göteborgarna anländer om 5 tmmar!

Jag och mina tjejer hade planerat att dra hem till min tjejkompis vän i jakobsberg för chillkväll men de sket sig, så nu är det tänkt att vi ska ta en fika i stan eller dra med nästa gäng till flemingsberg på lokalfest, svårt beslut.. inte alls! hah, klockan 12 ska vi iaf vara i stan då en spec göteborgare + hans crew kommer på besök, förhoppningsvis så drar vi allesammans till solna hem till en vän för hemmachill. Gud, känns som att jag nämnt hur mycket som helst nu, hah! Nästa vecka (löning) är det våran tur att besöka Göteborg iallafall, den saken är klar!

Sacomässan var vi på tidigare under dagen, fick en massa inspiration och ideer om vad jag vill syssla med långsiktigt så, målet är i sikte & ribban ligger perfekt. Jag kan klara av allt, det vet jag. Bara min vilja ligger på hundratio procent annars går det inte. Var hemma redan vid ett-snåret och satte genast igång med städning, tvätt och framförallt plugg. Har precis ätit middag med min mami, det blev tacos, riiiico!
Nej men nu börjar klockan ticka alldeles för snabbt, har inte ens gjort iordning mitt hår. Sitter här helt nyduschad och fräsch. Vad har ni för planer inför kvällen?


Bjuder på en vacker bild på mig

Rihanna featuring. Drake

you got that something that keeps me so off balance
baby you’re a challenge, lets explore your talent.

@School

Mycket har hänt på sistone,både gott och ont.. saker har förändrats, jag har växt till mig, både ytligt och mig själv som person. El del har man tagit avstånd ifrån och en del har man kommit närmare. Känns ganska ovanligt och annorlunda just nu, men skönt på samma gång. Kan lägga ned tid och energi på vad jag egentligen tycker är viktigt och vad som gangnar mig sjäv och andra på samma gång, ge och ta med andra ord och inte bara få.

Har suttit hemma och pluggat hela veckan, och så ska det förbli. Sitter i skolan och läser metro & lyssnar på musik medans jag väntar på Mich för lunch. Ska fortsätta plugga nu, har bara två frågor kvar att besvara i marknadsföringen. Take care, kisses



Mejtab & juanitaa

Orkar inte kolla på Bridget Jones på 3

hur gammal är du? 18 år
hur lång är du? Inte mätt mig på länge, har jag växt ifrån 158 cm?
stjärntecken? Lejon
hur bor du? Radhus tillsammans med mamma & yngre syster Gabriella
Är det din bästa bostadssituation någonsin? Nej, den kan och ska bli så mycket bättre.
Arbetar du? Inte längre, söker efter nya utmaningar.
Ville du jobba med det när du var liten? Veterinär, kriminaltekniker, flygvärdinna och advokat.
Är du nöjd med ditt liv? När jag väl vill, men det saknas ännu en del pusselbitar.
Hur långt är ditt längsta förhållande? Vet inte om man riktigt kan kalla det för förhållande, men jag kan säga så långt att jag höll mig till en och samma kille i 4-5 års tid som jag älskade och fortfarande älskar utav hela mitt hjärta.
Har du bott utomlands? Nej, men skulle vilja testa på det.
Har du en fin familj? Ja, vi håller hårt om varann
Vad är det knasigaste jobb du haft? Har bara haft ett riktigt och det var lite udda.
Gillar du att resa? Vem gör inte det? Men inte allt för ofta, då blir det automatiskt mer speciellt & spännande!
Nästa resa? London eller Asien runt (Thailand, Vietnam och Malaysia.)
Vad använder du för smink? Olika, id bareminerals, make up store och dior just nu.
Vad gör du regelbundet för ditt utseende? peeling & hundra olika slags krämer
Vem ringer du om du är ledsen? Det beror på, ibland ingen alls och ibland någon bra vän till lyssnare.
Vem kommer snabbast över om du är ledsen? Det vet man aldrig, ta ingen förgivet.
Vad gör dig glad? När det går bra för mig själv och personer runt omkring min omgivning.
Vem är du mest lik i din familj? Ingen faktiskt, har ett unikt utseende. Har fått lite utav alla
Vad köper du oftast till dig själv? kläder, accessoarer, mat och cigg.
Vilken kroppsdel tycker du bäst om? Mina höfter
Vad i ditt ansikte tycker du bäst om? Mina käkben, ögon & bryn.
Vad får du ofta höra att folk tycker är fint på dig? Min kroppsform och mitt sätt att sminka mig på.
Vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket? Det är från pers. till pers, allt från den bitchiga ghettoungen till den söta oskyldiga tjejen. 
Vad tänker de sedan? Att jag är väldigt social, rolig och allt som hör till. Jag bjuder gärna mycket på mig själv!
Hur vill du att folk ska se dig? Jag vill att folk ska se mig som en bra och stark människa, en förebild helt enkelt.
Har du många bästa vänner? Jag har många bra vänner, en del nära och en del på avstånd. Vänner ger en, en slags trygghet.

