Märker ni att jag slingat håret ljusare?

Bjuder på en bild ifrån fredags när jag var med Sussi

Drama, drama och ännu mer drama

Jag vet inte vad vi har gjort för fel men den här helgen har straffat oss alla på något sätt! Drama, drama och drama, I don't get it. Sjukaste sakerna har hänt mig iaf, enda sen i fredags hah. Jallafall, har ägnat mig åt vännerna den här veckan då plugget är över på fredag för mín del. I fredags var jag på Alejandra's studentmottagning med michelle, det var jättetrevligt. Roligt folk, god mat, vänner man inte sett på år, osv. någon timme senare åkte jag till stan och mötte upp mina tjejer, vi drog vidare till bredäng och mötte upp resten av gänget och chillade där resten av kvällen.
Igår spenderades kvällen på Cafe 60 med en massa nära&kära för att fira Sussi som egentligen fyller år imorgon, firandet fortsätter även nästa helg. Vi alla kom hem till sussi sent på natten, sov/vilade ut i några timmar och så småningom drog vi till vällingby centrum där vi käkade pizza, fick syn på vädret så vi studsade vidare till Rålis. Kom hem runt 6-tiden. Åt precis godaste jordgubbarna, mums! Nu ska jag hjälpa mamma och baka sin rabarberpaj.. suck* PUSS!


Jag & Michelle i fredags, Studenten - 10


Jag fick syn på något eller någon

Årets första dopp, Rålis den 20/5

För två dagar sen tog jag mitt första riktiga dopp i svenskt vatten, varmt kan jag inte säga att det var men det var uppfriskande med tanke på de varma vädret. Igår (direkt efter skolan) åkte jag till stan och mötte upp Estefany, promenerade till hennes skola och åt lite lunch sen så småningom in på frisörlektionen. Hon och Steffi färgade och slingade mitt hår ljusare. Jag tycker det blev jättefint och de gjorde ett bra jobb, återigen tack tjejer!

Efter det drog vi till rålis och tog det lugnt med Sass, josipa och en annan urgullig tjej som jag inte minns namnet på, förlåt! Efter det åkte vi in till stan, åt lite mat och kikade förbi kungsträdgårdens Rix fm festival. Darin uppträdde med hans bästa låt någonsin, You're out of my life. Stod där och bara sjöng med, så bra! Runt 11 åkte jag till Sollentuna och mötte upp några vänner och påvägen till pendeln ser jag en person av en ren slump. Jag har haft ögon för honom i över ett år och han för mig, och igår, just då befann han sig där. Ödet, ödet

Idag väckte mormor mig vid 9 tiden imorse för frulle, steg upp och åt med henne. Efter det satte jag mig ute i solen och här har jag varit sen dess, ska sitta här ett tag till sen hade jag tänkt att dra och träna. Ikväll blir det utgång då sötaste Mejtab fyller 18, grattis igen gumman!

Ska fortsätta sola nu, pyss




Nu gäller det

Nu är det bara tre-kvart (45 min) kvar till genrepetitionen. Själva föreställningen startar inte förrän 18.30, ska bli skitkul rent utsagt men börjar känna av nervositeten nu. Önska mig lycka till! Min älskade madre kommer givetvis att befinna sig där med filmkamera osv. så möjligtvis lägger jag upp dansen så fort som möjligt. :)

Nu ska jag ned till caféterian och se efter om jag hittar mina gullegrisar, puss!

It's getting hot in here..

Finns det bättre dagar än sådana här, eller vad säger ni? Min dag har varit hur skön som helst, det startade med en försenad & stressig morgon som ledde till missad första lektion, andra lektionen tillbringade vi bara ute i solen. Vi passade på att äta lite lunch i skolan också, sen promenerade jag och mich till cafét i centrum där vi satt fortsatte bättra på brännan & skitsnackande.
Någon timme senare åkte jag hem och påbörjade matlagningen i väntan på dea's besök, det blev en god pastasallad med kötbullar & tillbehör som vi satt och mumsade i oss i solen. Vi tog hundratio bilder, fixade naglarna och lite sånt.
Några vänner skulle komma och joina oss men de blev ändrade planer i sista sekund, får bli på onsdag istället för imorgon har jag dansuppvisning! Känner mig lite nervös faktiskt då jag är placerad längst fram på scen, usch och jag som har scenskräck! Hur ska det här gå? Hah, får försöka tänka & se lite positivt i det hela, som tur är så har jag min hejarklack bakom mig. Ska strax följa med dea till bussen och sen blir det plugg resten av kvällen. Uppdaterar imorgon, kyss



