Inte po blogghumor

Hej, min data ar pa lagning och den har datan har inte oh-eh och o. om ni ar smarta nog och forsta hur jag menar. Iaf, jag har bara varit hemma dom har dagarna, det ar alldeles for mycket som hander i mitt liv just nu. Har kommer nagra bilder av helgen som jag lovade.













Landstället

Hinner inte skriva värsta inlägget just nu, så jag kör en kortis. Igår kväll var jag och mina gullefjun + älskling på fest/chillkväll @Sacha's landställe utanför Skarpnäck. Jag hade de roligt i början men mot slutet blev de lite för mycket av de goda så, mådde bra kan jag inte påstå att jag direkt gjorde. Landstället låg precis intill en koloni, så de var riktigt mysigt där faktiskt.
Nu ska vi kila iväg till våra kusiner i Vallentuna för att fira min älskade lillasyster Gabriella, som fyller 9 idag! Grattis älsklingen, tiden går så fort. Sluta väx, hah!
Ikväll blir de fiesta hemma hos Nats så tummen upp på det! Adioooos for now
Juste, bilder kommer upp senare!

Adventure

Efter en vanlig skoldag dock full av trötthet blev jag övertalad att bada i Husby sim&sporthall (Ni som känner mig vet vad jag tycker om att bada).. Jag och Mike var och badade, vi hade asroligt. Mycket bus i vattnet, så småningom blev vi seriösa med motionssimning, hah! Efter det drog vi till hallen och åt resterna av hans kebabpizza, hah! Sen blev vi sugna på att åka till Kista och kika runt på slutrean. Efter ett tag kom mami och hämtade upp mig och när jag väl kom hem var jag fortfarande lite småhungrig, gjorde mig en tomat&advokado sallad, mums.
Nu ligger jag och kollar på NCSI med halvöppna ögon, ska börja stänga av datan och göra mig iordning för läggdags. Imorgon har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, eller jo! Jag ska träna efter skolan, mer än så vet jag inte. Vi får se vad som kommer upp. På lördag (på dan) ska jag + familjen till Vallentuna och fira min lilla kusin Nora som fyllt 9, senare på kvällen är jag bjuden hem till Natta för partaj. Ska bli good as well, heeell yea! Skämtar bara med er, nu får de vara nog för idag. Good Night People

"De finns ett vilddjur i varje människa"

- Berättade Shakira i en intervju när hennes låt 'She wolf' lanserades.
- I den här videon visar hon upp vilddjuret i sig själv. Hon är galet vacker, tycker inte ni det?



I did it again now, ï've got it all wrong but it felt so right.. I can't believe it
All the mistakes that went on for too long, wish there was a way I could delete 'em

Grattis Frida, min vän!


Frida (som går i min klass) gjorde uppkörningen igår & teorin hade hon redan gjort så nu har hon äntligen sitt efterlängtade körkort. Grattis ännu en gång gumman! Det firade vi med en lunch på Mc'donalds och invigning av Frida som förare today.

Pratade själv med min mamita imorse angående körkortet osv. Hon kommer att köpa en tillfällig (manuell) bil till mig som jag får övningsköra med, yey. Volvon har nämligen automat-växel och mamma vill inte att jag ska börja köra med den, då jag kanske vänjer mig med automat.. Hon har endå en poäng.

Efter skolan fick vi skjuts av Frida till SATS i märstacentrum där jag, Michelle och Sandrella hårdtränade i ca. 2 h. Fy fan, det kändes direkt att man inte hade tränat på ett tag. De var som att träningsvärken kom på en gång, hah! Jag fick två skavsår på köpet också /; aj aj.
Jag är seriös när jag säger det här, jag har & SKA börja komma igång ordentligt med träningen nu! BEACH -10 förfan Johanna, skärpning!

Om jag har tur så kommer det att stå en ferrari utanför mitt hus om någon timme, håller tummarna. Nu ska jag ner och göra mig en te och sen är det plugga-plugga som står överst på listan. Kyss

Bokat & klart

Juste, jag glömde att berätta en sak..
- Nu är de bokat och klart, Thailand -10! längtar

Från och med imorgon, börjar allvaret!

