"baila morena, baila morena"

Godmorgon :) sitter just nu fastklistrat som ett tuggummi framför datorn och äter frukost (lussebulle & kaffe latte,mums). Ska snart börja göra mig iordning och åka till dansen och dea förljer givetvis med, som vanligt. Efter de vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, men dea har alltid planerat någonting så vi får väl se vad hon hittat på den här gången.


 Reggaeton fifan

friday

Nu ska ja berätta lite om våran dag. Ja sassa, natta, leslie och vanessa va på en lokal fest i väsby.
De började med att Dea fixade mej sen åkte hon hem :(
Men iaf ja och tjejerna tog bussen till bollstanäs. När vi kom fram va de en familje fest typ :S
Dom skulle äta o grejer så vi fick vänta utanför ganska länge. Alla tyckte de va fett skämmigt och vi ville hem men
vi bestämde oss för att vänta. När vi kom in va de fett stelt först vi bara satt där och gjorde ingenting men sen började
vi dansa lite o så då blir de mycket roligare :D efter de åkte vi på en eftersfest va där en stund och rökte vattenpipa o så.
Sen trodde vi att vi hadde missat bussen så vi skulle till statoil o äta men när vi kommer dit så kommer 92:an så vi sprang dit och vi hann! Sen drog ja o sassa hem till vanessa för vi ska sova här nämligen.

Nu sitter ja sassa och vanessa o äter pizza FETT GOD PIZZA! ja lovar ..
Vanessa gjorde den själv nästan iaf ... här kommer receptet

Vanessas pizza á la speciala

Ni lägger detta på en vanlig pizza såndär man värmer i ugn men för att få den
extra god gör ni följande recept

Du börjar med att lägga extra ost på pizzan

och lite tomat pure i tub ni vet.

Sedan lägger du salami på (skit gott!)

Sedan avslutar du med oregano för smakens skull (mmmmmmm säger ja bara).

Sen in i ugnen ganska länge så vips! har ni vanessas speciala

Smaklig måltid!








@ school

God morgon! sitter just nu i skolans bibliotek och försöker skriva klart mitt hälsoarbete i idrott, fast de går åt helvete måste jag säga. Håller på och deckar framför skärmen, så trött är jag. Jag kom 07.30 fast jag egentligen har sovmorgon till 09.30, vad finns de att hitta på i 2 timmar?
Snart är de jullov dessutom, så underbart skönt. Skall bara vara hemma över julen och nyår, skulle egentligen åka till Miami men mamma ställde tydligen in det. Så jul skall vi fira hemma hos mormor och morfar med dem och resten av släkten. Jaja, men nu måste jag återgå till arbetet. ha de bra, ciao

orka!

hejsan!
jag hoppas ni mår bra för de gör inte jag iallafall, är så sjukt stressad! ni anar inte hur mycket läxor och shit jag har. Darför hinner jag knappt blogga längre, knas! aja, idag har jag inte gjort så mycket.. förutom varit i skolan och slitit. Asså första gången jag kom i tid till min svenska lektion imorse och så visade de sig att vi inte ens hade någon svenska pga att ingen lärare kunde ställa upp(?) Och vi brukade ha min mentor som lärare men hon hade tydligen fått besked om att hon inte skulle ha oss, så hon vägrade ju såklart att ställa upp.. 2 timmars håltimme blev de för mig, så jag satt i biblioteket med Parosh och pluggade Politiska Ideologier, haha.

Resten av skoldan blev helt ok, som alla vanliga dagar.. slutade 3 idag, så jag åkte direkt till Gabriellas school för att hämta henne (för er som undrar vem Gabriella är så är de min sötaste lillasyster, 7 år och precis börjat i årskurs 1). Vi åkte hem och lagade mat tillsammans. Hon gjorde salladen och jag gjorde maten. de blev ris med prinskorvar med mozzarella och advokado sallad, yummie! Efter de satte jag mig med engelska boken och pluggade lite. o snap, hade dessutom glömt att jag har Sam prov på fredag, damn! måste kila nu, ciaoooo vatos locos!

Halloween, fre 31 okt.

Hallå där! Jag ber om ursäkt för dåliga uppdateringar de senaste dagarna, måste förbättra mig nu.

Min halloween tillbringade jag hemma hos sötaste Steffie @ her place i Vallentuna som ligger åt hel***. Där var vi med hennes pojkvän Hewer och bajar. Vi hade de jätte mysigt faktiskt, vi lagade mat tillsammans, kollade på film och myste bara. De var i princip de vi gjorde, låter kanske inte så märkvärdigt men de var roligare än de låter.

Runt 8 på kvällen var de dags för dem att dra sig hemmåt. Då gick vi till Steffie's mammas syster och chillade där ett tag. Vi spelade kort med hennes kusin och man fick lära känna hennes moster och deras familj, sjukt söta och trevliga. Sen gick vi tillbaka till Steffie's place och åt tacos, yummie! Asså jag måste bara säga att Steffie är CP, HAHA! Hon börja kasta godis jag fick från hennes söta lillebror. Asså från ingenstans börja hon kasta på mig, så vi sprang runt i hennes hus och hade godiskrig (HAHAHA). Asså de var verkligen som Tom & Jerry, hahahahaha!

Lite senare så satte vi oss och kolla på film, minns inte vilken eftersom jag var så himla trött efter godiskriget. Så jag somnade.. ZzzZzzZz. När jag vakna så ser jag steffie's ansikte rakt framför mig och hon är sminkad som en EMO, ni tror inte jag höll på kissa på mig av rädsla och garv (HAHAHA), och när jag ser mig själv i spegeln, tror ni inte att hon har sminkat mig EXAKT likadant(?) asså fifan(!) Steffie es tan mala, fifan. Malisima. Vi tvättade bort skiten och la oss och kolla på snow dogs, hahaha. den är faktiskt bra för er som tycker den är "barnslig"! och så somnade jag igen -_-', ZzZzz..
RSS 2.0