30 december - IMORGON!

God morgon! Hoppas alla ni mår bra, jag mår iaf inte så värst bra.. Har inte mått så bra de här senaste dagarna, har haft en del problem här hemma och allt har bara varit upp&ned och jobbigt som f*n. Aja, de kommer nog bli bättre snart för imorgon är de ju NYÅR! Och då ska de bli kul asså, först ska jag,mamma och gabriella hem till Miguel som bjöd över oss för att fira nyår med honom, skit söt!  Sen ska jag ut med mina tjejer och ha kul.
Aja, ska börja fixa mig nu.. Ciao


En gullig bild på Dea's lillebror Codrin, Maggie och JAG :)

28 december - ont i halsen..

God morgon! Sitter vid datan med halvöppna ögon och halvsover, dea ligger fortfarande i sängen och sover som en jävla stock. Jag har varit med henne i 3 dagar i rad nu och hon har slaggat hos mig 2 nätter nu, tjockis hon é muwhaha. Vi ska snart klä på oss och åka och sola, man börjar bli vit igen vafan =/. GE MIG SOMMAR FIFAN! längtar till sommarn som fan! aja, ska gå o väcka henne nu muwhahaha, sen åka o sola! ciao ciao <3

24 december - Julafton

GOD JUL ALLIHOPA! Jag önskar alla en riktigt god jul och hoppas alla har varit snälla i år, hähä.
Sitter hemma hos mormor & morfar med mami och lillasyster. Vi har precis ätit god julmat och nu ska vi öppna preseeeeenter =D haha, måste kila! ciaaaao



Hoe hoe hoe =)

21 december - @Sassa's place

Shoo! Kom precis hem ifrån stan, tur för de började typ "snöregna" redan när jag satt på tåget så de var skönt att komma hem innan de riktiga snöovädret skulle komma. Jag var i stan med Sassa, Fatima och Garmian. Haha, vi gick typ runt i hela stan för att hitta något bra ställe att fika på. De blev iallafall Kungshallen tillslut efter att Fatima tackat nej till de 10 caféen vi erbjudit/förslagit innan de, haha! De var mysigt och kul att fått träffa dem igen eftersom de var så länge sen man såg dem.
Kvällen innan (igår) var jag med Sassa, vi skulle på fest och allt var planerat. Som vanligt så blir våra planer kaos eftersom de visar sig att de typ inte är nån fest, så vi gjorde inte så mycket efter att ha åkt till andra sidan helvetet för för en fest som inte ens existerade. Vi tillbringade bara en massa tid på tunnelbana resten av kvällen (sassa, du vet vad jag menar, haha!) Vi åkte till Kista i väntan på Sassa's man skulle anlända, HAHA.. men de gjorde han inte.. kl hade redan hunnit bli 01.00 så vi började dra oss hemmåt.

Asså jag måste bara tillägga att igår hittade Sassa på ca. 10 sätt att skrämma skiten ur mig på, och varenda grej hon hittade på skrämde skiten ur mig också! Jag är verkligen lättskrämd asså, fifan va synd. Tro inte att hon dog av garv varje gång hon lyckades också, jävla DU! :) vänta bara, hon ska få hämd nån vacker dag, beleive me.

Just nu sitter jag och kollar på nån film på 4:an som mamma påstår är "JÄTTE bra". Själv så förstår jag absolut ingenting av den men aja, den har ju nyligen börjat så jag får hoppas att den är så bra som hon säger. Ska göra mig en kopp té nu när de endå är reklam, ciao ciao! <3

20 december - 4 dagar kvar!

gooood morgon! Jag mår mycket mycket bättre nu faktiskt, min magsjuka varade typ bara 1 ½ dag. Tur att de inte varade längre, hade aldrig stått ut. Aja, idag ska jag faktiskt åka och julhandla med mis abuelitos :) De var ett tag sen jag träffa dem, saknat dem jätte mycket. Senare kanske jag,Vanessa och Sassa ska på en fest i Vårby Gård, nån annan som ska dit(?)

De börjar närma sig julen (BARA 4 DAGAR KVAR) och vi har fortfarande inte fixat julgran /: känns lite tomt .. men julpyntat har vi däremot gjort. Jag minns när man var liten, då man verkligen såg fram emot julen och framförallt TOMTEN! Fast nu vet man ju lixom att han egentligen inte finns, men de är endå lite förvirrande. För vissa säger att han finns, och vissa inte. JAG har hört att den "riktiga"
 tomten bor i Finland men hur säker kan man vara på de på en skala 1-10 (?) hmm..

