Sjukling

Hola! Jag har blivit sjuk igen, eller vadå igen(?) Minns knappt senaste gången jag var riktigt sjuk, jallafall. Det är nu, min hosta & halsen tar död på mig men jag tvingade mig till skolan endå. Kan inte missa mer, inte när det är så lite tid kvar innan sommarlovet, har bara några få saker kvar att fixa.
Efter skolan blir de träning (om jag pallar) med tanke på min hälsa för tillfället, mami skällde ut mig när hon fick reda på att jag skulle träna efter skolan.. Vad gör man inte för beach10?
-
Jaja, ska dra och leta upp mich-mich nu och sen får vi se hur allert jag är på engelska lektionen, ha ha.

Var med och tävla och vinn presentkort!

Designa din egen bikini @Nelly.se och vinn superfina priser!
För att vara med, klicka på länken där nere så kommer du fram direkt samtidigt som du röstar på mig! :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Have you ever tried sleeping with a broken heart?

- De är väldigt mycket som händer i mitt liv för stunden så imorse kände jag att jag behövde vara för mig själv lite grann. Michelle kommer över och lunchar med mig om någon timme, sen så drar jag in till estockholmo och möter upp Estefan för solning, värsta kampanjpriset dit vi ska!
Fast den bästa kampanjen jag varit med om var ju tveklöst, malmvägen. "20 min - 20 kr, 30 min - 30 kr, osv". De där var galet, minns du dea? Jaja, nog med tramset. Ska ner och börja förbereda maten för en liten fågel viskade i mitt öra att michelle är vrålhungrig, hahah! Pyss



Now this gon' be the hardest thing I think I ever had to do
Got me talkin' to myself askin' how I'm gon' tell you
If I'm gonna tell it then I gotta tell it all
Damn near cried when I maked this phone call
Sittin here stuck on stupid, tryna figure out
When, what, and how I'mma let this come out of my mouth
Said it ain't gon' be easy but I need to stop thinkin', contemplatin'
Be a woman and get it over with, over with..

-



No one cares, nobody's wrong
No one see I'm not so strong
Everytime I hope I'm dreaming . .
I'm missing you..
I'm touching you but you can't feel,
I'm scream at you but you can't hear..
I just need to be around you, I'm lost without you
You are so special, so give me some passion
I need to tell you I'm watching you..

Goodbye you all, goodbye my friends
So goodbye my baby
You ...my baby... (x2)


I am crying for so long
I can't breath without your love
It's so wrong that I'm without you..
I'm missing you
I'm touching you but you can't feel,
I'm scream at you but you can't hear..
I just need to be around you, I'm lost without you
You are so special so give me some passion
I need to tell you I'm watching you.

Goodbye you all, goodbye my friends
So goodbye my baby
You.. my baby (x4)

28 mars - Eteffi här

Hellö, steffie aka grodisen här =D Johanna är fett lat av sig och tvingar mig blogga åt henne. Haha jag orkar själv aldrig uppdatera min blogg så det här blir kortisinlägg.

Det var längesen jag var med Juanita så vi passa på nu den här helgen för att catch up some time sådäraaa.. I fredags var det tänkt att vi skulle gå och fika. Vi gick till cafèt, satt där i typ 10 minuter och sen fick vi ångest över priserna så vi sket i och drog till Donken istället haha. Vi mötte upp hennes booi ett tag och sen åkte vi hem till henne, jag hade jobb dagen efter så jag palla inte va ute länge.

2 timmar senare .. fortsättning följer..

Haha, nu är de min tur att rappa dig ditt djur, ne jag driver. baksmällan har satt sig, skoja.. ne men steffi potita är upttagen med sitt mobilande och vi har legat och degat i sängen och ätit hela dagen haha, och kollat på On the stage på MTV, den är så braaaa! Igår var vi somsagt på fest i blackeberg, de var helt ok eller aa vi hade ju roligt iaf, hahah. träffade på många som man inte träffat på ett brå jevla tag, hääääh. runt 2 åkte vi in till stan och mötte upp maik & co. skjutsade hem oss och sen så åt vi våfflor & mackor, mömsfilibaba. sen slockna vi, under dagen jobbade steffi och jag pluggade o städade.
(NI FÅR URSÄKTA MITT IMPORT-SVENSKA, HAHAHAHAHAHAH) ironi inlägg, ja tack, jag vet.

Yo y la potita

bye olw city, hello justin beiber!

I got a new favourite!

Somos amor, somos el mundo

Michael Jackson's we are the world i en spansk version, Somos el mundo med skådisar & artister från syd- & centralamerika. Också väldigt fin om man förstår spanska. Fick tipset av en läsare alldeles nyss, hade bara hört talas om den här versionen men hade aldrig lyssnat på den förrän nu. Enjoy!

Hola raton con cola!

.. Skoja bara, haha. Vanlig skoldag, började kl 10 med mentorstid och så småningom svenska (2 h) var bara med första timmen, andra timmen var jag, alejandra, rey, alle, beti & carlmatz i musiksalen och övade inför nästa vecka. Jag säger bara en sak, fy fan vilken scenskräck jag har! Jag får sjukt ont i magen och jag har helt darrig, aja jag får hoppas på att allt går som planerat iaf.
- Kom alldeles nyss hem, med världens huvudvärk. Ska ta en nap, måste ställa kl på 18.00 så jag inte missar Navy CSI. Efter det kanske jag drar iväg och tränar om jag mår bättre. Kyss sålänge!



