Var bara tvungen..

Hörde den här låten på radion för några dagar sen och sen dess har jag inte kunnat sluta lyssna på den, sitter och sjunger med innan läggdags (mobbad jag känner mig och min syster skriker att jag ska vara tyst från andra änden av huset, woops) ENJOY!

Det börjar närma sig

Gjort ganska mycket på sistone, fullt upp och skolan börjar om inte mindre än 23 dagar, tiden går så fruktansvärt fort. Ibland känner jag nästan att jag bara vill spola tillbaka tiden och leva livet som vi gjorde i grundskolan, de var tider det..
I torsdags var jag och några vänner på bio, vi såg Robin Hood. Ganska bra faktiskt, har ni sett den och vad tyckte ni? Efter det var vi så trötta att vi åkte hem till Blackeberg och somnade som stockar, igår var vi på lite ärenden under dagen och på kvällen blev det fiesta på 107.5 i Gamla stan, vi hade roligt fast det hände en del dåligt det med. Idag fick jag skjuts till stan och mötte upp dea för en härlig pratstund på Café 60, efter någon timme kom Carpio och hennes vänner förbi, vi satt och pratade ett bra tag tills klockan rullade iväg. Kom hem för ungefär 1 timme sedan och måste strax hoppa i sängen.
Har heldagsjobb imorgon från kl: 10.30 - 20.00, efter det ska jag möta upp en vän. Ska tvätta bort smink, borsta tänder, sätta på tv:en och bara ta de lugnt och hoppas på att bli trött, ha ha.
Juste, börjat jobba på Mc'Donalds föresten för er som ej vet, önska mig lycka till (det är min första dag på jobbet) Natti natti

Hater's, vad ska man göra åt sånna?

Fick en kommentar inatt utav en trogen läsare som sett ett fejkkonto på facebook med mina bilder vid namn Pelin Özgül. Skulle vara snällt av er läsare om ni kunde gå in och anmäla den här personen, ju fler vi är som anmäler desto snabbare åtgärdas detta.
Jag förstår inte vissa tjejers poäng med att kopiera andra tjejers bilder och använda de som sina egna, kan någon snälla få mig att förstå? Usch, vad förbannad jag blir utav sånt här!

Dessa godingar är påväg hem till mig

Har bara legat hemma och degat den här helgen men nästa helg blir det utgång, punkt slut. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, måste förbi jobbet en snabbis. Efter det ska jag möta upp några vänner för middag på El Cocodrilo i Skanstull, ska bli trevligt. Borde skynda mig lite grann, ciao!

Crystal Trousers SEK 649, Acne - NELLY.COM
Bowtastic Dress SEK 135, Motel - NELLY.COM
Leggins/byxor med påsytt       Läcker klänning med rosett- 
skinn på benen, även        
    detaljer på ryggen, dock beställd
knapp & dragkedja baktill      i svart/blommigt (inte rosa som
- Acne                                 på bilden.) - Motel

16 dagar kvar

Kul att läsarna fortfarande håller koll på uppdateringar trots mitt bloggslarv, ehe. Hänt mycket på sistone iaf, har legat hemma och degat två dagar i rad nu, kände att jag behövde vila upp mig lite efter allt häng här & där, fester hit & dit, ja ni förstår.
Har fått jobb föresten, osäker om jag nämnt det men jag börjar jobba redan nästa vecka. Ser fram emot det och de känns som ett stort steg in i vuxenlivet, att äntligen få tjäna sina egna pengar.
16 dagar kvar till 18-års dagen då, funderar fortfarande vad jag ska hitta på tills dess, fast man vet aldrig. Mamma kanske har planerat någonting, hon verkar lite lömsk varje gång jag nämner ordet b-day fest, hah.

Imorgon har jag massor att göra, jag & estefi har lite ärenden att göra under dan, sen ska jag till jobbet och hämta lite papper, sen blir det förmodligen middag på El Cocodrilo i skanstull och efter det kanske vi sätter oss på något mysigt fik och bara snackar skit!




