Ledighet

Hade studiedag idag & igår, skönt med lite ledighet. Följde med dea till hennes skola, valeria mötte upp oss också. Chillade lite med de i skolan, sen åkte jag till Södertälje centrum och handlade lite. Fick med mig leggins, smycken och underkläder så nu är jag på lite bättre humör! :)
Runt 4-5 tiden mötte hon upp mig i centrum och så småningom åkte vi tillsammans hem till henne, åt en god middag och vilade lite. Kom hem för en och en halvtimme sen ungefär och har sen dess hjälpt mamma med tvätt, städat mitt rum och röjt undan lite i rummet.
Imorgon är det skola och jobb som gäller, efter jobbet blir det fika & en massa snack med min homeboy, yousef.
Nu ska jag kolla klart på NCSI Los Angeles, kyss

En bild säger mer än tusen ord

;

Försov mig igår, kom nästan i tid till U.F men kunde inte gå in pga genomgång. Åkte hem en snabbis innan jag åkte vidare till jobbet. Efter jobbet blev jag upplockad av youssef i slussen, de slutade med att vi hamnade på café 60 för fika & lite snack. 
Kom hem runt 12 och somnade som en stock, vaknade runt 5 imorse pigg som en jag vet inte vad. Sitter i skolan och väntar på att rättskunskapen ska börja, efter det har jag förmodligen lunch. Lång dag today, slutar inte förräns vid 5-tiden. Då ska jag hämta upp syster i rote och åka till mormor&morfar och hälsa på.
Imorgon blir det myskväll med bästis,vi får se vad vi hittar på.
Ska gå och möta upp michélini nu, kyss!


jag och mina söta flickor sabbi & andreea

Håltimme

Sitter på håltimmen tillsammans med michelle, frida och diane. Mich & frid har suttit och skrivit en massa knasiga lappar, fick precis reda på att de försöker hooka ihop mig med en spanjor härifrån skolan, hah. Det roliga är att han ser bra ut också, hahah och deras lapp ska vi inte ens diskutera! Får se om jag lyckas smygfoto lappen så ni får se vad de skrev, allt rimmar typ också, HAH!
Om tre-kvart ungefär så har jag matte c, efter det psykologi b och sen är dagen över. Ska hem till bästis och umgås med henne & mami-mariani och plugga. Blir säkerligen en långpromenad senare ikväll.
 



Hittade den här söta bilden och kände för att dela med mig utav den

ARLANDAGYMNASIET SAMSKIVA 2011!

NU ÄR SKIVAN ÄNTLIGEN SPIKAD, DEN 14:E MAJ SMÄLLER DET!

"even the sun is jealous the way you shine"..

.. löd meddelandet en kille skickade till mig genom facebook, haha. Tyckte det var lite lustigt just då och drev bort det, men tänkte efter lite senare och det var faktiskt lite gulligt sagt. Nog om det, det här helgen har varit väldigt bra faktiskt.
I fredags var det tänkt att vi skulle dra till Nype (tills vi såg den en-kilometers-långa-kö som väntade oss) vi tog snabba beslut och rörde oss vidare till mango bar istället där vi dansade och träffade på lite annat folk. Alla hade verkligen gjort sig otroligt fina och det var kul att se alla så uppiffade! I lördags drog vi återigen ut, dock med yousef och hans crew, vi startade på nivå och sen drog vi vidare till la isla & viper, blev upphämtade utav yousef och de utanför viper och drog oss vidare till GK (göta källare) där vi spenderade resten av kvällen, åkte till stan och så småningom tog vi nattbussen hem och sov sött.
Vaknade sent (söndag) och åkte direkt till jobbet, mötte upp en vän efter jobbet, vi åkte och köpte lite gotte och sen hem och kollade på en skräckis, somnade mitt i filmen som vanligt. Vi vaknade upp och gjorde oss iordning, åkte till kista c och mötte upp mich mich för en sen lunch, kikade runt lite i jakt efter den perfekta höstjackan och vi fick en ordentlig napp! Tog en fika och sen begav vi oss hemåt, kom hem för ganska många timmar sen och har spenderat min kväll åt tvätt, städ & dammsugning så nu är mitt rum + hela huset kliniskt rent, yey!

Imorgon är det skola till klockan fem som gället och efter det ska jag hem till min bästis, nu ska jag bara kolla klart på CSI och sen blir det sängadags, natti natti


Vi alla på Göta källare!


bästis och jag


censurerade Akar, söta Sabbi och jag


Friday @Mango bar

Imma million dollar girl, fo'sure!

