc. etc.

Under tiden jag, Natta, Andres och Emir satt ute på balkongen:

Natta: (Börjar snacka om nån lägenhet hon vill ha)
Andres: Ingen bra ide, du kommer aldrig klara dig.
Natta: Jo, jag är bäst på att laga mat!
Jag: Hostar samtidigt som jag dör av garv!
Natta: Vadå?! Jag är ju bra på att laga mat?
Jag: Ja, nudlar menar du! Btw, jag åt nudlar innan jag kom, fett gott!
Andres: Haha, men de är ju skit lätt att göra, du kokar bara vatten.. (sen blir han avbruten)
Emir: Och lägger in i mikron, svårare än så är de inte! Säger han helt övertygande..
Jag, Natta och Andres:  ?!$%-.;/(]+@ WTF? HAHAHA
Emir:  Eller vadå, gör man inte så? Säger han samtidigt som han påstår att han har testat, hahaha!
You got buuuuusted!

Somnade runt 4 på natten då jag kom hem och vaknade upp vid 2 då mamma behövde hjälp att ta ner lite sommarkläder då vi drar till ALANYA OM 26 DAGAR! Gick ner och åt frukost och la mig sedan ute på terassen och njöt av de härliga vädret. Gud, man känner verkligen hur solen steker och hur sommaren verkligen närmar sig! Den är ju nästan här nu, den är här nu! Snart ska jag ut på en joggingtur för att bränna lite calories, lurarna är på och skorna beredda, adios!

15-16 maj - Sunny

Berättar lite kort om gårdagen då jag har lite bråttom just nu. Igår var jag, Carolina, Sassa och Jenny i kungsan på rix fm. Det var riktigt dålig stämning i början, då de var bokstavligen skit tråkigt men efter ett tag började allt rulla igång bättre och det blev tillslut bäst. Under kvällen hände de en maaaassa knas som jag faktiskt inte tänker avslöja här, shame on us.. Aja, I had a good time, helt enkelt. Vi åt på den traditionella donken och man träffade på en massa vänner man inte sett sen jätte lång til tillbaka, riktigt kul var det!
Today: Jag vaknade galet sent, runt 14. Gick ned, åt frukost, satte på mig bikinin och la mig ute på terassen och sola en timme ungefär. Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig. Ska in till stan och möta upp fulingen James. Uppdaterar möjligtvis ikväll, smell you later people!

Gårdagens låt som fastnade i huvudet, Anosha feat. Nawlage - Wasting My Time

14 maj -

Hade bara en lektion idag och de var engelska, då gjorde jag nationella provet (muntligt) med Frida. Den första delen handlade om att vi skulle hitta några saker som irriterar oss när någon redovisar, exempelvis ett arbete eller bara berättar om någonting. (T ex. om de drar igenom allt för fort/långsamt, om publiken lyssnar ordentligt, om talaren vet vad hon/han snackar om etc.) Del två, bestod av en mindmap fylld med olika intressen/andra rubriker, vi skulle välja fyra stycken så vi valde att diskutera om: Flick/pojkvänner, känslor, musik och skolan. Det gick hyffsat bra iaf, som tur var!

Innan min första & sista lektion så satt jag och Michelle och gjorde klart vårt arbete om nordiska & grekiska gudar, gud så bra de blev. Asså jag kom vid 8-8.30 tiden och min engelska började inte förräns vid 12, snacka om early.. whatever, vi åt iaf lunch tillsammans däremellan och umgicks med resten av folket.

Efter skolan åkte jag och mamma på ett möte i Sollentuna som tog ungefär 1 timme, senare åkte vi till mormor och morfar för att hämta upp Gabriella och sen åka och handla. Vi åt nyss middag, mamma åt mat som mormor skickade med och jag åt pasta med parmaskinka & pesto, yummie! Nu sitter jag och kollar på, Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show! Hahahaha, den är bara för rolig. Sen ska jag sätta mig och göra klart mitt svenska arbete. Ska fortsätta kolla nu, puss!
Jag skulle även vilja veta vilka de är som spanar in min blogg, besökar antalet har stigit nåt otroligt! Berätta om er, vilka är ni och har ni också bloggar? :)


Bjuder på den här låten som har fastnat i mitt huvud. Flo rida - Lips like sugah

13 maj - got a lot..

Har inte riktigt haft tid att blogga den här veckan. Skolan går ju först, ingen tvekan. Den här skoldagen gick väldigt fort måste jag säga. Dock kom jag ca. 1 timme sent till skolan pga. iställda tåg och förseningar så då blev jag tvungen att ta ersättningsbuss förbi hela jävla norrort enda tills jag väl hamnar i Märsta! ten years later.. Som tur var så hade vi 2 timmars svenska nu på morgonen, men jag missade bara några redovisningar så det var lugnt för min del.

Jag hade även nationellt prov i matte idag som gick SUPERBRA! Jag tror jag aldrig har varit så nervös inför ett prov, men det här är liksom dead-line för mitt betyg så om jag får chansa så tror jag det blir ett MVG eller VG för min del, yes!  Efter de hade vi lunch sen fick vi sluta, men jag och Miss Mich- Issue stannade kvar en stund sen åkte vi ned till centrum och tog in på vårt andra hem. Nån timme senare skiljdes vi åt och jag begav mig mot hemmaplanen där jag blev upplockad av mami, efter de drog vi direkt hem till mormor & morfar, här där jag nu sitter. Vi har precis ätit och jag tror att vi snart ska börja röra oss hemåt. Resten av kvällen är det plugg som gäller. Smell you later!


Hittade en gammal bild på The Crew, old times!
Från vänster: Elli, Mand, Naty, Nats, Leslie och Juanita.

Now I finally realize that you were a mistake :)

I know you think that I just be trippin' on you, boy you see
This ain't how I normally be but I can't help this jealousy
Ooh it's taking over me, ooh I'm falling way to deep
Without you by my side I feel like I can't eat or sleep

But I, gotta come down to earth, I don't wanna
But I, gotta let you go, but baby I dont wanna
And I, I gotta see, that you and me, ain't meant to be
That's why I tell myself..


RSS 2.0