Tröttis

Sitter på projektarbetet. Jag, andrea och jila har valt att arbete om reklam, det blir nog bra det!
Måste sluta nu, juste är fortfarande sjuk.. suck* Efter skolan ska jag åka och besöka en vän som precis opererat sig, hörs ikväll. PYSS

Helgalen kväll!

I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt med familjen, behövde stanna hemma och vila upp mig. Har sovit riktigt dåligt de här dagarna.. Igår kom dea förbi mig framåt kvällen, vi gjorde oss iordning tillsammans för utgång med vännerna. Det blev en riktigt lyckad kväll igår, det startade på nivå där vi mötte upp alla. Tog det lugnt där några timmar och så småningom drog vi oss vidare till Berns där vi festade och dansade loss hela natten lång, hade riktigt roligt måste jag säga!
Kom inte hem förräns runt 6 imorse, somnade vid halv sju och gick upp två timmar senare för 5 timmars arbete.. Hur jag orkar? Ja, det är frågan.. Kom hem för en timme sen ungefär och har städat och gjort lite fint i mitt rum, ska strax ned och äta något och sen blir nog sängdags för mig så jag orkar upp till skolan imorgon. Nu hör jag hur min kära familj kliver in genom ytterdörren, ska ned och umgås lite.
Adios!


´soft

Stressade iväg till skolan imorse i tron om att jag började 08.30, klockan hade redan hunnit bli 09.00 när jag var framme då jag får ett samtal utav Michelle att vi börjar 09.30 (som tur var). Vi gjorde inget speciellt, alla hade bara individuellt snack med mentorerna angående betyg, osv. Efter det hade vi lunch och sen åkte vi ned till märsta centrums kulturstuga som en av våra mentorerna hjälper till och driver, där fikade vi och tog det lugnt.

Efter all visning så åkte jag, mich och frida till Sollentuna centrum och kikade runt lite. Gick hem till dea efter det och tog det lugnt, pratade och åt glass. Blev upphämtad av mami lite senare, så vi åkte hem och lagade middag tillsammans. Har bara umgåtts med familjen sen dess, kollat lite på tv och lite annat. Börjar bli tröttis nu, ska försöka somna lite tidigare ikväll för omväxlingens skull. Kyss!




jag och min vän, Estefanía i somras

För bra



Blir gråtfärdig när jag hör den här låten

5 timmar senare

Det blev en lång "siesta", 5 timmars vila, I needed. Ska upp och börja fräscha upp mig lite, jag pratade precis med en vän som är påväg hit nu. :) Uppdaterar ikväll om jag orkar annars blir det imorgon, puss på er!

sömnbrist

Brist på sömn kan jag ju börja med att säga.. Herregud, åkte iallafall till skolan tillsammans med Anahita, det enda vi fick var vårt nya schema (som suger), skåpnummer och en blankett man ska fylla i angående datorerna (vi ska nämligen få egna lp's för skolarbeten osv.) Anníe väntade på mig sen så tog vi bussen tillsammans, vi träffade även på söta Betina på tåget så vi gjorde alla sällskap, hoppade av i sollentuna och åkte tillbaka så att jag skulle matcha busstiderna.
Känner sån otrolig press nu inför trean, ska verkligen kämpa mig igenom de sista nu. Pratade lite högskolor med en vän så nu har jag fått väldigt mycket inspiration och ideèr kring fortsatta studier.

Nu ska jag ned och ta något att äta och sen ska jag vila lite, senare framåt eftermiddagen ska jag ut och träffa lite vänner. Kyss



Jag och bästa vän på min födelsedag

Trött

Ligger och kollar på Sagan om konungens återkomst på 3:an. Det brukar oftast räcka med att jag "vilar ögonen" lite för att lyckas somna men det går inte nu, är aspigg och jag ska upp om 7 timmar, inte bra! Får se om jag lyckas somna efter att den tagit slut.. Fan, har vänt upp & ned på mitt dygn helt och hållet, jobbigt.

Bjuder på en skön låt

Börjar komma igång på nytt

Det kommer bli betydligt fler uppdateringar osv från och med nu. Imorgon startar skolan igen och jag börjar mitt tredje och sista år, känns skönt faktiskt. Igår tog vi det bara lugnt på landet med film & gotte, några timmar senare drog vi oss alla hemåt.
Idag vaknade jag vid 3-tiden och har bara legat och degat sen dess. Ska snart ner och äta middag med mamma och sen lägga mig och kolla på någon bra film, sen blir det läggdags så jag kommer upp imorgon bitti.

Statistiken börjar stiga ser jag också, tycker att det både är kul och synd.. :)

Love in brasil

Ledsen för slarvet men jag har inte haft så mycket tid över till bloggandet.
Igår var jag och cirkulerade runt i Estocholmo med Estefan i jakt efter kläder till
ett speciellt "evenemang" (om man kan kalla det så) hah, efter det åkte jag förbi Rådhuset
och hämtade lite pengar hos mamma, åkte så småningom till Kista centrum och mötte upp dea
och handlade lite kläder och annat smått & gott. Mamma kom förbi en stund och åt middag med oss.

Vi blev upphämtade utav några vänner så småningom och bestämde oss för att chilla och ta
det lugnt hemma hos mig. M stannade kvar och sov med mig och åkte
så småningom till jobbet tidigt imorse, jag har inte kunnat somna om sen dess, hemskt..
Ikväll blir det iallafall Viper Room vi ska till då det har premiär efter att ha
varit stängt hela sommaren, ska bli riktigt kul.
Åt en väldigt god frukost och nu ska jag försöka somna om igen, god natt!

Slänger in några asbra låtar man lyssnat på under denna sommar, enjoy!

DÅ VAR MAN ÄNTLIGEN 18!

På bilden; Shahrzad, Estafania och jag



18, 18, 18!

De ska bli mina!

Admire by Acne


Admire SEK 3999, Acne - NELLY.COMAdmire SEK 3999, Acne - NELLY.COM

armè-grön vs. lila

Deprimerande väder..

Min första dag på jobbet gick utmärkt, jag fick mycket bra respons och de tyckte att jag var med än redo för det här jobbet! Efter jobbet mötte jag upp Carpio, Emeliy & Crystal i stan för en fika på Cafè 60, efter det gick vi förbi Kungshallen och mättade Emeliy's mage (återigen) hah! Vi tog en promenix och pratade lite, blev så småningom hämtade utav en vän.
Hamnade på Mc'Donalds i Skanstull för nattkäk, drog vidare till Östermalm där en lokalfest ägde rum men de sket sig påvägen dit så vi fick en stor heliumballong istället, hah.. Vi åkte vidare och fixade lite saker sen åkte vi hem till liljeholmen. Tog det lugnt tills vi fick för oss att åka och bada i Sjöndal, så vi tog vårat pick & pack (inkl. bilen) och drog dit och nattbadade, sen kom vi hem och deckade fint. Frukost på Subway imorse och sen fick jag skjuts hem, skönt.

Nu sitter jag här och dödar dessa två låtar nedanför, lyssna på de! Är de inte sköna(?) Är superglà för imorgon anländer min moster + kusinerna hit till Stockholm (det bor i Amsterdam men de är uppväxta i Chile), så vi alla ska ut och fira mig nästa onsdag då jag fyller 18!

 

RSS 2.0