28 april - :)

Vanlig skoldag, inget speciellt förutom att jag hade sos-möte i Sollentuna efter skolan med mamma. Det gick bra iaf, efter det gick vi runt i Sollentuna centrum och kollade runt lite. Hittade en massa söta skor jag vill ha till Alanya, åååh gud vad jag längtar! Mer har jag inte att skriva, ska fortsätta kolla på Desperate Housewives nu. Adios!

27 april - work it

Skoldagen är redan över, iaf för min del, por fin! Min 2-timmars franskalektion blev inställd. yeees. Nu sitter jag i biblan med Damian, Pablo och nån tönt, haha! (Hope you read this) Sitter och gör klart mitt arbete om Andra världskriget och jag har valt att inrikta mig på Japans attack mot USA:s flotta, Pearl Harbor. Det går bra hittills iaf. Det är inte så mycket som måste skrivas egentligen, typ bara orsaker till Japans attack, följderna & resultatet av det och en person som var med i händelsen, då jag valt att skriva om en japansk soldat. That's it
Sitter och väntar på Mich mich nu, hennes franska slutar snart som tur är sen ska vi åka och fika och sedan raka vägen till gymmet, skönt! Har inte gymmat sen förra måndagen faktiskt. Nej men nu måste jag bli färdig här, uppdaterar ikväll om jag orkar. Pyss

Kan inte sluta skartta åt den här videon vi kollade på hemma hos Jenny, hahahaha!



Hon äger dom alla! Maria Jesus, så söööt

25 & 26 april - "Tung, tungare, tyngaste!" haha

Min helg har inte varit såhär bra på länge tror jag. Vi vaknade upp igår hos Jenny i Tyresö, kvällen innan låg vi och kollade på en skit äcklig film, Prom night hette den. Rekomenderar. Steffie kunde inte sova pga. hennes pollenallergi, jobbigt. Jag var även pigg som en jag vet inte vad och vädret.. KALAS! Överlyckliga blev vi som genast sprang ned till framsidan av gården för att lägga oss och sola. Vi hann t o m. göra oss några mackor och sedan bara ligga där, lyssna på reggaeton och bara prata om allt mellan himmel och jord, kan det bli bättre än så? Efter nån timme gick vi upp igen för att se efter om de andra tjockisar hade vaknat (Sassa och Jenny), Jenny hade men hade Sassa.. noway, haha dormilona! Efter frukosten gick Sassa och Steffie ner för solning medans jag hjälpte Jenny att diska färdigt allt. Sen gick vi också ner, gud så skönt det var och färg fick man också!
Nån timme senare så gick vi upp och så började jag och Steffie fixa oss, vi skulle till hennes papi i Tekniska för att äta men när vi väl kom dit så hade han tydligen inte öppet (like Steffie thought) men allt löste sig när vi åkte tillbaka till stan. D-o-n-k-e-n. (Michelle de var inte min idé, jag lovar! hähä)
Lite senare mötte vi upp H och B och drog till Heron City där vi gick på bio och såg 17 again, den var faktiskt bra. Jag gillade den iaf. Efter det åkte vi till Tekniska för att sedan ta roslagsbanan till Vallentuna, innan de var vi som jävla sugna på korv med bröd och det var 4 min kvar tills tåget skulle åka!!! Vi fick panik och de var typ hundra pers. före oss i kön. Alla sprang till tåget tills de återstod bara vi, i sista sekunden springer jag och Steffie kommer rushandes med våra korvar, hahaha! Låter helt wierd nu men det var roligare att uppleva det, höhö c(:
När vi tillslut kom hem till henne gick vi och åt, vi var vrålhungriga. Efter de tog vi bort sminket och la oss och kolla på någon film med T.I, minns inte vad den heter. Men bra var den iaf, haha. "Men tro INTE att jag somnade under filmen" haha, observera inte! haha, sajk.

