Shut up 'n enjoy

Låtarna pumpades på alla klubbar i Alanya och som även fastnade i mitt huvud, och de är stuck där!
Bilder från alanya kommer, har inte varit hemma, men de kommer. håll ut

Låt mig sova vafan!

Jag är dödstrött, har inte sovit en blund på 2 dagar nu. Idioterna här låter mig inte sova, haha jag skoja bara. Sitter just nu hemma hos Mr. Hamti på Östermalm med några och chillpillar. Är så fruktansvärt trött för jäveln Reber här låter mig inte sova, jävla zenke! Snart ska vi börja rulla oss mot Rålis där sol, bad, pipa och mat väntar! Adios Compadres

Rules

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, du får inte hitta på ord!

Lycka till!


1. Vad heter du? Juanita
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jula
3. Flicknamn: Julieta
4. Pojknamn: Jorgé
5. Yrke: Journalist
6. Färg: Jätterosa
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jätteräkor
9. Sak i badrummet: Jabón (tvål på spanska)
10. Land/stad: Jersey town
11. En orsak att vara sen: Juanita, soy yo
12. Något man skriker: Juramelo! (Lova mig det, på spanska)
13. Film: Kommer verkligen inte på någon.
14. Något man dricker: Cider
15. Band: James Blunt (solo)
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: Jetskivägen
18. Bil: Jaguar igen
19. Sång: James Blunt - Jé realise
20. Aktivitet med mer än en deltagare: "Jaga svansen i baken"! exsisterar den "aktiviteten" ens, lol?

Good bye Stockholm and Hello Alanya!

Nu är de bara några få timmar kvar tills vi blir upphämtade och skjutsade till Arlanda flygplats. Allt är klart! Packningen, längtan, spänningen, allt allt. Jag är borta 2 veckor men jag hoppas de veckorna passerar långsamt så jag hinner njuta så mycket som möjligt.
Mobilen kommer att följa med no matter what, så de är bara att sms:a eller ringa om ni saknar mig för mycket, haha skoja bara! Om jag har tillgång till dator där borta så bloggar jag självklart där!
Kommer sakna er nåt oändligt mina vänner, ni får ha de bäst här i kalla Sverige så ses vi när jag är tillbaka! Gonna miss ya' all

Bjuder på en bra sommarlåt och även några bilder om ni rullar lite längre ner :)
 


 


12 juni - imorgon imorgon imorgon!

Vaknade upp runt 11 tiden imorse och när jag väl fick syn på vädret förvandlades min dag till ett åskmoln, haha nej jag skoja men jag kände hur jag så gärna bara ville ligga kvar i sängen och fortsätta sova men nej. Jag och Ivon skulle in till stan och kolla kläder. Men eftersom inte nån av oss pallade gå runt i stan i ösregnet så drog vi oss vidare till Kista centrum istället. Där åt vi på donken och kollade runt lite. Vi träffade även på AmiraElif, Maria och Nadja där, kul att se dem! Efter de åkte jag till mormor och morfar och åt med dem och syster. Sen kollade vi på Los tiempos revueltos som är en chilensk novell de sänder på TVchile, as bra! Lite senare kom mamma och hämtade oss, vi åkte förbi coop för att köpa nya tandborstar, tvål, schampoo etc. för att ha med till ALANYA imorgon!!!!!!!!

Resten av kvällen har jag packat klart de sista och typ sånt, umgåts lite med Miguel och mamma där nere. Nu börjar ögonen svika mig, dags för sleep. Natti natti

oldíe och skiti spegel

11 JUNI - Äntligen sommarlov!

Nu börjar äntligen mitt sommarlov! Nu kan jag också få skryta om att skolan har slutat, precis som mina vänner gjort framför mig i en veckas tid.
Nu är de bara 2 DAGAR KVAR tills jag sitter på ett plan påväg mot ALANYA! Där ska jag chilla, sola, bada, festa i 2 hela veckor, om jag längtar! Nathanya och Catrin ska även dit samma datum, vi tror även att vi kommer sitta på samma plan. Samma hotell ska vi inte bo på men vi får hoppas att de ligger nära varandra. Fan tjejer, 2 dagar kvar!

Ledsen att jag inte bloggat på ett antal dagar.. okej kanske lite mer än "ett antal" men bättre sent än aldrig, eller hur? De sista veckorna har de varit uppsatser, förhör, prov, redovisningar & hela köret liksom. Men de ska vi ändra på minsann, nu ska jag börja blogga regelbundet igen, åtminstone försöka.
Om jag har tillgång till dator på hotellet i Alanya så bloggar jag förståss där!

Avslutningen idag höll på till ca halv 11 om jag gissar rätt. Vi stannade kvar i skolan en timme ungefär, därefter begav vi oss till Märsta centrum där vi tog in på restaurangen Higgins för lunch. Jag tror jag aldrig blivit så mätt.. på riktigt länge. Nöjda och belåtna var vi iaf; Jag, Michelle, Zahra och co.
Efter några timmar kom jag hem, la mig och sola en stund, duscha, bytte om och åkte för att hämta lill-plutten på fritids. Nu lyssnar jag på musik samtidigt som jag packar. Jag kan inte sluta längta!

Vad håller jag på med egentligen? Bilden är ca. 3 år gammal på mammas jobb


Senada var också med men även helt inne i sin mobil, haha
 

Veckans favoritlåt: Aventura y Thalia - No no no

Unrecistable

Boy I know we had some good times and it's sad but now we gotta say goodbye
Boy you know I love you, I can't deny..
I can't say we didn't try to make it work for you and I
I know it hurts so much but it's best for us!
Somewhere along this windy road we lost the trust
So I'll walk away so you don't have to see me cry..
It's killing me so, why don't you go?

29, 30, 31 maj - weeeekend

Okej, i fredags så var jag ensam hemma (mamma på kryssning & syrran på landet med en kompis) passade på att bjuda hem till "lite" folk. Okej kanske lite för mycket med andra ord. Blev lite för dragen den kvällen också så mycket minns man inte, men jag har fått höra en hel del av vad som hände. Både saker man ångrar och andra man inte.
Orkar inte gå in på detaljer, resten av helgen spenderades ute i solen med min kusin Aléjandra och Kristin, även Nattis.

Hur skön skoldag som helst, hade första lektionen sen hade vi en timmes håltimme och sedan idrott då vi lirade brännboll, hur kul som helst! Sedan hade vi en god lunch som bestod av pastasallad med kycklig och mot slutet återstod bara 2 timmars franska. Då hade jag nationellt prov (muntliga) i det. Kanon bra gick de, ligger runt vg-mvg så jag är hur nöjd som helst! Efter skolan blev de träning och solning och nu läser jag en bok som ska vara klarläst tills på onsdag! Moste synda mej nu lite granna! (med finsk dialekt, hahaha!)
Har även inte orkat blogga de senaste dagarna då mycket i mitt liv går upp och ner, mer än så säger jag inte.


 

It's time for me to move on
I had a life before you, during you
and why can't I have it now again?

There's no more left to say
I can't even explain how I feel
A part of me is missing
Only you can make me whole again

There's no more words, no more lies
No more crying, no more pain, no more hurt..
And no more trying, beacuse..
RSS 2.0