Ska somna till den här låten

Alltid detsamma..

.. Ni får igen, igen och återigen stå ut med mitt bloggslarv. Pluggandet tar kol på mig men vad ska man göra!? Skolan kommer i första hand, right? Som tur är har jag lite tid över nu innan jag och mami ska sätta oss och se numero 2 av Twilight - New moon.
Min dag har iaf varit helt ok, hoppas morgondagen blir bättre. Slutar halv ett imorgon och då blir det sångträning och så småningom SATS med michelle. Helgen är dessutom planerad! Fredag ska jag och dea hem till hennes vän Maria som tydligen fyller 19 år, ser fram emot det och jag hoppas att det blir en lyckad 19-års dag för henne vilket vi ska se till! Lördag fyller dea's killkompis 18 så då blir det också firande av något slag.
Kort inlägg blev det men mami börjar bli otålig, haha. Ska gå och tvätta bort krigsmålningen så jag kan gå och lägga mig dirr efter filmen, puss & hej!

Twilight-night

- Jag kan inte minnas hur länge sen det var jag och michelle hade såhär roligt i skolan, hah. Nej men det var en riktigt bra dag idag faktiskt. Juste, jag har glömt att berätta om helgen som jag spenderade med min älskling. I fredags var vi hemma hos ilyas med allan och tog de lugnt och i lördags gick vi på nattbio och såg någon krigs-liknande film som jag totalglömt titeln på, typiskt. Den var faktiskt förvånandsvärt intressann med tanke på att jag inte tycker om historia.

- Igår var det tre år sedan du försvann, pappa. Jag har fortfarande svårt att förstå och acceptera att du inte finns här med oss längre, men dock i våra hjärtan. Allt kom så plötsligt och allt gick så fort, det var en ordentlig chock för oss. Sorgen kommer aldrig försvinna, vi tänker på dig och jag hoppas att du har det bra vart du än befinner dig. Vila i frid, pappa. Kom tillbaka, vi behöver dig!
Jag klarade inte av att gå till skolan igår, så michelle var gullig och kom över och var med mig. Hon lagade mat åt oss, medans jag ordnade en fruktsallad med glass, sen satte vi oss och kollade på New moon. Lite senare kom Michael förbi också.
- Förtillfället kollar jag på Two and a half men och dricker latte, ska börja plugga lite matte och sen är det dags för Twilight med mamma (hon har missat de filmerna, stackars mami).

- Helt såld på hans röst

Adjö vidriga utväxt!

Glömde berätta att jag äntligen färgat min utväxt, eller, ja okej, Dea färgade min utväxt på salongen Nikita i väsby centrum. Behövde verkligen fixa den, 3 centimeters mörk utväxt är inget att leka med, garanterat!

Världens skönaste schema

Kul att statistiken har stigit trots mitt blogg-slarv. Förra veckan alltså, lov-veckan så hade vi två födelsedagsbarn, Sofie och Mike. Oroa er inte, ni ska få se bilder, promise. Lovade ju att berätta vad min baby fick av mig i födelsedagspresent, han fick en vit gant tröja med gul&svart text av mig. Som tur var så tyckte han om den jättemycket, bra val! I helgen tog jag de lugnt, var med pojken och vänner bara. Skolan började i måndags och vi har precis påbörjat vårt nya schema som ägeeeer! Men idag stannade jag faktiskt hemma pga. att jag typ tappat rösten, hostar och mår allmänt dåligt.




Påväg ut - mejtab, dea och juanita



J & M



Ladies + M's brothers



Akari & jag



Claudia, jag, Noelle och Sabbi :)



dansaaa



Jag, nolly och foooolk



danceee



Grattis hjärtat! puss på dig



Oförberedd, hah!



N, J, A, S



Juani, sabbi och nolly



jag & mina tjejer + baby

Tonight is gonna be a good night!

Ikväll ska vi somsagt fira Sofie som fyller år och imorgon är det din tur, älskling!
Jag vill höra den här låten pumpa högtalarna ikväll!

Glöm inte att gratta Sofie imorgon!

Idag har jag faktiskt inte gjort ett piss. Har inte tagit ett steg utanför ytterdörren! Vaknade vid 12 snåret, gick ner och åt lite frulle och så småningom somnade jag om. Vaknade upp vid 5 då mormor och morfar kom förbi med hermanita, vi åt lite mat sen har jag bara suttit framför datan med telefonen och mitt goda tè.
Ser fram emot morgondagen, då ska vi fira Sofie som fyller år. Nolly som vart så duktig har fixat lokalen och hela paketet i Jakobsberg.
Sen fredag och lördag får vi se vad jag hittar på, återkommer om det. Börjar bli trött nu faktiskt, mår inte alls bra faktiskt och jag känner mig väldigt instabil. Vilket tyvärr kan & har gått ut över andra, ledsen för det.



Ladie's

RSS 2.0