Bild lånad av google.se

sunny yesterday

Gårdagens soliga väder fick mitt humör att toppa max, mådde bäst igår! Vaknade runt 10 tiden vilket är ganska tidigt för att vara mig, två sek senare rusar mamma in i rummet helt desperat om hjälp. Hon bad mig följa med att handla & bära 5 kilo's jordsäckar då det tydligen var rea-pris på Bauhaus i barkarby, hon fick lust att plantera lite i trädgården. Ingen slår min mamma när det gäller rea, hon är värst!
Jag satte på mig mitt mjukisset, packade träningsväskan och så gav vi oss iväg. Vi passade även på och tog in på ikea för lunch (jag älskar deras billiga pizzor, haha).

Efter det åkte vi hem, lastade av allt, för att så småningom lämna av mig på SATS. Men struntade i träningen och gjorde mamma sällskap i trädgården istället, medans hon planterade och gjorde fint låg jag i min sköna stol och solade. Färg fick man garanterat efter att ha legat där i över 3 timmar, lyckades t o m. somna. Efter det gjorde jag en god pastasallad som jag och mamma mumsade i oss, mätt och belåten tog jag god tid på mig att duscha och fräscha upp mig inför kvällen. Kom hem runt 5 tiden i natt, vaknade vid 2. Har suttit och skrivit en uppsats i Dans & gestaltning i över 1-2 timmar nu, är nästan färdig.

Min mage börjar dessutom kurra, mamma kom nyss in och sa att det finns kvar pastasallad från igår, yey! Ikväll ska jag förmodligen bara sitta hemma och vila upp mig, kanske tar en kvällspromenad med priscilla lite senare, vi får se, puss!



Minns ni när jag lurade er att jag hade klippt page? Funderar
faktiskt att klippa, på riktigt den här gången. Vad tror ni?

Nya hits med INNA

Igår var det tänkt att vi skulle till en vän på ekerö men det blev ändrade planer. Vi åkte först till masmo för att möta upp några där, de slutade med att vi åkte till fittja och åt nattkäk.
Så småningom tog vi alla en promenad från fittja till masmo och tillbaka, sen fick vi skjuts hem. Förhoppningsvis blir det lika bra idag som igår, måste sätta mig och plugga lite nu. Åt precis mammas goda pastasallad, yummie. Om jag hinner blir det även ett träningspass på sats, men vi får se hur det blir med det annars tar jag det imorgon bara, svårare än så är det inte.
Ska hämta en latte sen blir det plugg, kyss


Inna - I wanted you





Inna - 2night





Inna - left right





Inna - Señiorita

Adjive!

Hallå där, kom precis hem och jag är hur trött som helst. Har inte gjort något speciellt idag faktiskt, eller jo föresten. Finslipade mitt cv, sökte jobb, hm.. lagade lunch åt mamma, städade, diskade, osv.
Mötte några vänner i Sollentuna, hämtade bilen och drog vidare till kista centrum för middag. Efter det så tvingade jag dem att följa med in i hundra affären i jakt efter klänning till min skolavslutningen, hah! 8-)

Vi rullade vidare till Sollentuna och plockade upp en till bulle, sen åkte vi till akalla-mc'donalds för att tjockisarna fortfarande var hungriga. Efter det åkte vi bara runt, fick ta över ratten lite + gratis körlektioner, gr8. Nej, men jag lärde mig en hel del faktiskt, tummen upp på det.

Börjar bli övertrött nu, vet inte vad mer jag ska skriva. Jo! Imorgon blir det bio, middag och så småningom utgång, se framåt. Ska tvätta bort sminket nu och sen nanna, god natt people. Nya bilder kommer, i promise.


