The old has gone, the new has come

- Mått lite bättre nu i slutet på dagen då gårdagens tragedi löstes upp tillsist. I skolan vart jag däremot konstig framåt lunchtiden, då jag börjde blöda näsblod & svimmade på toaletten, usch. Kände mig otroligt yr, som om någon hade slagit mig riktigt hårt i huvudet.
Efter mitt möte med Magnus åkte jag till Kista centrum & hämtade mina skor, hoppas de inte går sönder igen för då vet jag inte vad jag gör riktigt(!) Lämnade tillbaka lite kläder & fick med mig annat hem, en jumpsuit i färgen navy, hur snygg som helst (ska visa bild) hittade även en leopardfärgad suit som jag ångrar att jag inte drog med mig hem, får åka in och kika om den finns kvar imorgon.
- Ska fortsätta prata i telen nu & kolla på tv. Kyss

En ren besvikelse.

Hur allt gott kan vända sig emot ont på mindre än 0,725467 sekunder. Det gör verkligen ont inom mig, låter tårar strömma ut som om jag hade andnöd, hur allting kan vara så bra & helt plötsligt bli.. jag vill inte säga dåligt men snarare, hur det kan bli som ingenting. När man planerat saker i förväg & förväntat sig någonting bra som i efterhand blivit den raka motsatsen. Mår inge vidare, har så mycket inom mig just nu. Gråten sitter fortfarande i halsen på mig, behöver sova. God natt

I'm fine!

- Shit, jag mår typ hur bra som helst! Solen skiner, snön smälter säkert bort & jag ska träna, yey. Happy happy happy, härlig skoldag var det också. What's happening, undrar jag nästan(!) Hade endast en timmes naturkunskap där vi snackade blodgrupper & vi fick testa och få fram våra egna, min lärare var iaf 99,9% säker på att jag hade ABRH+ efter våra tester (tror att min grupp hette så..)
Ya ya, hade ett kort möte med min lärare, bokade tid hos Magnus, åt lunch med Michelle och sen åkte vi till Sollentuna C och kikade runt, tog en fika & snackade en massa goja.
Har precis bytt om, ätit lite mat and I'm ready to go! Väntar på bussen som kommer om 20 min, möter upp Ivon på tåget också. Hardcore 2day, den saken är klar. Nej nu skriver jag alldeles för mycket trams, uppdaterar när jag kommer hem om jag inte är för trött vill säga. Hare brå! :D

Tjejligan

Bloppis(?)

- Efter att ha spanat in ett antal bloppisar här på Blogg.se så blev jag nästan lite sugen på att ordna en egen bloppis, har ju så fruktansvärt mycket kläder & skor som jag inte använt/inte använder längre.. Gillar min idé! Ska börja ta fram & kika på saker som jag inte har användning utav och som jag tror att ni kan tycka om :)

- Ligger här hemma med världens mens- och huvudvärk, hemskt! Måste vila lite och så småningom följa med mamma till sjukhuset. Vi hörs lite senare

Jag vet att vi kan ha våra dagar men jag skulle ge mitt ♥ för dig, hermanita

Levinsky's

Kort & skön skoldag, hade bara marknadsföring, en timmes rast & psykologi b. Efter skolan lyckades jag få med mig Michelle till Kista centrum för mat & shopping. Fick med mig ett par riktigt snygga byxor med skinndetaljer längst sidorna, även ett par söta ljusrosa shorts med svetsdetaljer nedtill - allt ifrån H&M.
- Åt en god texmex lunch på Levinsky's & en mysig efterrätt tog vi på Coffeehouse by George.

Jag mötte upp min mamma i Sollentuna, stackarn som hoppar på kryckor nu efter ett antal timmars vistelse på sjukhuset. Vi passerade Stinsen en snabbis påvägen hem för lite ärenden. Nu börjar halv åtta hos mig, ska ned & kolla med familjen och äta kladdis, påz! ♥


Det var ett tag sen..

.. jag lyssnade på Reggaeton faktiskt.. Daddy Yankee är en storfavorit bland alla latinamerikanska artister, stämplat & klart för länge sedan.
Imorgon blir det återigen skola, efter det åker jag in mot Kista centrum för en fika med min vännina som jag inte träffat på ett jädra bra tag. Reklamera mina skor måste jag även göra. Hur lyckas jag peka ut skor som går sönder på nolltid, i mitt fall hann jag använda dessa endast fyra gånger tills de ville gå i pension. Inte en chans, grr på er Bianco.

