-

Hesitation is not on option

Hjälp mig att förstå?

Jag hajar seriöst inte hur vissa personer kan vara så otacksamma och falska? Man lägger ner sin tid och energi på att hjälpa till, om de behöver råd eller liknande och sen såsmåningom får man höra något så dumt. Jag vet bäst själv vad som är sant och inte, sen vad idioter har för annan historia är ointressant för mig. Försök inte att förstöra mitt liv bara för att ni redan har förstört erat egna.
Vi tar ett exempel; Bara för att en person (nr 1) inte tycker om en annan person (nr 2) som sedan får höra något vulgärt om den personen (nr 2), är den personen (nr 1) lättlurad och patetisk som går på och tror sig veta sanningen bättre än en själv. Snälla, håller ni inte med mig om att det är löjligt?

Några bilder från förra veckans fest





Glöm allt jag sa igår..

Jag mår underbart! jag har världens mest underbaraste vänner, en liten men otroligt omtänksam familj och framförallt en otrolig pojkvän. Huvudsaken är att dessa människor har det bra, för de betyder väldigt mycket för mig och får mig automatiskt att må mycket bättre! Poängen är inte att ha så många vänner som möjligt, utan att ha de få som faktiskt bryr sig, som du kan luta axeln emot i svåra angelägen då du som mest behöver det, givetvis tvärtom också.
- Efter plugget drog jag och Michelle hem till henne för att slutföra vårt par arbete i ekonomi. Vi fick faktiskt en hel del gjort men vi fick reda på att den inte skulle vara inlämnad förräns veckan efter sportlovet (om 2-3 veckor), så vi har god tid på oss! Vi åt en otroligt god middag med hennes familj, sen så satt vi bara och latade oss framför datan med bra musik medans jag fixade hennes ögonbryn.
Hon följde med mig till bussen nån timme senare då klockan redan hade hunnit bli åtta då älskling ringer mig och ber mig åka till en pub i fridhemsplan där han, Claudia och Jack satt och kollade på fotbollsmatchen, Inter VS. Chelsea. Jag hejade faktiskt på Inter om jag ska vara helt hounest men de höll jag lite för mig själv då de flesta där var Chelsea-fans, hehe.
Efter det tog vi en såkallad "promenad" runt fridhemsplan sen tog jag och baby tuben till St: Eriksplan för att promenera till pendeln i Karlberg. Hade en jävla tur asså, tåget kom efter 10 min ungefär. De tråkiga var att jag fick sitta på en buss i 45 min för att komma hem till mig, trist trist. Nu är jag iaf hemma och de har jag varit i ungefär en timme. Ska gå och tvätta bort sminket och sedan ringa upp Michael, han lovade mig en godnatt saga! Hahaha, skoja bara. Natti natti



Jag en helt vanlig skoldag, dock oförberedd

bloggtorka

Jag vet inte varför, så ingen idé att fråga men min blogglust börjar försvinna. Jag vet inte vad som håller på att hända med mig men de är som att jag tappat lusten till allt, känner mig som en handikappad kärring.
Jallafall, igår var jag i skolan några timmar sen så åkte jag hem till älskling. Snälla ni, gissa hur lång tid de tog mig att åka från Märsta till Jakobsberg? 4 helvetes timmar! Under de fyra timmarna var jag nära på att ta självmord 674748484 gånger.. Medans han sov i nån timme, gick jag ner och åt arabisk mat. Fyfan, vad gott de var! Efter att han hade vaknat, så somnade jag. Gullig han var, han ville inte väcka mig för att jag sov så skönt,hah! När jag väl vaknade så åkte vi till kista och hämtade hans lillebror för att sedan lämna av mig i s-tuna. Hade sån jävla tur med tåg + buss på hemvägen igårkväll.

- Vaknade upp imorse med världens kramp i magen, så de blev ingen skola för min del idag. Kände att jag behövde vila ut mig ordentligt, imorgon måste jag till skolan iaf. Ser framemot ekonomin & dansen, nomore! Nu måste jag ner och äta något, funderar på att ta en vinterpromenix sen. Kanske lite friskluft får mig på benen igen?