Idag (morgonen) Vi vaknade och kollade klart på filmen som jag somnade till igår, haha. Sen gick vi ner och åt en god frukost sedan började jag fixa mig lite smått för att bege mig hemåt. Blev ingen stan idag för min del, skulle ha köpt en gummi-tungpiercing där men det får bli i veckan istället. När jag kom hem la jag mig ute och sola en stund, passade på innan solen försvann. Sen satte jag mig och plugga resten av kvällen. Nu börjar klockan bli mycket, natti natti

Girl's night

24 april - @ Jennys Place

Låt bilderna beskriva kvällen hittills, orkar inte skriva men vi ska kolla fiiiiiiiiiiilm nu, håll tummarna för att jag inte sommnar först nu. höhö

          

22 - 23 april

Jag måste bara börja med att jag fick världens jävla äckligaste panikslag igår på tåget påväg hem! Jag rotade igenom hela min väska inkl. jacka allt allt men kunde fan inte hitta mina nycklar! Tills.. jag kom på att jag lånade mamma nycklarna dagen innan och glömde därmed ta tillbaka dem. Som tur var kom jag på att de var onsdag och vi (släkten) brukar alltid åka hem till mormor och morfar på onsdagar och äta middag tillsammans. Perfect, så jag åkte dit då. Hann precis komma in och sätta mig vid datan tills vännen Faruk messar mig. Han var nämligen i närheten och undrade om vi kunde ses ett tag. Absolut, så jag gick ut till busshållplatsen och mötte honom när han väl var framme. Vi tog en promenad till Edsberg centrum för att tanka på min lur, sen tog vi en promenix runt Edsberg och bara umgicks och pratade. Hade saknat åsnan jätte mycket faktiskt, kul var det att träffa honom. Folk förändras så mycket med tiden. Efter nån timme åkte han vidare och jag drog till mormor och morfar och åt, haha muuuums.

Idag däremot, kan det bli värre? Hade så obeskrivligt ont i huvudet att jag tillslut blev tvungen att gå ifrån lektionen, kunde inte koncentrera mig ett smack. Men men, efter skolan drog jag och Mich mich till Märsta centrum för att ta in på cafét och fika. Det blev en grekisk sallad för min del, gissa om man var proppmätt efter den. Nu är jag iallafall hemma och har precis lagat mat och t o m. hunnit äta min goda mat medans mamma och syrran inte ens är i närheten än, buhu* Ska ta och sätta mig med geografin och matten ett tag och göra mig lite te. Pyss


Som efterrätt blir det glass med jordgubbar och Cocos eller blodapelsin juice, yummie

19 april - wtf(?)

Vad är felet? Jag har känt mig helt trött och energilös hela dan verkligen. Det brukar i princip aldrig vara såhär, ni som känner mig och 'mitt inre jag' vet hur jag egentligen brukar vara. Helt sprallig, skrattig och högljudd men nej, not 2day 'n thats wierd. 
Tvingade upp mig själv runt 11 snåret och då tyckte mormor och morfar att jag hade sovit i hundra år (haha, bara för ni brukar vakna vid 7 varje dag). Mormor gjorde då genast min favorit-morgon-gröt som jag alltid brukar äta, varje morgon, så gott. Med banan, lingonsylt och mjölk förstås. Sen satte vi oss och kolla på el canal chileno (den chilenska kanalen) som mormor och morfar kollar på dagligen. Nån timme senare var de dags för lunch, det blev pasta med nån asgod gryta. Älskar min mormors mat! Efter lunchen blev jag plötsligt dödstrött och jag la mig ner för att vila en stund men deckade med en gång. Kan väl tippa på att jag låg och sov i ca 2 timmar. Skönt var det iaf, men stiga upp ville jag verkligen inte göra sen men var så illa tvungen att göra det. Morfar skulle nämligen skjutsa hem oss då.

När vi väl kom hem så blev syrran sugen på pannkakor och mormor orkade inte stå i köket och pula med det så vem återstod? Jag såklart. Fine, de röstade och jag förlorade, damn it.. Så jag stod och stekte pannkakor, haha kul var det iaf. Proppmätt var man efteråt. Btw idag kommer min mami hem ifrån PARIS! Har gjort en hög med pannkakor åt henne med, hope she'll enjoy them! Hitills har jag dammsugit och städat lite i rummet, det behövdes kan jag säga. Börjar känna ropet.. gotta go, matteboken kallar.


skiti spegel..

Se konsekvenserna av deras handlande, så jävla hemskt! Think twice b4 act

värd att läsa!



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Tack för att du läste hela texten. Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet ! 

En memory pic & song.


SÅ DAMN FUCKING SÖT, SASSALITA till höger! jag till vänster. 
Hittade den på min mormor&
morfars data nyss och kände mig tvungen att lägga in den!


Lägger även in en låt som väcker så himla många minnen som jag inte heller kan sluta lyssna på!