Nu ska jag ned och göra mig lite mjölk med müsli, den allra bästa sömntabletten (för mig), ut med soporna + blossa, ringa en pöjk & somna gott. Natti natti

Home.


- Vaknade för ett litet tag sedan, har hunnit äta en god frukost med avokadoröra a lá Johanna, slängde en tvättmaskin, diskat lite & gick ut och blossa med Emilie. Väntar på att tvätten ska bli färdig så att jag kan slänga igång tvätt nummer två, sen ska jag dammsuga också.. suck* Men men, saker som måste göras ibland. 
- Åh, det känns som om mitt hjärta kommer att hoppa ur led snart, vilken sekund som helst. Saknar en viss person väldigt, väldigt mycket.

Det sägs att..

.. man ska vara ute i god tid när det gäller studentklänningen, men seriöst.. Jag har kikat efter min ideal klänning enda sen i höstas och inte hittat ett jack shit. Tills nu! När jag som minst letade så fann jag den, den är perfekt, den är så mig! Den ska bli min!

För övrigt så är jag fortfarande lite sjuk men samtidigt så mår mitt hjärta hur bra som helst, den här känslan som jag går och bär på i kroppen just nu.. den är okänd & med andra ord speciell. Jag ska ta reda på mer om den!




- år 08

Ett måste till sommaren!

Edith SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COMMandy Shoes SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM

Studiedag




- Var hos imorse, det gick helt okej men en utredning skall det göra. Ska börja röja undan och fixa & trixa lite här hemma men först ska jag se klart på Våra bästa år. Måste även åka till Kista centrum och reklamera ett par skor jag köpte för några månader sen, använt de max fyra gånger och hela sulan har nästan lossnat, inte okej! Får se om jag får möjlighet att åka iväg och göra det, annars får det ske senare under veckan. Nu är det reklam! Ska ned och hämta en Loka (päron & krusbär), supergó!

När man som mest..


.. vill ha en varm kropp att omfamna
.. behöver en axel att luta sig emot
.. blir uppskattad & själv uppskattar
.. leér, önskar & framför allt lyckas 
.. tycker, tänker och djupt älskas

- Har varit fruktansvärt dålig enda sen i söndags, så jag har varit sängliggandes med feber, halsfluss & ja, hela paketet ni vet. Som tur som jag har så har jag fått sött besök varje dag & blivit väl omhändertagen. Finns inte mycket mer att säga mer än att jag knarkat alvedon & alla möjliga mediciner. Jag är på bättringväg, hoppas jag.. 




Wish we could be there all our lifetime


Äntligen fredag..


.. tycker de flesta, själv ska jag inte någonstans ikväll då mitt ansikte är rött & svullet efter min tre-timmars-långa-behandling igår, efter middagen i stan blir det raka staken hemåt. Nu sitter jag i skolan tillsammans med Diane, MichMich och Sandrella, har bara en lektion kvar. Uppdaterar när jag är hemma, påz!




.En "dagens utsida" från onsdags.


Tionde mars tjugohundraelva

Hallå på er, hoppas ni mår toppen och att ni hade en skön & avslappnad sportlovsvecka. Själv gick jag i skolan under mitt "lov" vilket jag själv valde att göra :) - Jag & mamma kom precis hem efter min andra ansiktsbehandling, hade min första behandling förra veckan i lördags efter min handledarkurs. Aldrig älskat min hy så mycket som jag gör alldeles precis exakt nu! ♥

- Ska ta en liten fika med mamma och så småningom sängdags, tidig dock kort dag imorgon i skolan. Framåt kvällen finns det en del alternativ, men innan det så blir det middag i stan med en vän.
- Fick med mig några superbra produkter hem som jag vill visa er, rekommenderar dessa starkt.






GILDA - Gentle Cleansing Oil + vårdande applicator
mdskincare: Dr Dennis Gross - All in one, tinted moistrurizer 50ml
mdskincare: Dr Dennis Gross - Trifix Acne Clearing Lotion + all in one 15ml



RSS 2.0