that's the way it is

Truth is, everybody going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for.

@ Cladestino, fre 15

 



puss på foten

Haft fullt upp,galet med projekt i skolan och jobbat och slitit som en häst. Nu är det lite mindre än två veckor kvar till höstlov, woho!
Sov hos bästis-dea inatt, vi drog till biblioteket och pluggade lite. Efter det drog vi till sollentuna centrum tillsammans med hennes familia, tog en fika på Wayne's och handlade lite saker, bl a. hårfärg.
- När vi kom hem städade vi lite och gjorde fint i hennes rum, så småningom färgade hon min utväxt och jag färgade hennes hår chokladbrunt (det blev brunt med röda skiftningar, asfint på henne).
Åt en god middag och nu sitter vi bara och tar det lugnt och väntar på att Paradise Hotel ska börja, sen blir det läggdags och imorgon beger vi oss mot nya äventyr.


- Ni får ursäkta min vän här,men hon är beroende utav sina kära "små" fötter :)

Åter till den stora frågan..



Dessa är påväg hem till mig!

Så olagligt snygga skor, dessa kommer användas flitigt i höst!



Förövrigt sitter jag på Naturkunskaps-lesson,har prov i det nästa vecka, great.. Vittring, sand, hit och dit, låter det intressant? Nja. Slutar om tre-kvart ungefär, då ska sandrella med mig ner till statiol och handla. Sen blir det förmodligen lunch med michelle. Slutar skoldagen mellan 3-4 tiden, då beger jag mig raka staken till jobbet där jag börjar kl 5 - 9. Efter det blir det förhoppningsvis fika med en vän i stan och sen hemgång.
 Vi får se vad som sker helt enkelt, mycket som hänt. Har ju faktiskt inte bloggat på ett tag!

 I fredags var vi iaf på Nype med akar & Co, träffade även på Noelle och Nicolina & gänget där. I lördags jobbade jag, åkte hem, gjorde mig iordning, en vän kom och hämtade mig och skjutsade mig till Tyresö där inflyttningsfesten ägde rum! Det blev en lång natt, festen höll på till 10 på morgonen och de spelades allt från gyllene tider till reggaeton och dancehall. Om jag säger att lägenheten bestod av 2 våningar, en terrass och en balkong och är en 7:a, kan ni tänka er hur mycket folk som var där då? Proppfullt, men de var jävligt kul att träffa på så mycket nytt folk!
- På söndagen åkte alla till jobbet helt bakfulla, hah! Efter det mötte jag upp en vän för fika i stan. Har varit sjuk ända sen helgens kravaller, usch..
Nu får jag ta och avrunda, vi ska nämligen börjar labba lite nu, yey! Kyss

RSS 2.0