Vänt på dygnet!

Imorgon är lovet tyvärr slut, känns lite tråkigt faktiskt men jag tror att jag aldrig någonsin har lärt mig såhär mycket på bara fem dagar. Jag kan inte riktigt förklara med ord hur det kändes och hur jag känner mig. Allt ifrån mitt sätt och tänka till min nya syn på livet, framtid, visioner, kärlek och vänskap. Vad som är värt att lägga ned tid och energi på och vad som bör tänkas igenom och prioriteras i första & andrahand.
- Det känns som att mitt tänkade har fått mig att hamnat ett snepp högre, en kortare sträcka ifrån och ett steg närmare tornet & mitt mål. Dit jag vill hamna, dit jag ska hamna!

Mejtab har varit bosatt hos mig sen i tisdags vilket har varit väldigt roligt, vi har kommit varandra närmare och lärt oss så mycket mer utav varandra. I onsdags (lill-lördagen) spenderade vi kvällen/natten på Nype tillsammans med en massa vänner. Det blev en lika lyckad natt precis som vanligt, vissa bättre och andra sämre.
I fredags blev det återigen utgång då alla vart så taggade! Finns inte så mycket att berätta mer än att vi hade det super, startade på Nype och avslutade med Lobby. Kan inte beskriva kvällen bättre än lyckat!



Vanessa och jag i lördags förra veckan ..




.. Tillsammans med mina fina vänner, Estefania och Mejtab

Sanna den bästa, gästbloggar!

Heeeeeeeeeeeeeej Jownas fans! Som jag skrev ovan så är det Sanna den bästa som gästbloggar today. Vaknade upp av min lillebrors musik. Hur som helst just nu sitter jag och lyssnar på HOUSE och planerar med den vackra Johanna om vad som händer idag. Festa? Självfallet!!!!! Vart vi drar ikväll vet vi inte riktigt än, men att vi vänder upp och ned på saker och ting vetja!! Hmm..vet inte riktigt vad jag ska skriva?

http://dayhannas.blogg.se - där kan ni hitta mig :)

Måste iallafall bara få tala om hur vacker den här unga damen är. Om jag själv fick välja så skulle det vara FUCK MEGAN, FUCK ANGELINA, FUCK KIM, FUCK BEYONCE, FUCK NAOMI, FUCK ALL THEM SEXY MODELLS - ADORE JOHANNA. Hon har allt allt allt allt allt!!!! So I do understand if ya haters are hatin on her, cause she got ALLT THAT!

Just nu sitter jag och gungar till denna.


And this is me!


En sak till - If ur messin with her, u playin with ur life!

Nykterist, ja men visst!

"Tjena bloggen", hah skrev jag precis sådär? Whatever, de blev en lyckad kväll på Nype iaf. Jag och mejtab kom precis hem till mig, vi ska strax sova tror jag fast jag blev sugen på film. Ska försöka göra fullisen lite pigg, haha. Imorgon blir det fika med danielito och sen ska jag möta upp bästis för myskväll. På fredag blir det förhoppnings Lobby eller Nype igen (var på Lobby i lördags och det blev hur lyckat som helst). Nu är det kärringens tur och klicka in sig på facebook. Ska uppdatera oftare,don't worry.. be happy! Det är vårt motto, hakuna matata!
RSS 2.0