me like

 

@Los abuelitos

Tjena, nu sitter hela familia hemma hos los abuelitos (mormor & morfar på spanska) som vi hämtade ifrån Arlanda flygplats tidigare idag, hade saknat de hur mycket som helst så det känns tryggt att de är hemma nu. Jag och Gabriella ska sova över, vi ska äta lite gotte & kolla på någon skojig film innan vi går och lägger oss. Kyss



Tog bild på mina favoritpresenter mormor & morfar tog med sig från Spanien
Ballerinas & väska - LOEDS

Det har gått mer..

.. än fyra år sedan du fördes bort, bort ifrån oss. Jag vet inte vad jag ska säga, det gör lika ont inom mig som dag ett, Den samma klump i magen och den samma gråt i halsen. Vi glömmer dig inte & vi älskar dig från djupet av våra hjärtan, det enda jag vill & hoppas på är att du har det bra.
Vi saknar och behöver dig mer än ord kan beskriva, Peter ♥

Today I do, tomorrow I will

Den här helgen har varit en bloggfri sådan, ganska skönt på ett sätt & tråkigt på ett annat. I fredags var vi somsagt hos kusinerna & grillade, somnade så fort vi landade hemma & vaknade med en liten besvikelse då jag hade efter-planer. 
I lördags var vi iallafall och firade en kompis i Näckrosen, vi drog alla vidare till Entourage och avslutade kvällen med gott nattkäk. 
Igår tog vi det lugnt hos Steph i Täby till kvällstid och drog oss sedan in till stan på en runda. Emilie mötte upp mig i Rotebro station på en promenix hemåt, åt en god middag & kollade på Criminal minds. 

- Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit duscha, göra mig iordning och ätit frulle. Nu drar jag och mammis och handlar. Adíos Compadrés!

Långfredag!

Startar morgonen med att önska er alla en riktigt Glad Påsk! Vad ska ni göra denna fredag, antar att många ska äta en god påskmiddag med släkt & familj, andra ska väl ut & dansa loss ikväll.. Äsch, jag ska göra både och! :)
- Ska åka & handla med mami strax, sen ska vi göra oss iordning och åka till våra kusiner i Vallentuna och grilla & mysa, efter det åker jag hem och gör mig iordning inför kvällens kravaller, tonights gonna be the best night!

- Lånad bild utav google.se

söt

Mientes

Stan blev inställt så jag har umgåtts med familjen bara. Nu ligger jag och vilar ögonen & lyssnar på en gudomligt vacker låt, den är dock på spanska men texten är så äckligt bra.



Tu, llegaste a mi vida para enseñarme
Tu, supiste encenderme y luego apagarme
Tu, te hiciste indispensable para mi

Y con los ojos cerrados te segui
Si yo busque dolor lo consegui
No eres la persona que pense
Que crei y que perdi

Mientes, me haces daño y luego te arrepientes
Ya no tiene caso que lo intentes
No me quedan ganas de sentir
Llegas cuando estoy a punto de olvidarte
Busca tu camino en otra parte
Mientras busco el tiempo que perdi
Que hoy estoy mejor sin ti

Voy, de nuevo recordando lo que soy
Sabiendo lo que das y lo que doy
En mi no queda espacio para ti ..
Y el tiempo es solo suyo y comprendi
Las cosas no suceden porque si
no eres la persona que pense,
que crei y que perdi ..

Varför lägga ned tid & energi på att få igång glöden om du inte vill att den så småningom ska fatta eld?

Lever i ett sagoland, en utav mina bästa dagar hittills, no doubt! Hade kursprov i matematik imorse & jag gick därifrån med ett starkt VG i kursen, är supernöjd! Ska hoppa in i duschen & börja göra mig iordning, möter förhoppningsvis upp en killkompis i stan för fika & snackis. Senare kanske jag drar med tjejerna & grillar, vi får se vad jag är på för humör just då. 
- Men först en fika med mamita, pyss

Emilie Den Fina Här

- Heeeeej bloggen, Emilie här!
johanna sitter bredvid mig i hennes underbara sköna säng och spanar in mig.. lite grr varning där..
Idag har vi åkt ner till centrum och köpt ciggelitos där vi även träffa tessan, tog de lugnt ett tag. Tog bilen tillbaka hem, fika hos johannis och nu sitter vi här.... och ska glo på en rulle.
Xoxoxo Gossip-Libanesen
- Johanna njuter av solen i busskuren, ah.

Ivon gästbloggar, tyyyyyyp

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! hehe Ivon här! sitter hos Juana just nu och vi ska snart laga lunch, hoppas det blir lyckat då! :) är ashungrig och min mage kurrar för fullt så ska väl dra ner och börja med våra smarriga lunch nu!!!! tjadå bloggen..... suger på det här men aa skit samma liksom hehe puss alla läsare hahaha
förresten, Juana är så gullig hon!!!! puss babe!
jag verkligen suger på det här känner jag, ska aldrig starta en egen blogg... tja!

Igår den..

.. 19 april år 2011 tog jag & Emilie (& badkrukan Caroline) vårt första nattdopp, check! Tro mig när jag säger att min kropp fortfarande är bortdomnad, äsch då. Det var ta mig fan värt det! Tackar för en kväll jag sent glömmer.

påz

Nu drar jag ut på långpromenad med Emilie, sen tar vi bilen & kör till Haparanda

Colorful

unbelievable

- Skippade skolan imorse då jag vaknade med ett irriterat öga, svullet & rött och det rann floder. Börjar misstänka pollen, aldrig haft problem med det tidigare.. konstigt om det skulle dyka upp nu mitt i allt.
Mäshmosh kom hem till mig, åt lunch & gjorde oss iordning. Mötte upp Emilie också & rörde oss till Sollentuna centrum, mötte upp Carro där också. Mich drog på ärenden medans vi stannade och hade grymt roligt, ha! 
- Nu är jag hemma & precis ätit middag med la familia, ska plugga lite sen blir det ut på powerwalk med Ems, efter det tar vi bilen & drar och badar ;)



:*



Outhärdlig

- Första skoldagen under påsklovet gick bra, jag & kompanjoren tog en långpromenix ned till Stationscaféts uteservering & fastnade där under 3 timmars tid, underbart väder & framförallt sällskap(!)

Åkte därefter hem och bytte om och blev så småningom hämtad utav en vän, vi drog oss vidare till Hoj oj oj (heter det verkligen så(?) där vi satt & tog varsin drink och talade om allt, inget, mycket & lite typ, riktigt trevligt vart det faktiskt. Fick skjuts hem för cirka tio min sedan, ska ned & ta en frukt och tvätta bort krigsmålningen, imorgon väntas ännu en pluggdag.. godnattis


Bjuder på en Ett-års-gammal bild på oss, mig & kompan.


RSS 2.0