Några veckor sedan när vi förde lite på Nivå22 tillsammans med en massa vänner

Bilder från igår, 12/7





























'n party, n' n' n' party

Den här veckan kunde inte ha startat bättre än såhär! Sussi följde med mig till jobbintervjun i Nacka imorse och gissa vad, får ett samtal 10 min senare om att jag fick jobbet, det firade vi med en heldag på Grönan med vänner. Efter det åkte vi till en bar vid namn El cocodrilo i skanstull och drack lite gott vin, efter det åkte vi till Friday's och åt middag.
Såsmåningom åkte vi till Gamla stan och träffade lite fler folk och nu är vi hos några vänner i Vällingby, vi ska strax åka hem till söta Emeliy i Brommaplan. Imorgon blir det förhoppningsvis sol & bad i Kanabadet i V-by. Bjuder på en asgrym låt som jag lyssnat sönder på hela dagen, hörs imorgon. KYSS


Exakt 1 månad kvar

Efter rålis häromdan åkte alla hem, ingen orkade göra annat på en torsdag. Igår så chillade jag med D och hans homie, så småningom kom sussi också. Vi åt lite mat, fick en sprillans ny mobil av honom, en silvrig sony ericsson w995 med minneskort, nytt simkort, hörlurar, usb-kabel & hela paketet.



Vi åkte till stan och tog det lugnt, mötte upp min mamma och hennes vänner och lite annat, drog hem ganska tidigt igår. Mötte upp mamma i stationen och promenerade hem, somnade som en stock.
Nu ska vi in till stan och kolla på skor åt mig, ikväll blir det förmodligen East på stureplan, KYSS!

Sture lure


en av mina favoritbilder på mig från Thailand

Lång natt & morgon.. Igår var vi somsagt och fixade lite grejer, både i byn, kista och stan. Allt gick som smort, tillsist hamnade vi på Spybar på Stureplan och dansade hela natten lång, jag hade otroligt roligt och det tror jag de andra också hade! Lite senare fick vi skjuts hem utav en "vän", kom hem vid halv 6 på morgonen och jag vaknade aldelles nyss.
Planerna till idag var att vi skulle upp "tidigt", åka till rålis och grilla & bada, ha ha så bra gick det. Dea är här just nu och senare ikväll så ska vi trotsallt till Rålis och träffa några gamla vänner till oss, nu ska dea åka till Sollentuna och fixa några grejer medans jag ska börja göra mig iordning, får se om vi drar vidare någonstans efter rålis, Kyss!




Min & frugans låt

@Sollentuna bibliotek

Tjena gott folk! Åkte till byn med dea för lite bizniz, åkte tilltaka till sollentuna och följde med henne till tandisen och sen hamnade vi här på biblioteket. Vi ska snart dra oss till Kista centrum där jag måste kolla kläder, möter säkert upp resten av folket sen. Puss sålänge, update tonight!

UPDATE; Ny design & hemma från Thailand!

För det första så måste jag börja med att tacka LindaSara som fixat en otroligt snygg, ny & sommarfräsch design åt mig, tack! För det andra så kom jag hem från Thailand för en vecka sedan, jag hade det otroligt skönt och ni ska få se några bilder så småningom. För er som är vän med mig på Facebook så har jag lagt upp ett album därifrån som det bara är att kika på.
Hänt mycket på en vecka, den saken är klar. Sov över hos en vän i byn igår, åkte så småningom till Sollentuna och mötte upp Dea som sen följde med mig vidare hem, vi lagade en otroligt god middag och sen så satte vi oss fastklistrade framför tv:n, matchen mellan Uruguay - Holland var sämst, hejade såklart på Uruguay. Hoppas att Spanien vinner över Tyskland idag så Holland får möta Spanien och sen så vet ju alla att Spanien kommer vinna, jag har allt uppskrivit, vet redan allt som händer, hah! Vilka hade ni hoppats på/vill ni ska vinna?
Nu ska jag börja göra mig iordning, har saker att ta tag i idag. Kyss


RSS 2.0