1 månad & 3 dagar kvar till Thailand!

UNGEFÄR 25 DAGAR KVAR TILL SKOLAVSLUTNINGEN! Fattar inte att tiden gått så jävla for, 3:an kommer att flyga förbi och sen tar vi studenten, unbelievable!
Jag börjar dessutom bli sjuk (nu,igen) gör mig frisk, jag har varken tid eller lust att vara sjuk, åh jävla hosta .. Jag har t o m. orienteringsdag imorgon som jag verkligen inte kommer kunna vara med på, känner jag nu. Febern är på ingång nu också, gr8. Nej, jag har ingen ork till att göra något just nu. Ska ta och vila upp mig så får vi se om jag mår bättre imorgon, puss.

Koh Samui - Thailand
(bild tagen från google)

Pitbull is in da building!

Har haft fullt upp the whole freaking week, juste! I tisdags fick jag ett telefon-samtal om att Pitbull skulle uppträda i fryshuset och blev genast tillfrågad om jag ville med (gratis såklart) vem tackar nej då? När vi kom dit var proppfullt och varmt som satan och vi lyckades endå hamna längst fram & närmast scenen trots folkmassan, stod fucking två meter ifrån honom. Det var en lyckad konsert, alla tjejer blev helt galna och alla dansade och hade det riktigt roligt!
Igår umgicks jag med en vän som bjöd mig på middag, riktigt trevligt var det faktiskt. Efter det senare på kvällen drog jag hem och slocknade som en stock, hade bara två timmars svenska & matte idag och nu är jag hemma och kollar igenom vad som fattas att lämna in, det blir förmodligen träning lite senare om jag hinner, ska göra mig en latte så jag orkar med pluggandet, kyss.

Önskade att han hade haft med sig lloyd och kört den här låten också, fast på ett sätt var det väl bra att han inte sjöng den. tjejerna hade blivit ännu tokigare då

put your hands up

De blev lite mycket av de goda i lördags, överraskningsfesten startade på ekerö/brommaplan. Därifrån tog alla taxi till fridhemsplan där vi fortsätta vår fina kväll på viperroom, festade hela natten lång. Hamnade på mc'donalds för fyllekäk och därefter taxi till en vän i fittja, på morgonen drog jag och en vän hem, var inte hemma förrän 8 på morgonen. Sov till klockan 5, där efter halvsov jag fram till middagen. Runt 9 åkte en person till mitt område, vi tog en promenad och pratade om lite saker och ting, kändes skönt att få prata med honom.

Idag försov jag mig, så jag missade min första lektion. Kom lagom in på andra då läraren säger att vi får åka hem och arbete med vår uppsats, gr8.. Jag och mich stannar kvar i skolan, äter lunch och sätter oss ute i solen och pratar om allt mellan himmel och jord. Klockan två hade jag möte med en lärare, fick några uppgifter som jag precis har slutfört som jag egentligen ska lämna in om 1 månad, I feel good! Tog en promenad och åt middag i stationen med en vän. Ska ta mig en latte och fortsätta med min uppsats till imorgon, puss



Ciara featuring Ludacris - Ride

Tonight it is, yes it is!

Planerna blev lite ändrade i sista minuten yesterday, tanken var att vi skulle grilla och röja @anahita's place men istället drog vi till Rålis och mötte upp en massa vänner, träffade på ett och annat folk vilket gjorde min kväll, kul! Efter det träffade vi ännu fler människor bl a. min skalman, saknat honom otroligt mycket! Vi tog en promenix för kvällskäk, sen drog alla hem.
Morsan väckte mig imorse (runt 8) genom att hon kom och la sig bredvid mig, jag frågade henne vad fan hon gjorde, haha. Hennes svar var; Vadå (chockerande) det är varmt här, min säng är kall! lol. Min lillasyster Gabriella är nämligen på sin väns landställe borta någonstans.. Ikväll är det överraskningsfest som gäller för vår killkompis Mr. C, ser framåt emot kvällen. Nej, men nu måste jag börja göra mig iordning, ska åka till IKEA och outlet och handla lite saker, puss! Uppdatering sker ikväll OM jag hinner.

RSS 2.0