- Michelle skulle också åt Kista hållet efter skolan så vi bestämde oss för att göra sällsis. Mich-mich gick av i Kista centrum medans jag fortsatte till Rinkeby där jag mötte upp Sassa och Esteffi, vi gick till salongen för Sassa's tatoo som aldrig blev av förra veckan.
När vi väl kom dit så var inte Haidar (tatueraren) där, frisören ringde honom och berättade att han skulle vara till kl 17, under tiden åkte vi till kista och handlade lite. Fick med mig en otroligt fin ögonskugga från märket I.D bareminerals, bästa ögonskuggan jag testat hitills! Fick också med mig en kavaj från Vila (bild får ni se nedan).
Vi lämnade av Steffi och så småningom begav oss till salongen, vi fick vänta en liten stund innan han startade men det gick rätt fort tillsist. På tal om resultatet, längtan efter min tatuering bara växer och växer. Den blev sjuktbra men usch, när jag såg hur ont hon fick blev jag lite småskraj asså!

Efter all väntan och stackars Sassa's smärsta förtjänade vi lite mat i våra tomma magar, vi drog till grillen dit Michael kom och mötte upp oss för att sedan dra hem till Sasa 'a.k.a R kelly' där vi kollade på någon asrolig film och fightades och brottades med boxningshandskar. Det gick lite överstyr tillslut men de löste sig.. typ.
Kom hem för ungefär en timme sen och hitills har jag bara hjälpt mamma och röja undan lite här hemma. Nu börjar jag bli tröttis faktiskt, ska lägga mig och försöka sova även om de är en tidig läggdags för mig, God natt!



Kavaj med kedjor - VILA
Ögonskugga 'true gold' - I.D bareminerals

It's you and me against the world

Av alla mänskliga känslor är kärlek den starkaste, eftersom att 
den angriper både huvudet,
hjärtat och sinnerna på en och samma gång

Sanning eller lögn?

Tror ni att de blev någon städning för mig? Nix, min kropp var alldeles för trött för det då jag somnade om vaknade upp för 20 min sen. Gick direkt ner och hängde upp min tvätt, jag satte på tv:en och de sänder Bully beatdown @MTV just nu, ett boxningsprogram typ. Minns du när jag brukade följa med dig på boxningsträningarna, Amira? De var tider det.
Nu hade jag tänkt att be en viss person ringa upp mig, då saknaden tar över mig helt och hållet. Ni vet, when love takes over.. mer än så behöver jag inte säga.

Den finns en liten hemmafru i mig.

Hej på er!

Min dag har bestått av skola som vanligt, efter skolan fick jag lift till Märsta station av min klasskamrat Anders så att jag så småningom kunde ta något. Jag åkte hem lite snabbt, bytte om till något bekvämare och tog bussen tillbaka till Rotebro station. Det blev ungefär 20 minuters solning, så otroligt skönt. Avskyr att vara blek på vintern, okej jag kan inte bli riktigt "vit" men alla blir ju förståss blekare under vinterperioden.
Mina vänner blir alltid så irriterade på mig varje gång jag nämner att jag känner mig blekare/liknande påståenden, men det är bara för att de jämför sig själva med mig (i det här fallet). Men vi som är naturligt bruna nästan 365 dagar om året känner oss lite extra bleka under vintern, do you feel me?

- Iallafall, efter solning gick jag upp till min f.d skola, hämtade min lillasyster och tog bussen hem. Gjorde iordning mat lite snabbt så att hon hann käka i tid till sin simskola. Mamma kom hem för en liten stund sen och hämtade upp henne så nu är jag ensam hemma, woho! Perfekt tillfälle för mig att kunna städa i lugn och ro, för engångsskull. Det exsisterar en liten hemmafru i mig trotsallt. För tillfället ligger jag och kollar på Navy CIS, efter det ska jag hänga upp min tvätt och sen städa.

Missing you ..