Vår första bild tillsammans

Ordnat & klart

Michael kom hem till mig runt tre tiden då jag precis blev klar med lunchen, så vi åt lite lunch tillsammans och sen så blev de  en massa mys med tv/film. Vid halv sju startade jag middagslagningen, vi åt en lätt middag och sen så lämnade jag av honom. Dessutom så var det fettisdagen idag vilket betyder att de var helt okej att mumsa i sig en semla, haha. Det gjorde jag också, tog en fika med mami och syster efter att jag lämnade av Michael i stationen. Börjar bli väldigt trött nu, vilket är bra tycker jag. Behöver mycket sömn om jag ska lyckas komma upp imorgon bitti.
Juste, älsklings födelsedagspresent är färdigfixat! Åkte till kista centrum med dea igår och köpte den då. Ni kan tyvärr inte reda på vad det är än eftersom att han läser min blogg konstant, den 7:e mars då han fyller år, får ni se vad jag köpte till honom. Ligger i sängen och kollar på Den röda draken (3:e filmen av Hannibal Lecter). Jag tycker om hans filmer, de är bra men lite småläskiga faktiskt, kanibalen. Nu börjar jag bli riktigt pömsig, dags att krypa till kojs och sova. Vi hörs imorgon, kram på er

Jag glömmer inte den där dan.

"Alla hjärtans dag helgen"

Det här har varit en bra helg, tycker jag! I fredags mötte jag upp Carpio, Sara, Steff och Sasso och chillade med de, men åkte hem ganska tidigt för att min lillasyster skulle ha sin "mini-fiesta" dagen efter (lördag), men när jag väl vaknade i lördags så orkade jag knappt resa mig upp ur sängen, förkylningen har verkligen satt sig riktigt ordentligt. Näsan täppt & rinnig, halsen uppsvullen och på tal om nysningarna, herregud säger jag bara. I lördags hade vi en liten tjejträff. Det var länge sen vi umgicks bara vi tre. Lite senare mötte vi upp resten av tjejerna, men lika fort som jag kom, drog jag därifrån. Blev hämtad av min mike för övernattning @his place. Det är alltid lika mysigt & underbart att bara ligga bredvid dig och se på dig, att bara få kolla på dig gör mig knäsvag. Imorse när jag vaknade så sov han som tur fortfarande och så snäll som jag är så bestämde jag mig för att göra hans favoritfrukost, eftersom de var Alla hjärtans dag. Sen gjorde vi oss iordning, åkte in till stan och kikade runt lite, åt på burgerking. Så småningom mötte jag upp Estefie för bio, vi såg Farsan som jag egentligen redan hade sett men vafan, de var lika roligt att se repris!

Kryptonite



It's like the more I brush them off, the more they call,
The more I want to tell them that I'm not involved,
With anyone, when I know it's you,
Wanna tell the truth but it's just so hard to do,
Caught up in me again it's driving me crazy
It's the reason I won't tell em i got a man,
Now I'm trying to contemplate on what I am gonna say, on this being the umpteenth time that Im late.

Mr. Valentine

Hej på er! Sett att statistiken har växt med fart, det vore väldigt roligt att veta vilka ni är. :) Vad heter ni, har ni också blogg? Berätta!
Idag har min skoldag varit riktigt skön faktiskt. Började kl 9 med att 3:ans samklasser skulle hålla föredrag/föreläsningar om deras U.F företag (Ung företagsverksamhet). Det var riktigt kul att se vad folk hade valt att köpa in och marknadsföra, det var allt från små broscher & smycken till handdesinfektionsmedel, haha. Det är dessutom dags för oss (vi i 2:an) att välja antingen U.F eller affärsjuridik, beslutsångest där eftersom att jag är intresserad av både och! Får ta och fundera kring det riktigt ordentligt ikväll.

- Efter skolan åkte jag direkt och hämtade syster och nu är vi äntligen hemma. Nu börjar hon skrika att hon är hungrig också, haha. Ska gå ner och mätta hennes lilla mage inkl. min och sen blir det efterrätt tillsammans med ett avsnitt av Navy CIS. Seriöst, jag är helt beroende av kriminalserier! Jag kanske borde satsa på affärsjuridik trotsallt..




Slänger in en bild på min man; på nyårsafton

Gala-bilderna!

Goda nyheter, Camilla har skickat bilderna från Galapremiären i måndags, woho! Gud, vad jag skrattade åt vissa bilder. En oförglömligt rolig kväll måste jag säga, nog med snacket. ENJOY!
(Hoppas självklart på fler bilder)

Jag inne på Hotellet - Mingel


Röda mattan utan Hotellet


'Farsan'
(Jan Fares), jag & Michael Fares :)


Annat folk som också vistades där!


