30 mars - 76 dagar kvar!

76 Dagar kvar till ALANYA, Längtar som f*n!

Min helg har iaf varit helt suverän, btw festen hos Frida blev verkligen lyckad. Jag hade jätteroligt och det såg ut som att de flesta också hade det. God mat (det blev rostbiff, potatissallad, pommes frites och en massa god sallad) som efterrätt blev det kladdkaka med glass som vi högg in innan resten av gänget kom, "muwhahaha". Stämningen var på topp, bra musik spelades. Allt från RnB till Techno/House. Fick lära känna en massa nya människor och alla vart verkligen tankade, så roligt var det iaf haha. De har inte skickat bilderna än men så fort jag fått tag på dem så lägger jag upp några. Finns inte så mycket mer att säga än att kvällen+natten vart lyckad!

Dagen därpå (lördagen) stannade jag hemma lite småbakis för att vila upp mig, somnade runt 6-7 på kvällen då man knappt hade fått någon sömn överhuvudtaget. Sov hur länge som helst iallafall. Och på söndagen åkte jag, mamita och lillasyrran till Stinsen och handlade lite. Nöjd och belåten vart jag som fick med mig lite kläder och smink hem.

Idag; vanlig skoldag, ganska chill lektioner, slutade runt 3. Drog därefter till Märsta centrum och fikade med Michelle, Frida och Perny. Det var mysigt att få vara med de 4 a while, därpå kom min älskling och joinade oss ett tag. Följde med honom till Willys för att handla godis, haha jävla bullelito på dig! Åkte direkt hem direkt efter det, och nu sitter jag här med min Naturvetenskapsbok och gör klart instuderingsfrågorna till provet vi kommer ha på torsdag, suck*. Ska göra klart de fåtal jag har kvar och sedan gå och lägga mig tror jag, börjar bli för trött. Kram

Man känner verkligen av att allt är förändrat. Vi skulle ínte splittras, vi skulle vara lika tighta som förr. Saknar de gamla tiderna med er. Ni gjorde mina dagar, Ni var min vardag. Nu är ni som min historia..

         
     
Bilder från Dubai-07. memories never die

27 mars - this time, @ Fridas place

Ikväll blir det röj hemma hos käraste Frida! Först blir det middag med tjejerna och lite mys och lite senare kommer resten av folket, fiesta! Kul ska de iaf verkligen bli! Men nu har jag inget mer att säga, let the evening begin, haha. Uppdaterer förhoppningsvis imorgon, ett + om det blir ikväll. Nu ska vi iaf käka, är vråkhungrig! PYSSHEJ

21 mars - @ Michelles place

För tillfället ligger vi bara och röjer i Michelles snygga säng. Ikväll har vi haft det mysigt. Egentligen skulle vi ha haft en Sex and the City-kväll men tyvärr så blev det inte rikitgt som planerat men det gjorde inte så mycket för vi hade det endå mys, hihi. Vi satt och kollade på 2 and a half men och CSI Miami och slurpade i oss goda smooties innehållandes mango, hallon, jordgubbar och banan, vi la även till lite vanljglass och dekorerade med cocosflingor och citronskivor i kanten. Vi hade också gott naturgodis vid sidan om, yummie.


imorgon blir det gymme och eventuellt Aerobics! "En bra metod  för dig som vill ha en fastare och rörligare kropp. SATS, ta hand om dig"
Nu ska vi ut och göra stan, puss!


resultatet av mitt experimenterande ;)

shakira, visst? luft.. / michellini mini fini

20 mars -

Sitter i skolan, hade historia prov direkt på morgonen. Hade pluggat som ett djur till det så vi får hålla tummarna på att det går bra! För övrigt hade jag nyss matte. Det blir bara svårare och svårare men man lär sig alltid tillslut, men det är lite klurigt faktiskt.
Har lunch nu, sitter bara och väntar på att min kusin Aléjandra ska hitta mig, haha! Sen slutar jag för dagen, sen ska hon följa med mig och träna. På gymmet ska vi även joina Michelle och Frida.
Idag blir det bandet och styrke för det mesta tror jag. Nej men du rullar tiden iväg och magen börjar kurra för fullt. Uppdaterar förmodligen senare ikväll om jag hinner och orkar :) Pysshej