I fredags var det tänkt att jag skulle hem till Frida på myskväll (då hon fyllde år i onsdags) men det blev ändrade planer runt eftermiddagen då jobbet ringde mig och behövde extra personal, så jag fick stressa mig dit. Började klockan 19 och slutade 12 på natten.. fy, jag var inte hemma förräns vid 2 tiden.. Igår jobbade jag återigen, började 11 och slutade 16, åkte direkt hem och gjorde mig iordning inför kvällen. 

Jag & dea startade på nivå som vanligt och mötte så småningom upp alexis & bastian. Vi drog oss vidare till Spotlight där vi var uppskrivna på listan, som tur var. Kvällen bjöd på lite allt för mycket utav det goda, med andra ord.. Vi hade det riktigt roligt!
Dea drog iväg på lite ärenden strax efter midnatt så jag festade loss tillsammans med kusinerna alexis & bastian. Vid 3- tiden drog vi och fyllekäkade och strax därpå satt vi på nattbussen på g hemåt. Dea mötte upp mig utanför henne, sen drog vi upp och deckade fint.. Vaknade för inte så länge sen och jag & dea insåg att det egentligen var ganska mycket som hände igår, drama drama. Både bra och dåliga saker men det blev framförallt en lyckad kväll!
Om någon timme kanske vi drar in till kista c för lite ärenden, berättar sen!


Min själsfrände, mitt hjärta & min bästa vän

Marknadsföringslektion

Sitter på min marknadsföringslektion, vi har precis haft redovisning. Det gick suveränt! Men nu måste jag lämna tillbaka datorn jag lånade av Jordan, måste ladda min egen senare.


Inna's nya hit

Skolfoto igår..

Vi hade gymnasietidens sista skolfoto igår, tror det gick bra (hoppas jag). Jag hade på mig lackleggins, en oliv/kaki färgat linne med ett stort halsband och en massa massa snygga armband och ringar, min sminkning var ganska naturlig dock piffade jag till det lite med lite ögonskugga och mascara på underfransarna (som jag i vanliga fall aldrig har). Igår efter skolan åkte jag till stan med sötaste frida som fyllde 19 år,grattis igen älskling! Efter det åkte jag dirr till jobbet, fick jobba över till 10 pga. brist på medarbetare..
Tidig som jag oftast är så sitter jag här och väntar på lella, stackars mich ska till sjukhuset för hon har fått någon allergi. Dagen börjar med svenska som är jätteroligt.. nat, slutar fan 5 idag. har matematik C som sista lektion, great. Ska gå och möta lella nu, kyss

272!

STUDENMÖSSA & STUDENTSAKER BESTÄLLDA, 272 DAGAR KVAR!



bild lånad från google.se

Back @school

Tillbaka i skolan efter en toppen helg! Det har hänt väldigt mycket den här helgen som fått mig att öppna ögonen för vad som faktiskt är värt att lägga ner tid & energi på och vad som är bortkastad tid och onödig kraft. Jag kan också erkänna att jag hade en otroligt mysig dejt i lördags efter mitt jobbiga arbetspass, vi tog en promenad runt djurgården förbi skeppsholmen och kungsträdgården, det finns en jättemysig brygga förbi skeppsholmsbron som jag rekommenderar er nykära att slå er ned vid! Så småningom tog vi in på alberts café för middag. Jag avrundar det sådär, vi hade det otroligt mysigt och du gjorde min kväll värt.

I söndags var det återigen jobbet för mig, kom hem till bästa vän framåt 10-tiden med lite fika (milkshake's & pajer) vi tog det lugnt, åt god lasagne och pratade om allt mellan himmel&jord.
Vanlig skoldag igår, mötte bästis + mariana i s-tuna station. Tog en promenad till centrum, handlade lite och sen så drog vi oss vidare till tvättstugan där vi hade tid klockan fyra. Efter det tog vi det återigen lugnt, städade lite och lyssnade på skön musik. Efter en god pasta carbonara middag tog vi en liten promenad i hoodsen. Dea mötte upp sin pojke medans jag körde ett två- timmars powerwalkpass. Om jag sov gott inatt(!)

-Just nu sitter jag i skolan och har religion, fun.. Om 25 min har vi tid till mössprovning, studenten närmar sig!
Nu har vi slutat, dags för lunch. kyss

fredag 3/9

För det första så vill jag säga grattis i efterskott Vanessa, äntligen 18 år!
Sitter i cafeterian med en idiot och väntar på att lektionen ska börja, har ämneshandledning om en kvart.. Runt 12 (då jag slutar) kommer dea till skolan också, vi ska luncha tillsammans sen ska vi dra iväg på några ärenden och sen ikväll ska vi träffa lite folk. :) Ne nu orkar jag faktiskt inte blogga, är alldeles för trött för det. Puss & hej
RSS 2.0