Jag, Michael och skådespelerskan (Amanda, från Farsan) - Riktigt trevlig tjej!


Sedan fann vi även Torkel Pettersson som ville ta bild och dansa loss med oss!

 
Juanita & Michael - båda lite dragna


Kvällens par


Skådespelarna +
oss; Fares Fares, (den enda chilenaskan i filmen som jag inte minns namnet på), Torkel Pettersson, Johanna G. Bustos Salazar och Michael Fares


Fler bilder kommer förhoppningsvis!



Fjärilar i magen

Vad jag än gör så tänker jag bara på dig
När jag inte är med dig kan jag inte sluta sakna dig
Och när jag är med dig känns det som om jag blir kär på nytt
Med hjälp av ditt leénde skulle du kunna lysa upp hela stan
Så som du lyser upp tillvaron i mitt hjärta


I don't wanna hurt you

Ni kan aldrig ana hur länge jag faktiskt letat efter den här låten, jag vet att den är gammal men jag hörde den en gång för länge sedan och sen dess har jag inte kunnat glömma videon och allt. När jag nyss hörde den så kände jag igen den, jag gick in på youtube för att se videon till den och tro det eller ej, så visade det sig vara just den.

Latif - I Don't Wanna Hurt You


See over and over again I keep on sayin’ to myself
I must be goin' out my mind to not wanna spend all my time with him.
Cause I love you more, and to gain your heart.

Cause I know that I'm not ready,
To lock it down full time,
Settle down with one dime,
spend the rest of my life with you.

It's better cry now then to hate me later
Trust me, I've had a broken heart before and I
I know just how it feels,
And know in time it will...
In time it will reveal, if our love is real

Eddies b-day

Här har ni några bilder ifrån Dea's kille Eddie's lokalfest i Alby, i lördags. Enjoy!

fiestaaa


Gabbe, jag och Sivan


Eddie (födelsedagsbarnet) till höger + jag, mejtab & några till!


Blondinen fuckade ur totalt ..


Gabbe & Noelle


Jag och vännen Sivan


Mattias, Ibbe, Lilian, Evin, Darya och halva Gabbe, hah!


Yusuf, jag, Dona, Joelle och Evin


"Ja, må Eddie leva, ja må han leva"

Galapremiären av filmen Farsan

God kväll på er! Igår vart det så stressigt att jag totalglömde bloggen. Igår kväll var jag på galapremiären av filmen Farsan som spelas av Jan Fares. Torkel Pettersson var också med! Måste säga att den faktiskt slår Kopps & Jalla jalla, det här må jag säga var en riktig komeditorsk, kunde inte sluta skratta. Jag blev presenterad inför en massa människor bl a. producers, kändisar, fotografer, skådespelare (inte bara ifrån filmen, farsan) utan även skådespelarna ifrån filmen Snabba cash var också på plats! Galan höll till på Rigoletto med röda mattan och hela paketet, det var en otroligt rolig upplevelse. En massa bilder blev det också med bl a. Fares Fares, Josef Fares, Torkel och en massa massa andra. Hela Fares släkten var på plats, jag blev syrian för en kväll!

Efter filmen var inte kvällen slut, då hölls de nämligen efterfest på Club Hotellet på Östermalm som Josef Fares hade hyrt för natten. När vi kom dit serverades det mat och en himlans massa dricka. Stämningen var på topp från början till slutet. Men lite mycket av de goda blev det, definitivt! En oförglömlig kväll måste jag säga, jag hade så jäkla roligt och de tror jag att alla andra också hade. Jag och Mikie ägde dansplattan, that's it!
Ska försöka få tag på Camilla så hon kan skicka alla bilder, lägger upp dem så fort som möjligt.

Efter allt festande skjutsade Mike's bror Josef oss hem, så småningom så somnade jag. På morgonen, runt halv 9 blev jag väckt av Michael för att han skulle på ett snabbt ärende. Jag fortsatte sova tills han kom hem, vi sov lite till och sen låg vi bara och myste. Jag älskar närhet och sovsällskap, särskilt med en person man verkligen tycker, till och med älskar. Jag mår så bra, jag är så lycklig. Det var riktigt länge sen jag kände såhär, varje gång jag ser dig är det som att jag blir kär på nytt. Jag får de där fjärilarna i magen som vid första kyssen. Jag skulle varken kunna byta ut det här för något/någon, du är speciell.

RSS 2.0