Gammal bild på mig, hösten -08

18 mars - If I had one wish

Hinner tyävrr inte blogga så mycket ikväll pga. att jag har en massa skolarbeten och uppsatser att slutföra. Okej tog nog i lite väl där, inte "en massa" då men typ två stycken. Hinner iaf berätta kort om dagens träning och skoldag, skoldagen gick väl hyffsat. Men oftast blir den "de där lilla extra" Michelle och Frida gör mina dagar, sötnosar. Efter skolan åkte jag,Michelle och min älskling till Biblioteket för att plugga lite till vårat historiaprov på fredag. Jag kan tippa på att vi satt där i ca. 1 och ½ timme sedan gick vi direkt för att gymma. Asså jag håller på och bli besatt av träningen!
Började med cykling och rullbandet, cykling ca. 10 min och rullbandet (gå rask takt) i ca. 20 min. Efter det lite lätt streching och sedan tränade jag styrke. Det blev ben och mage jag riktade in mig på idag,
När jag väl kom hem åt jag wokade grönsaker med tillbehöver och tog en dusch. Och nu sitter jag här somsagt, suck*.. Nej men nu känner jag att jag måste bli klar med uppsatsen någon gång! Kanske bloggar lite senare OM jag har tid, lust och ord. Ha det bra sålänge, PYSS

 

17 mars - school 'n hard traning

Vanlig skoldag, ondare huvudvärk än vanligt och tufft träningspass. Kanske inte låter så toppenbra men det dög iaf. Huvudvärken gick som tur över efter ett tag men fan vad det kändes! Efter skolan (ca 14.00) tog jag bussen hem till Michelle. Första gången jag var hemma hos henne faktiskt, lite spännande att se hur hon bor och fint var det verkligen. Vi bakade scones, stekte ägg & bacon och gjorde oss lite te, mums! Perfekt innan träning, tycker vi iallafall, haha!

De blev hård träning idag, körde lite mage och lår innan vårt hårda spinning-pass som varade i ca. 1 timme. Kunde knappt stå på mina ben efteråt, men de var inte så långvarigt. Men älskar verkligen den där efterkänslan, man känner sig så grymt duktig. De blir träning imorgon med, måste börja komma igång sakta men säkert så kroppen hinner vänjer sig och ställa om sig till de nya.
Mer än såhär har jag inte att tillägga förutom att jag nyss kollade klart på Desperate Housewives, den är så bra. Och åt nyss lite flingor med mjölk. Nu måste jag skriva klart mitt geografi arbete och sen sova, måste sova tidigt efter hårdträning. Pyss


Spinning; En otroligt rolig och bra konditionsmetod

16 mars - new beginning, new life

Skoldagen gick fort, väldigt fort för engångsskull. De var rätt chill idag faktiskt, första lektionen hade vi historia. Fast jag försov mig en kvart typ, men vi satt och kollade på nån film om Hitler och hur han kom till makten, andra lektionen hade vi svenska och då gick vi igenom (min grupp som består av mig, Frida, Melissa och Christoffer) novellen som vi ska spela upp som en pjäs. De var bara ett få tal grupper som redovisade idag men vi var inte en av dem som tur var för vi hade inte övat på replikerna tillräckligt mycket. Sen hade vi bara idrott, de gick grymt bra! Har börjat satsa på de ämnet nu faktiskt, även fast många tycker till och påpekar att "det är onödigt".. Varför då? De är väl lika viktigt som alla andra  ämnen, okej bortsett från kärnämnena som är A och O liksom.

Efter lunchen hade vi bara språkval i 2 timmar sen slut för skoldagen. Då åkte jag och Michelle my bell raka vägen till Märsta centrum och tog in på Brödboden och köpte varsin sallad, mums. Man kan ju inte gå och träna på tom mage heller(!) Efter de gick vi och tränade på SATS. Fick ta de lite lugnt idag eftersom det var min första dag. Instruktörerna la upp ett kanonbra schema till mig som jag ska följa regelbundet i ca. 2 månader. Testade på allt möjligt idag för att bekanta mig lite med de olika maskinerna som finns att välja på. Michelle's bror Tony kom och hämtade oss sen efter 1 & ½ timme ungefär, snällt av honom. Kom hem, åt lite middag och hoppa in i varma sköna duschen. Just nu sitter jag och kikar igenom mitt nya träningsschema samtidigt som jag städar lite.

Imorgon efter skolan har jag och ännu en gång Michelle my bel bokat tid till spinning (1 h) kl: 18.00, det ska bli skönt att komma igång med träningen och att ändra hela sin livsstil överhuvudtaget. Glöm de förflutna och tänk framåt. Se varje dag som ett äventyr och en chans att upptäcka något nytt.


15 mars - förberedelser inför beach09, haha

God kväll
De blev ingen Newroz för mig igår trotsallt. Åkte hem till min prins och var med han istället och sov även över. Vi kollade på Melodi festivalen (tv överhuvudtaget) och hade de allmänt mysigt och fikade, det var typ de vi gjorde.