18 april - "En shopaholics beskännelser, Vanessa" haha

Jag var i stan med Vanessa Prinsessa under dan, hade saknat henne som fan! Skulle ju åka och byta ut mina sandaler mot ett par andra och det gick faktiskt bra. Förutom att mitt bankkort inte funkade som det skulle, idiotiskt! Whatever, När jag väl kom hem till mormor och morfar så var jag vrålhungrig! Så jag och mormor hjälptes åt med maten, hemmalagade hamburgare blev de, muuums!
Mamita ringde aldelles nyss, hon befinner sig just nu i Paris och jag saknar henne redan! Hon ringde angående ett par Converse som hon hade sett och undrade om jag ville ha sånna, varför inte liksom? De är ju grymt fina, så självklart tackade jag ja till dem!
Det är redan lördag och jag har bara 2 dagar kvar av mitt älskade lov, buhu* Men det känns endå skönt på nåt sätt att snart börja skolan igen. Man saknar stämningen, allt folk och sina närmaste. Nej men nu får det räcka, lillasyrran står här och hojtar om datorn! Sen ska vi kolla på film, pusspuss.

 
En otroligt gammal bild på mig från -05, om jag minns rätt haha! 

Också en gammal bild, fast från -07.

17 april -

Härlig dag, inte sant? Vad mer kan man begära, sommaren är fan på g! Under dan åkte jag och mis abuelitos (mormor & morfar) till Barkarby Outlet och kollade runt lite, försökte hitta ett par andra Gladiatorsandaler pga. att min kära madre inte blev så förtjust i mina som jag nyligen köpte! INTE okej.. Men istället för att intressera oss för de så blev vi upptagna med att testa lite nyinkomna sommarplagg, fick med mig 2 stycken jätte söta hem, båda från InWear. Morfar skjutsade oss vidare till Sollentuna centrum där jag fann ett annat par Gladiatorisar och dessutom finare, jag la undan dem tills imorgon så jag hinner åka och lämna tillbaka de andra, suck* Nån som vill hänga på och joina mig?

När vi väl kom hem så hann jag bara byta om, lämna några grejer och sedan kasta mig iväg på bussen. Skulle nämligen umgås lite med Kristin och co. Vi tog en promenad till vår tradionella pizzeria precis intill vår gamla skola, Vesuvio med vitlöksås, bästa! Lite senare mötte vi upp en massa annat folk och vänner man inte sett på väldigt länge, kul att se dem faktiskt. Gjorde sällsis med Kristin och Carl påvägen hem och nu sitter jag här, helt utråkad. Ska nog ta och ringa någon eller göra mig lite te och kolla på någon bra film. Mycket bra idé! Hej sålänge
  
Surpuppa, haha      Skitig spegel /:

Haha, ett av de tusentals listor som går folk på nerverna!

Lista baxad av Gatitablanca, A.K.A estefania

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
A varje dag du vet.. öh(?)
Titta på dig själv i spegeln: Haha, säg mig nån gång jag kan låta bli
Gnälla: När jag inte får som jag vill
Skrika: När jag blir hyperaktiv
Sova: Håller mig vaken, pff
Ha ångest: Ohja, särskilt beslutsångest!
Skada dig själv med flit/bli skada: Haha, offer
Ta mediciner du inte borde ta: Borde och borde, det är väl bra(?) I mitt fall iallafall, höhö c(:
Vilja dö: Hahaha, hela dan, varje dag
Drömma mardrömmar: Kan hända, och det är inte kul alls.. /=
Drömma sexdrömmar: Haha, kan jag inte påstå
Ta droger: Nej tack.
Försöka vara annorlunda: Haha, självklart! Med flit dessutom
Klä dig i svart: Inte längre, nu är det färgglatt som gäller för min del!
Gå till kyrkan: Ibland för att hälsa på pappa.
Gå i skolan: Men antagligen(?) Idioter, haha
Röka: Ja
Ljuga:  Haha, som steffie nämde "vita lögner då och då" haha!
Hata folk: Hata är ett starkt ord.
Lita på folk: Beror på vem/vilka.

