Morsdag!

- Åkte med crewet till Örebro för att spendera lite tid tillsammans & för att kika på en mma- och boxningsgala som var heeelt galen! Riktigt duktiga var de & Ett stort grattis till Mikie som tog hem segern mot en rysk tallangfull motståndare.
- Står nere i köket & bakar en morsdagtårta till mamsen & mormor, mami assisterar. Jag fick nämligen idéen att baka en manjar-tårta. (Manjar (spanska) = Kondenserad mjölk) tillsammans med grädde, sylt, osv. Himmelskt var ordet! Ni som inte smakat den, er förlust säger jag då..

- Imorgon startar hårdträningen igen, då kör vi hårt. Måste även förbi Kista centrum och kika vidare efter studentklänning, så vi får väl se om jag har turen på min sida imorgon.
- Nej, nu är jag färdig här. Ska hoppa in i duschen en snabbis och så småningom göra mig iordning för att åka hem till mina kära morföräldrar, vi hörs lite senare! Puss & kram


@Örebro, några skickliga mma-fighters

Desiré

Lyckad natt & morgon, en utekväll jag sent glömmer..
- Nu ska jag hoppa in i en kall dusch & vakna till liv, ned & äta en härlig brunch och sätta mig ute i solen med min bästa musik och en cigg i handen, det kallar jag ren avkoppling. Vi hörs lite senare, pussas

Tell me 'bout it

Underbart väder & strålande planer inför kvällen, ska möta upp min vännina Diane på tåget lite senare ikväll för att möta upp resten utav tjejerna på Nivå, bl a. Estefani & Shanco. 
Är sjukt taggad faktskt! Nu ska jag ned & äta en god grillad middag med familjen, sen blir det till att fixa sig i lugn & ro for the first time. Pyss


Bloggtorka..

Hej på er! Länge sen, jag vet.. Sånt som händer! Studenten närmar sig, är sjukt taggad, hade min sam-skiva i lördags på S/M Borgila, Mösspåtagning fredagen veckan innan det, allting kommer som ett rullande band(!) Slutspörten i skolan då betygen sätts om en & ½ vecka ungefär. 
- Skivan var helt okej, den kunde ha vart bättre men jag och mina fina vänner hade det riktigt roligt iaf.

- Idag ska vi vaccineras inför resan & så måste jag förbi Kista centrum för några ärenden, min söta Michelle följer med mig. Nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning puss!

- Vill även passa på att tacka Linda som tar sin tid & gör min bloggdesign sommarfin!
RSS 2.0