Dagen därpå: Vi vaknade, åt en god frukost och efter de försökte jag få tag på min mamma som en galning(!) Vi skulle nämligen åka till Märsta centrum och fixa SATS kort till mig, men de visade sig att mamma,Miguel och hermanita var i Uppsala och kikade på nåt hus som Miguel tydligen är intresserad av. Fick se några bilder av huset, sjukt fint var det iallafall.
Efter att vi tillslut fixat mitt efterlängtade SATS kort tog vi en sväng förbi IKEA i Barkarby, påvägen dit fick jag McDonalds mat hihi, yummie! Asså de ska jämt typ stå och kolla och typ "undersöka" något i hundra år! Jag överdriver inte, de kan vara allt från ett par batterier till en bokhylla, herregud säger jag bara..
Just nu sitter jag här och försöker packa min nya träningsväska som jag fick av SATS med träningskläder till imorgon. Ska nämligen åka och träna med Michelle direkt efter skolan, my first traningday. Det ska bli spännande. Nej men nu ska jag fortsätta packa, sen ska jag sätta mig med matteboken ett tag och repetera lite smått. Ha det bra, hugs!


Åh gud vad jag längtar till ALANYA! De är just dit vi ska som bilden visar

horoskop, lejonet

lejonet som vuxen

Lejonet är medveten om att livet är en scen och vill gärna vara medelpunkten vid varje given tillfälle.

De flesta skulle nog tro att du endast gillar att festa, eftersom du har roligt vid varje tillfälle som ges. I själva verket är du seriös och ansvarig, stark och en född ledare.

Tillbaka till Horoskop

Mer om Lejonet


  • Element: Eld
  • Planet:Solen
  • Kvalitet: Fast
  • Polaritet: Positiv
  • Kristall: Rubin
  • Turdag: Söndag
  • Tursiffror: 8 & 9
  • Färger: Orange, guld
  • Metall: Guld
  • Motto: "Jag vill "

lejonets livsinställning

Du lever ditt liv på ett kreativt sätt och vill gärna att andra skall veta det. Du tror på dig själv, men du behöver oftast yttre stimulering.

Detta betyder så klart inte att du inte tycker om att arbeta och att du visar några brister i din effektivitet. Alla vet att ett lejon kan bli väldigt ambitiöst och att lejonet oftast uppnår sina uppsatta mål. Lejonet kan åstadkomma nästan vad som helst och är i stånd att jobba dag och natt om det vill åstadkomma något.

Lejonet kan dock inte leva utan att festa och ha roligt. Lejonet måste göra allt med ett leende på läpparna och måste därför festa i alla fall en enda dag - efter en månads intensivt arbete. Ingen känner livsglädjen lika intensivt som ett lejon.

Lejonets Egenskaper

Lejonet är för det mesta en vinnare och kan göra karriär. Lejonet kan också ha stor framgång inom sitt yrkesliv. Lejonet tycker om filmer, teater, konst och allt som har med show-business att göra. Lejonet drar lärdomar utav alla livserfarenheter, både de goda och dåliga sådana. För det mesta jobbar du inom media, turism eller idrott.

Lejonet är mycket trogen sina vänner, sin familj och sin livsparner. Lejonet kan aldrig motstå att hjälpa dig - men denne vill alltid ha något i gengäld. Detta beror på att Lejonet uppskattar allt han gör till den graden att han alltid vill ha någon form av uppskattning från omgivningen. Därför skryter Lejonet gärna.

14 mars - tonight

Hellu! De blev inget festande igår, fick världens jävla huvudvärk mot kvällen så för min del blev det istället tvkväll med la familia, en tradition för oss är att kolla på Lets dance på fredagar. Denna gång skulle de 4 sista deltagarna dansa Bugg och Salsa, och givetvis stod vi här hemma också upp och dansade salsa, haha! Senare kom även Miguel och joinade oss, med sig hade han lite gottegott, mums.

Har precis fixat mig lite smått, ska åka till Väsby centrum och fika med Michelle for a while. Senare ikväll är det Newroz som äger rum. Kul ska det bli, nej men du rinner tiden iväg. Mer från mig får ni förhoppningsvis senare ikväll, kyss

13 mars - bad 'n good news

Jag får väl lov att komma med samma gamla sanna visa like usual.. jag har inte haft tid att blogga konstant längre pga. mycket plugg i skolan förtillfället, och efter skolan har jag börjat gå till biblioteket med Michelle för att plugga istället. Skönare ställe där man kan konsentrera sig mycket bättre på studierna och glömma bort de mesta runt omkring (iaf för stunden). Juste! Jag ska även börja träna på SATS så småningom, längtar.