Jag ska börja klä på mig nu och så småningom ska vi åka, ciao! <3

18 december - sjukling /:

Hejsan, jag har varit sjuk i ett par dagar nu och de är inte roligt nånstans! Har inte kunnat äta ett piss och gått ner ett par kilon pga. det. Nu är de lite bättre iallafall, som tur är. Var i skolan idag också, det gick hyffsat. Imorgon är de sista dagen, då ska vi samlas i klassrummet 10.15 och fika med klassen, och sedan ska hela skolan kolla på nån föreläsning i Kulturrum (skolans aula) sedan inviger vi lovet, skööönt! Vad ska ni göra på lovet? :) Mormor sitter här hemma hos oss, ska göra henne lite sällskap. ha de bra <3

13 december - riktig pluggdag -_-'

Hejsan, jag har inte kunnat blogga på några dagar pga. att jag inte har nån data för tillfället. Igår (fredag) så hade vi Lucia firande i skolan och alla i hela skolan var där och tittade, de gick riktigt bra men jag var lika nervös som alltid när jag står på scen. Fast igår var de faktiskt lite mer nervöst än vanligt, pga. att en speciell person var där och kollade på, (du vet vem du är). Idag har jag varit hemma och pluggat matte, heeela dagen! Har inte varit ute på hela dagen faktiskt, rätt skönt ibland. Har matteprov på tisdag så jag satt hemma och repeterade alla kapitel vi arbetat med, önska mig lycka till! Nu sitter jag nere i vardagsrummet med mamita och fikar & kollar på nån thaikwando film haha! skit äcklig film, fajt i varenda scen, aja.. Ska fortsätta kolla på filmen, ha de bra<3 Lussebullar är så gaaaalet gott!

10 december - hos Parosh&Astera

Godkväll :)/juanita shululu/parosh halloooj /astera HAHAHAHAHA, asså förlåt men vi är sjukt trötta assååå, ska sussa hemma hos dessa töntar inatt :D puss & hej leverpasteeej, pöss

10 december - @ school

Tjaaaa! Sitter just nu vid datorerna i skolan med sötaste Betina och minglar bara. Har slutat för ungefär 1 timme sen men sitter och väntar på Parosh, vi skall hem till honom och plugga och fika, myspys. Måste sitta och vänta på honom i 40 min till (jag har sutiit och väntat i ca. 1 h hitills) och Betina är fett gullig som gör mig sällskap fifan, älskar tjejen. Ska fortsätta hänga vid facebook nu, uppdatering sker kanske senare ikväll. Ha de bra sålänge!

8 december - jävla fitt hora!

Är så jävla irriterad att jag har lust att slå sönder något just nu! De är en hor tjej i min skola som har så jäääävla stor mun som går och snackar en massa jävla bullshit, jävla hoe! Aja, nämner inget namn.. för övrigt har de varit en OK skoldag, hoppas eran dag varit bättre iaf. Efter skolan åkte jag hem till min mormor&morfar där jag åt mat med dem,mina småkusiner,min morbror och lillasyrran. Lite senare kom mami och hämtade mig och syrran sen åkte vi hem bara, och nu sitter jag och tråkar bara, ska lägga mig & kolla på tv nu, ciao <3

7 december - la familia <3

Godkväll, hur är det med er? med mig är de hyffsat bra faktiskt.
Kom nyss hem ifrån Kista Centrum där jag var med Dea, Lilian och Jano. Mamma och lillsyster kom förbi Kista sen också då jag "dissade" Dea och co. (haha, ond jag é, nej då)
Jag och mi familia gick runt i Foodcourt i typ hundra år för vi kunde inte bestämma oss för vilken maträtt vi skulle testa, typiskt oss asså.. aja, de blev tillslut en tallrik Sushi och en tallrik Calamarez con papa fritas (=som betyder, friterade bläckfisk ringar med stekt potatis) Som vi tre delade på, yummie! Just nu sitter jag bara framför datorn och tråkar, ska ned och hjälpa mami lite med tvätten nu. besitos (k)

HAHAHAHA, var bara tvungen att lägga in den här bilden! Gjorde den lite "suddig" men kan ni se vem de är(?) ;) HAHA!

7 december - kan inte sova!

Shululu :) är med dea som ska slagga här, och vi är huuur pigga som helst! haha. Vi har suttit och kollat på filmen Kniven i hjärtat hela kvällen och måste bara säga att jag äääälskar den filmen. Den är så j*vla bra men också sorglig =(, o man tröttnar aldrig på den fan.

Kvällen började med att vi lagade mat med min mamii, de blev potatis med gravad lax, värsta salladsbuffén.. Efter de satte vi oss o kolla på Kniven i hjärtat somsagt & åt choklad med juuulmust, mumsilibaba! Resten av kvällen satt vi bara och pratade och myste, de blev lite ledsamt mot slutet pga. några grejer :/ bl a. dea började tänka på sitt ex, och jag mitt ex.. Vi har så mycket gemensamt hon och jag så d é inte klokt.. hon betyder jätte mycket för mig och hon är en av mina bästa vänner, ni andra vet vilka ni redan är :)
Vi satt i sängen o gjorde massage på varandra, haha fett skönt.. nu håller hon på o vänder upp & ner på heela mitt rum för hon hittar inte sina favorit shorts hon ALLTID brukar sova i när hon slaggar här -_-' haha .. jag däremot orkar inte bry mig om dom haha, fifan köör bara!

  
RSS 2.0