VEM:
Saknar du:
Ingen faktiskt
Vill du döda: Just nu HONOM..
Rörde dig sist: Mathilda när hon värmde min hand i kylan, haha!
Vill du slå:  Behåller jag nog för mig själv.
Kysste dig sist:  Parosh
Kramade du sist: Min mormor
Vill du prata med: Honom helst.
Skrek du på sist: Min mamita när hon inte förstod vad jag menade!
Vill du vara som: :$
Sårade dig sist: don't remember
Vill du bli galet full med: Chelly my bell, hahaha!
Gjorde dig riktigt glad senast: Mamita
Fick du sms från senast: Paroshito
Ringde dig senast: Alibabi

HAR DU:
För många vänner:
Eh, kan jag inte påstå
Förföljelsemani: Que?!
Tvångstankar: Sometimes
Någon annan psykisk sjukdom: Jag är sällskapssjuk
Någon fysisk sjukdom: Nix
Någon skada: Fotskada sen några år tillbaka.
Färgat håret: Svart, orange, blont, platina, rött, brunt .. vad du vill.
Brutit några ben: Foten, armen, handen, fingrar och tår.
Några piercings: Tungan, öronen och snart naveln.
Egen dator: Yes
Bra självförtroende: Räcker gott och väl
Tagit nakenbilder:  Haha, don't think so
Sagt jag älskar dig till någon idag: Not 2day
Bjudit ut någon:  Nej, men blivit utbjuden
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Lämnat landet: Ja
Tuttat eld på nått: Ohja, haha
Gjort något olagligt: Om jag har, ne driver. Jag är snäll

 

HUR:
Går du:
Normalt antar jag?
Svarar du i telefonen: "Migrationsverket hära" Ne driver.. "Hallå"
Fördriver du tiden: Genom sånna här idiot-listor hahaa
Mycket pengar har du: Så jag klarar mig och lite till
Tjänar du pengar: Jobbar
Ofta diskar du: Så ofta som jag hjälper mami
Ofta städar du: Oftare än jag diskar iaf.
Många stör du dig på: Ett antal
Ofta träffar du din familj: Minst en gång/vecka

TROR DU:
Att du kommer bli något: En vacker dag
På gud: Ja
På rymdvarelser: Ja, är de nåt fel med de?!?!
Att folk tycker om dig: Walla jaaaa, eller hur michelle?! hahaha
På ett liv efter detta: Ja
Att fiskar kan tänka: Fiskar är smarta, vad jag har hört.. eller
Att du kommer leva länge: I wish
Att du är ganska rastlös df sitter du och fyller i idiot listor?  Haha, har bara galet tråkigt förtillfället

16 april - "Åh vi e AIK & ALLTID e vi med .."

Åter en dag med favorit-Mathilda, som jag nämde igår så köpte jag mina Gladiatorsandaler tillslut så nu är jag nöjd och belåten, hihi. Köpte även örhnängen och lite småprylar. Vi åt även på donken igen, så j*vla gott.

AIK-Malmö matchen nämde jag också att vi skulle till, det var bokstavligen galet! Fick lära mig en massa nya AIK-ramsor haha, lite kul faktiskt. Tyvärr så räckte det inte långt för AIK så denna gång vann Malmö med 1-0. Bättre lycka nästa gång AIK! Asså fan vad kallt det blev i andra halvlek, jag och Mathilda trodde fan helt seriöst att vi skulle frysa ihjäl men som tur var så räddade min snuttefilt oss från den hemska kylan, haha! Även fast den kanske inte värmde SÅ MYCKET, men nånting är faktiskt bättre än ingenting alls!

 
G-A-M-A-R, säger jag bara! Det kunde ha sett mycket värre ut :)                        


- Mina nya gladiatorshoes.

 
Råsunda Fotbollsstadio i Solna, AIK vs. Malmö. (uppvärmning)
Och det var även soligt och varmt just då, synd bara att det inte höll hela matchen :(

15 april - Get rich or die trying

Tillbringade min dag tillsammans med söta Mathilda som jag inte varit med på åratal (känns det som iaf). Vi åkte till stan, handlade, åt på donken, fikade i Gallerian och spenderade tid med varandra helt enkelt. Hittade även mina efterlängtade Gladiatorsandaler som jag har lagt undan tills imorgon, dem ska bli mina imorgon! Fick nyss reda på att vi ska på AIK-MALMÖ matchen imorgon, kul ska det verkligen bli!
Iallafall, med mig hem fick jag lite hårprodukter och smycken. Mathilda fick med sig skor och hudprodukter.

