Yey!

Hola jalapeñitos, hah börjar bli lite övertrött nu. Allting är glasklart inför helgen nu, planerna spikade och allt är perfecto. Imorgon blir det röj @anahita's place och på lördag blir det överraskningsfest. Den här helgen ser ganska lugn ut pluggmässigt, är klar med det mesta nu.
Har bara en lektion imorgon, hur skönt som helst för då har jag tillräckligt med tid för fix och trix inför kvällen, no stress! Nu ska jag ner och ta en kvällsfika med mami innan läggdags. Kram på er

Travis Mccoy

So damn beautiful

Sol sol, mera sol

Vinden verkar ha vänt nu, hoppas bara vädret håller sig så här bra fram till sommarn åtminstone, sen spelar det ingen roll för min del då jag drar och spenderar 3 härliga veckor i varma Thailand! Jag ska kika om jag hittar någon bra bild på stället vi ska till, om mami ens berättar för mig (har nämligen hört att det är en liten surprice).

Vackert väder, god mat, uteservering, sol, bästa vän.. kan det bli bättre? Skönaste dagen på hela året än så länge, bortsett från att jag haltade mig igenom våran långpromenad i stan på grund av mina j*vla skavsår, aousch :/ Vi slog oss ned på uteserveringen, på Cafe 60 för lunch. Eftersom jag tagit tag i min GI sedan någon vecka tillbaka så blev det en god ceasarsallad för min del, så småningom blev det latte och en massa snack.

Kom hem för en timme sedan ungefär och hade tänkt att tjuvstarta lite med en uppgift vi tilldelades idag, den ska vara inne på måndag nästa vecka men ju snabbare man blir klar, desto mer tid får man över till annat, inte sant? :)



I Göteborg under Gothia Cup 2007
Jessica, jag och Caroline

Inte många veckor kvar nu!

Tjena! Igår var det tänkt att vi tjejer skulle dra på lokalfest i Alby, jag skippade det och drog hem till någon annan istället. Sov där till idag, åkte till sollentuna på dan och mötte upp dea. Vi pratade och softade i den sköna vårvärmen en stund, så småningom åkte jag hem och det blev ingen träning idag, var alldeles för trött för det. Imorgon börjar jag 9.30 och slutar 11.30, as skönt! Jag och Miss-Elle ska dra och träna imorgon och sen ska vi på några ärenden i kista-hood, hah! Orkar inte skriva mer nu, ska kolla igenom mina böcker en sista gång så jag inte missat något. På onsdag har jag mitt sista prov (innan lovet) i företagstagsekonomi, wish me luck! Nu ska jag ringa någon especial, kyss

sista rycket nu!

Hallå på er! Hoppas ni mår fint, för det gör jag.
Satte mig precis vid datorn helt mätt och belåten, de blev completos (alltså, korv med bröd på spanska) hemma hos mina morföräldrar, mumsigt. Jag har börjat komma igång ordentligt med träningen nu vilket jag tycker är sjukt bra, jag känner och ser att de redan gett lite resultat!

Såhär ser mitt träningschema ut den här veckan;
Måndag: sats - konditionsträning (check)
Tisdag: sats - konditionsträning + dans (check)
Torsdag: pluggdag + träning med michelle
Fredag: sats - styrketräning, spec. buk och ben.
Söndag: sats - konditionsträning.

- Idag och på lördag får bli mina vilodagar, åtminstone den här veckan. Slutade runt halv två idag och eftersom att morfar skulle hämta mig i rote runt fyra så passade jag och min söta vän frida på att slutföra våra ekonomiuppgifter. Jag är inte riktigt klar med dem än, så jag hade tänkt att göra klart dem och så småningom finslipa. Nej, nu får jag ta och sätta fart! På med lite hypemusik och sen så kör vi igång. Vi hörs förhoppningsvis senare ikväll, puss


lillasyster gabriella, jag och kusin nora.
Fann den här übergamla bilden min morfars dator alldeles nyss, tagen sommarn 2006.

I'm back in the track!

Hallå där! Ja, ni kanske har undrat vart jag har hållit hus men ni får en gissning att tänka efter..
.. .. Har ni tänkt färdigt? Ne, jag skoja bara. Ni får ursäkta min torra humor men jag är faktiskt jättetrött, ne men jag har haft fullt upp med plugget, familjen, pojken, vänner, osv. allt som försigår i mitt liv helt enkelt.

Just nu ligger jag i sängen med datan i knät och skriver en uppsats om olika dansstilar samtidigt som jag försöker koncentrera mig på matchen mellan Barcelona - Inter, Vilka hoppas ni ska vinna? Själv är jag barca-fan, inget snack om saken. Jag slår vad om att min mormor och morfar sitter fastklistrade framför tv:n hemma nu, hah. Min morfar är galen barca-fan. Men gud, Inter leder ju med 2-1 såg jag nu.. Vamos Barcelona!

Electric SEK 399, Timeless - NELLY.COM
Dessa femtoncentimers klackar hittade hem
till mig för någon vecka sen. Köpta på Nelly.com

RSS 2.0