Höger- eller vänsterhänt: Höger,
Humör just nu: Bus
Favoritgodis: Marabou-chocklad (de börjar vattnas i munnen)
Är det nåt du absolut inte äter: Lakrits, blä!
Kläder just nu: Rosa mjukis, strumpor och en svart Adidas t-shirt.
Musik just nu: Inna feat. Bob taylor - Deja vu
Vad sa du senast: Mums(?)
Hur många kuddar sover du med: 5-6 st
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: iPod + högtalare, coconut-sololja och min lilla kändis :)
Morgon- eller nattmänniska: (Fråga Sassa, jag vet inte vad jag ska svara, hahah)
Bästa film: Snabba cash,
Kommer du ihåg din första kärlek: Hur kan man glömma?
Har du några homosexuella vänner: Yes
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Älskar man en person på riktigt så, ja.
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, kärlek är en risk man tar.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: minst två iaf, vill ha tvillingar.
Bio eller promenad: Vintern: mysig biokväll. Sommar: Härlig promenad
Är du kittlig: Galet, får panik om någon kittlar mig.
Stjärntecken? Lejon
Rädd för insekter? Livrädd för spindlar & getingar!
Äckligaste insekten: Myggor, spindlar, humlor, hela rubbet.
Största svaghet: Jag har många svagheter
Det här är jag bra på: Lyssna, finnas där & ställa upp för andra. Ingen förtjänar att må/ha det dåligt.
Bästa bok? Minns inte
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna teleportera mig från en plats till en annan på så kort tid som möjligt.
Vad vill du jobba som? Svårt att säga nu, men jag går samhällslinjen med inriktning ekonomi.
Chips, morötter eller godis? Chooooklad
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har piercing i tungan & öronen och så har en tatoo på G (inom en månad).
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Just nu är det stökigt, ja.
Saltar du på maten? Nja, inte maten men grönsakerna typ (tomat, tex.)
Gillar du att sjunga? Gillar är bara förnamnet, säg mig någon som inte har hört mig sjunga.
Vad gör du om du får hicka? Ber någon skrämma mig, hahah!
Röker du? Ja, men iår ska de få ett slut
Snusar du? Usch,usch
Har du en besatthet? Om jag har.

- Lista tagen av Sassa :)

Snabba cash = bäst

I fredags kom jag hem helt trött och hängig ifrån skolan, så jag bestämde mig för en nap som slutade med en 'tupplur' på 4 h istället. Så fort jag kom upp ur sängen började jag göra mig iordning, Mike hade nämligen beställt biobiljetter till premiären av Snabba cash. Så, så fort jag blev klar åkte jag till hans pappas jobb i Husby, vi tog bilen och åkte hem till honom så att han kunde göra sig ordning för att sen åka till Vällingby centrum där vi skulle se filmen. För er som inte har sett den än, se den! Den är så otroligt bra och den förmedlar en hundra olika känslor. Den fick mig t o m. att tänka efter när det gäller en hel del saker, rekomenderar er att se den iaf!

- Dagen därpå (lördag) så var det julgranspludringen på mamma's jobb, de är en tradition som vi deltar på varje år. I år orkade jag inte vara där hela dagen, men mina kusiner och släkten följde med mamma & syster dit, jag kom lite senare och joinade de på lunchen & showen. Reza och Calle från Idol-09 var på plats och sjöng & spelade. Efter showen åkte jag tillbaka till Mike, tog en nap och sen gick vi och mötte upp sassa och mejtab i rinkebycentrum, köpte lite gottgott och rörde oss mot Ilyas för chillkväll med film/tv + vattenpipa, där fann vi även alex, harun, allan och sasa. Efter några timmar tog vi bilarna och lämnade av mejtab i Sollentuna, sen åkte vi vidare till Kungsängen och lämnade av sassalita. Efter de började alla bli hungriga så vi åkte mot stan för att möta upp sasa's syster och nattäta på Kebab house, gud vad man var mätt som en plätt efter det. Vi åkte hem och slocknade direkt.
Idag vaknade vi runt två tiden, vi åkte till Sumpan för en sen frukost på donken. Det hände några saker, så jag rörde mig hemåt och kom för två timmar ungefär. Nu har jag suttit och surfat för länge vid datan, magen börjar kurra. Nu ska jag ner och se efter om mami har startat med middagen & om hon behöver hjälp. Kram på er!