Efter stan åkte jag direkt hem till mormor och morfar där de hade lagat deras "skaldjurs-specialare" Så himla gott asså det är obeskrivligt, med andra ord olagligt MICHELLE! c(: Påvägen hem åkte jag,mami och syrran förbi och handlade på ICA i Edsbergs centrum sedan åkte vi raka vägen hem. Kollade nyss på Tila Tequila, haha så patetiskt program egentligen men roligt att se endå. Ska hämta nåt att äta och sen lägga mig och kolla på någon bra film, Pyss och god natt


Min goda frukost imorse
bestod av stekt ägg, hemlagad
skinda, sallad & tomat och ost.

sötis Mathilda och
vårat goda fika

13-14 april - brist på rubrik

Mamma hade bokat tid för klippning hos våra kompisar Christina & Lucho. De bor i Kista och har nänmligen en egen frisörsalong hemma, praktiskt! Och även jag blev illa tvungen att klippa mig, sorgligt nog. Men det är känns mycket friskare nu och det växer trotsallt snabbare (som tur är) FÖRDELAR, de braaaa, eller hur Frida 'n Chelly(?) hahaha..

Iallafall, efter att jag och hermanita klippt oss så drog vi till Kista centrum och köpte glass, vi orkade inte vänta på mamma som skulle klippa av sitt långa hår som hon påstod var sååå jobbigt att ha och göra med, nu är det iaf kort.. I Kista såg jag och syrran iaf Renato, så vi stod och prata en stund. Länge sen man såg honom faktiskt, vi satt där och njöt av vår glass.. Mums, Glass med chokladtopping (stor-favoriten).
Lite senare kom mamma förbi och hämtade oss med bilen och så snäll som hon är som orkade skjutsa mig heeela vägen till Märsta. Skulle nämligen hem till mi amor och spendera tid med honom och älsklingen Astera. Senare på kvällen kom några av Astera's vänner, bl a. söta Laila. Vi åt, busade, tjaffsade, slogs, allt möjligt. VI ÄR FÖR JÄVLA LIKA JAG OCH POJKEN! Det är läskigt ibland.. Resten av kvällen kollade vi på tv och myste bara, sov även över där.
Sov ut riktigt ordentligt dagen därpå medans pojken var med bilen på service. Så skönt att bara kunna få sova ut utan att behöva tänka eller oroa sig för några beskymmer för engångsskull. Låg även ute och stekte i vårsolen, även fast de blåste lite. När han tillslut kom hem så åkte vi till Sigtuna och åt på Sibylla, haha kebab mums.

Några timmar senare drog jag mig hemåt och spenderade lite tid med mamma. Tog en fika med henne och tog de bara lugnt. Sen somnade jag framför tv:n så var det that's it liksom, hah..

11-12 april - Feliz cumple años Carolina!

Aléjandra ringde och väckte mig runt 10 så jag skulle hinna fixa mig, äta osv. Jag, hon och Ivonita skulle nämligen till Kista centrum för att kolla på present åt en massa människor som fyller år. Allíe skulle till Betina och jag var bjuden hem till Carolina. Men jag köpte endå present till båda två. Vi gick runt som galningar i Kista för Allíe behövde även köpa skor, klänning och accesoarer till sig själv. Ett par timmar senare när jag äntligen kom hem, hoppade jag in i duschen och började fixa mig. Miguel var här då och hjälpte mamma att grilla i det vackra vårvädret. Så jag passade på att äta med dem innan jag drog mig ut.
Lägger upp bild på min outfit senare, den bestod iallafall av:
Cerisérosa tunika, svart midjeskärp, svarta nylonstrumpbyxor,
svarta klackskor och en svart liten väska och silver accesoarer.

Vaknade upp dagen därpå hemma hos Carro och Omar's place. Klockan var runt 8 på morgonen och jag och Carro var galet pigga. Vi låg och tog upp gamla roliga minnen från 8:an & 9:an samtidigt som vi garvade ihjäl oss för att försöka väcka Omar, hahaha you go girl! Det funkade iallafall, onda vi är.. Runt 12 gick vi till Konsum i Väsby centrum för att handla frukost, hahaha vi såg ut som två luffare som hade deckat på gatan eller nåt. Så himla trötta var vi men vrålhungriga! När vi väl kom hem och åt vår underbara frukost, så somnade vi om till en av mina favoritlåtar som Carro blev helt frustrerad över, haha. Den är sååå fin, Coldplay - Speed of sound, en av klassikerna. Vaknade upp omkring 18 på kvällen då Miguel kom och hämtade mig enda i Väsby, jättesnällt av honom. Men han skulle endå hem till oss för han hade köpt filmen High School Musical 3 som Gabriella tjatat om att få se hur länge som helst. Haha, så resten av kvällen satt vi och kolla på den sen somnade jag.


Gammal bild på Juana & Carolajna, 8:an tror jag de var.
RSS 2.0