Idag är det som tur äntligen fredag, den efterlängtade dagen! Det blir förmodligen fest ikväll, men man ska aldrig vara riktigt säker för vad som helst kan komma ivägen. Har iaf gått om tid på mig så jag kan duscha och fixa mig i lugn och ro. Nej men nu känner jag hur magen börjar kurra. Uppdatering sker antingen imorgon bitti eller 2night. Pyss

anta utmaningen eller gå o dö..

Jag har blivit utmanad av Steffie, Sassa & Jenny

 

Utmaningen:

- Länka till den som utmanat dig. (Ni ser överst) 
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

  • Jag är 50% finsk
  • Jag är sällskapssjuk
  • Jag är rädd för mörker & beroende av tuggummi
  • Jag blir typ alltid över-hyper efter jag ätit
  • Jag gick på ridskola i 9 år (tävlade i dressyr & hoppning)
  • Mitt garv är förskräckligt och högt!
  • Jag rapar regelbundet

    Jag utmanar..
    Linda, Vanessa och Lucy

JAG<3LATTÉ

kul grej

7 sanningar om mig:
- Jag är halv finsk
- Jag gick på ridning och spelade fotboll i 9 år
- Jag skäms inte att rapa framför folk (inklusive folk jag inte känner), hahaa
- Har ett hemskt garv som hörs på mils avstånd HAHA
- Kärleksfull

de blev bara 5 :$


7 sanningar om mig:
av andra :)

1. Skrattar förjävligt

2. Riktig gam

3.Blatte älskare

4. Musik freak

5. Stinkande fötter

6. Mjukis älskare

7. En av världens bästa kompis man kan ha!

8. Riktigt jobbigt

9. Käften går i 190 ( alltid pratglad)

10. bra på shakea rumpan

11. Bra på att sjunga

12. trogen myttoman

/Natta & Elli
(Dom kunde inte räkna till 7)



1. kan inte bli sur på folk bara på killar

2. blir väldigt hyper när du är full

3. du krigar för de du verkligen vill ha, kan gälla allt från ett par skor till en pojke
4. när du vill ha nogon så går du alltid ditt personen vistas som om du säger ja vill ditt kom vanessa vi drar dit då vet ja att de är någon där du vill se, hahahaha!
5. vädligt flörtig
6. när du väll börjar skratta och du tycker de är kul så kan du inte hålla käften ingen kan få dig att vara tyst bara du själv när du bestämmer dig för de
7. du krigar för mat

8. baxat en bricka på burgerking HAHAHA

9. när de gäller mat så bryr du dig inte om någon annan bara om dig själv (tänker på den gången du snodde renatos börgare) hahahahaha
10. bjuder någon dg på mat så skämms du inte heller o du skiter i om de tar slut! hahah

/ Vanessa prinsessa
(Hon kunde inte heller räkna till 7 -_-' ) 

 

1. varmblodig

2. tuff i smyg

3. omtänksam (vill ens bästa)

4. charmig

5. kaxig!

6. en som vill bli ännu kunnigare.

7. svag när det gäller.
/Faruk, (bästa killkompis)


1. sjunger så fort om du är sur/glad ledsen(alltid)

2. sjunger/dansar när du får mat i munnen

haha en rolig grej :)

Telefonboklista

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu!


- Har du pussat nummer 2?

Hahahaha mi abuelito!

 - Vad har du för relation med nummer 20?
En galet bra tjejkompis ifrån skolan, BETINA! :D

- När ska du träffa nummer 30?
Vet inte,såg honom för inte allt så länge sen när han jobbade då :)

- Är nummer 18 söt?
De klart ASTERA är sööööt, hon är bedårande!

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Oj, svårt att säga. La inte märke till henne så värst mycket.
- Gillar du nummer 14?
Jaaaa, galet bra vän (Andreita)

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
HAHAHA, nej! De är min tjejkompis ex sen länge sen

- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Ingen aning, har inte sett henne på över ett år :(

- Är du nära vän med nummer 23?
Jag VA nära vän med honom, men inte längre :/ vi gled ifrån varandra

- Har du gått på bio med nummer 4?
Absolut INTE, avskyr person nr 4 på min lista.

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
haha, det är ju min barndomsvän, lilla elli (:
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Våra underbara killar eller gamla goda tiderna ( bl a. Gothia 07 )
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Ja varför inte`? De är ju Amanda K!

- Vad har du och nummer 26 för relation?
Haha, my own place

- Vad skulle du vilja göra med nummer 11?
Umgås :D
- Vad är det bästa med nummer 8?
HAHAHAHA, finns absolut INGENTING som är bra med den personen, det enda han är bra på är att såra folk :)

- Brukar du och nummer 16 träffas?
Ja, varje dag i skolan! Anna pyttipanna :)

RSS 2.0