En bra & gammal låt, vi lyssnade på i Sasa's bil

Skärpning!

- Jag försökte och då menar jag verkligen försökte komma upp ur sängen imorse men lyckades tyvärr inte, vilket resulterade till att jag somnade om och vaknade nyss. Seriöst, måste försöka vända tillbaka dygnet. This ain't good!
Igår (efter skolan) åkte jag hem till Mike och väckte honom, för att vi skulle följa med Sassa till salongen. Hon skulle göra en tattoo, men de hade inte tid just då så hon fick en tid på söndag istället. Efter det drog vi till Duvbo och käkade, äckligt gott! Efter de drog vi oss tillbaka till t-banan och lämnade av Sass som skulle på dansträning, medans vi åkte vidare hem till Michael.
- Nu ska jag nog åka och träna, Beach-10 ni vet!

PS; Vad hade ni valt?
1. En stor resa med släkt och familj till Thailand, eller..
2. En spontan resa med vänner till något varmt place inom EU.

-

God morgon! Jag har sovit en timme inatt, jag skämtar inte.. 1 timme, somnade 5 och vaknade av väckarklockan 6. Förstår inte hur jag lyckades ta mig upp, hoppa in i duschen, göra mig iordning och pallra mig till plugget. Don't get it! Huvudsaken är att jag klarade det iaf. Just nu har vi engelska i språksalen där jag, Mich-mich och Sandrella sutter och chillar för fullt. Vi har bara fått repetitionspapper till provet vi ska ha om 2 veckor.. boring.
slutar nu, byyyyye

Min helg

Festen i fredags blev trotsallt av! Någon timme innan utgången kom Mejtab förbi, vi fixade oss och sedan drog vi in till TC och mötte upp Sassa, Mustapha och hans crew, sen åkte alla tillsammans till festen i Slussen.
När vi väl anlände var det ett par saker som gjorde oss en aning förvirrade, iallafall mig! Jag försökte iallafall liva upp stämningen lite genom att dra upp tjejer & killar @dancefloor! Jag lyckades iaf, kililililili.

- Efter någon timmes dansade började vi rulla till stan för att möta upp Mike, Ilyas och Harun (bolivian,hahah). Vi hade planerat fika men de slutade med BurgerKing i TC, efter käket drog vi vidare till Internetcafet Matrix i Hötorget och tog de lugnt där. Harun drog efter ett kort tag och så småningom började vi också. Vi stod i centralstationen ett tag i väntan på Sassas & Mejtabs pendeltåg, sen gick resten av oss till tunnelbanan för hemgång. När vi väl kom hem blev det chips/ostbågar och film, somnade inte förräns runt 8-9 på morgonen.

Lördag; 12 timmar senare, 8 på kvällen. Vi började göra oss iordning, vi åkte och hämtade Harun och drog så småningom till Ilyas restaurang i Akalla för middag. Efter de visste vi inte vad vi skulle hitta på, vi lämnade hem Harun och åkte in till stan för kvällsfik. Jag och Mike tog en lång promenad i stan, det var jättemysigt. Från T-centralen, vidare till Sveavägen-rådmansg, sedan till Stureplan och Östermalm, vi hade precis bestämt oss för Pacha-delli (vattenpipa-cafet) tills jag får sms av Sassa angående en fest i Kungsängen, vi blev lite småsugna så vi börjar röra oss dit tills Mike's bror Josef ringer angående hans iPhone.
Vi åkte hem till Josef & Camilla, vi blev kvar där ett tag och tog det lugnt med dem. Vi blev klara där runt 2 ungefär men då hade redan festen i Kungsängen slutat, så vi drog bara hem och myste med film.

- Samma sak idag, vaknade sent (runt 18 snåret), fick skjuts hem i tid till The City (uppföljaen av The Hills) och det var dessutom nya avsnitt, woho! Äntligen. Just nu sitter jag och kollar på The scaaary movie på 5:an. Snart är det sova-dags, kommer aldrig komma upp imorgon bitti annars. God natt på er! Btw, 7 månader kvar tills jag fyller 18, längtar!

RSS 2.0