helgen

Godkväll :) min helg har varit rätt bra bortsett från en grej som hände i fredags, men jag kommer till det..

Fredag: Var med Larah, sov över hos henne tors-fre. Det var mysigt, vi kollade på tv, satt vid datan och chillade bara. Fick smaka på ÄKTA kurdiska pizzor med köttfärs som hennes mami hade gjort, (yummie,haha!). På fredan, efter frukost. Fixade vi oss iordning för att åka till Kista centrum och kolla runt lite och fika. Vi åkte förbi Tensta en snabbis för att hälsa på en killkompis som jag inte sett på länge. Vi hade klätt upp oss lite extra (vet faktiskt inte varför, det bara blev så). Sen påväg därifrån för att ta bussen mot Kista så ser jag henne! (EN av tjejerna som misshandlade oss den där dan!) och jag fick inte syn på henne förrän hon nästan var 1 meter ifrån mig. Hon stirrade rakt in i mina ögon med en blick som ville döda mig! Jag kände verkligen hur hon såg på mig, som att hon kände igen mig! Jag blev så rädd så jag blev helt stum, jag fortsatte att gå som vanligt men glodde ned i marken för att låtsas som ingenting. Larah fortsatte att prata med mig som om hon pratade med en vägg. Asså fyfan, fick skitont i magen när jag såg henne. Obehaglig känsla måste jag säga, usch! Hoppas inte nån annan råkar ut för samma sak som hände oss, det är hemskt! får rysningar bara av tänka på det. Det kunde ha blivit värre..

Lördag: Jag mötte Dea i stationen, chillade med henne ett tag sen kom Nattiz. Vi drog till Sollentuna station för att äta men precis när vi kom fram hade de stängt. Så vi följde med Dea och hälsade på hennes vänner en snabbis. Sen åkte vi tillbaka till Rotebro och sedan hem till Nattiz systers lägenhet för att ta det lugnt och umgås där ett tag. Vi hade fortfarande inte ätit så vi drog ned till krogen i närheten. Åt världens godaste kebabsallad (YUMMIE!). Efter det drog jag och Dea hem till mig medans Nattiz drog hem till Beri som nyligen kommit hem från sin semester. VI chillade hos mig bara, tog det lugnt och pratade om saker och ting som hänt. Några timmar senare drog vi hem till Dea's place för jag skulle slagga där. Btw, hon har världens sötaste chiwawa (Maggie)! vi åt lite sen satte vi oss vid datan och drev sönder med killar, haha! Fick reda på lite grejer man verklgen inte förväntat sig (har med pojkvännen att göra)  mer säger jag inte. Ska iallafall ta ett snack med honom imorgon och sen adjöss med han. Punkt slut

Söndag:
Vi vaknade runt 4-5 på eftermiddan ungefär, och vi var fortfarande dödströtta. Vi pallade inte fixa oss så vi bestämde att vi skulle anordna en "ta hand om oss dag" . Så vi åkte till Kista centrum efter frukost och köpte lite prylar till kvällen (ansiktsbehandling(ansiktsmask),lösnaglar,hårinpackning(hårmask),nagellack,nagelförstärkare m.m. Så vi hade vår egna lilla tjejkväll, de var mys. Inte så mycket mer att säga. Förutom att det spökar i mitt hus! Jag och Dea höll på och shita på oss när min sterio gick igång av sig själv! Den började spela beyonce på CD 3, och den bytte låt av sig själv! vi gick och stängde av den minst 10 gånger, men det gick alltid igång av SIG SJÄLV efter det. shit äckligt!

Btw, jag saknar min bebis vanessa! =/   www.vanessam.blogg.se

Första dagen

Godmorgon gott folk!
Idag så känner jag mig galet duktig måste jag säga. Ställde klockan runt 09.00, steg upp och satte på mig ett par bekväma träningskläder för att sedan gå ut och pumpa min cykeln. Tog ett stort glas vatten innan jag begav mig ut. Eftersom det är min första träningsdag så tog jag det lite lugnt, men det blev trotsallt en halvtimmes cyklande.
Lite streching och massage blev det när jag kom hem och sedan en skön dusch.
Åt en bra och nyttig frukost efter duschen. Den bestod av en liten tallrik med mjölk & müsli med russin och två knäckebrödsmackor med skinka.
men nu ska jag ta och röja upp lite här hemma, ciao sålänge

det ska bara köpas och köpas

God kväll! Asså det är ju helt otroligt, samma sak varje gång. När man väl har pengar så går man ju självklart och slösar bort de på en gång (så typiskt mig). Kläder,skor,mat,fika,bio allt möjligt. Ibland känns det så typsikt för jag hinner inte ens tänka på vad jag egentligen spenderar mina pengar på. Och det finns inte en chans för mig att kunna spara till något som jag kanske har lite mer nytta av för engångsskull (måste skärpa mig).
Men idag tycker jag att jag faktiskt gjorde några bra köp (för engångsskull somsagt), Jag köpte ett par jeansfärgade leggins, så att man tror att det är jeans som sitter aldelles perfekta. Och så köpte jag en ny foundation, är egentligen inte så behörig av det och eftersom jag försöker tagga ned lite med det. Men de kanske bra att ha utifall något lite mer speciellt skulle hända nån enstaka gång.
Och tillsist köpte jag dessa otroligt fina klackskor som jag spenderat så mycket tid och energi åt för att hitta i min storlek, men nu är de iallafall äntligen mina.

Här har ni en bild på mina älsklingar. De har öppen tå och de fanns i 3 olika färger (svart,beige och vinrött). Alla 3 färgerna var söta men jag valde de svarta endå, btw de är mycket snyggare på än på bilden!

HJÄÄÄÄLP

Jag funderar på att färga håret när sommaren är över, vilken färg skulle jag passa bäst i (?) jag har haft alla möjliga hårfärger, haha! bl a. blont, orange, gult, ljusbrunt, mörkbrunt, svart, rött :P haha så I need some help :) kolla inte på själva bilderna, kolla på FÄRGEN! vissa bilder är gamla o hel knas :P

Chilldag

Ahlåå! idag har de varit rätt chill asså, bortsett från att jag blev väckt av telefonjäveln men men. Blev väckt vid 12, gick upp efter det. Chilla framför datan med lite lugn & skön musik sådär (Omarion - O, one of ma favourites) går upp och fixar mig lite (tog bara lite foundation this time för att försöka dölja blåtiran jag fortfarande har) :/ men de gick ju inte så bra men men, taggade hem till kristin sen ett tag, åt världens godaste lunch där med henne pestopasta blev de, yummie! sen gick vi och hämta min lil-siz på fritids för att sedan gå ned till stationen och ladda på cash på min lur, påväg upp mot kristin igen så träffar vi på svantman och passar på o lira lite basket med han. Galen värme var de så man fick galet med färg. Sen kom mami och hämta mig & lil-siz, så drog vi till coop och käka på donken, haha. de har typ varit de jag gjort idag :) mer än så har jag inte att säga, byyye sålänge

God Damn, vilken helg..

Gud vilken jobbig morgon, har knappt kunnat sova en blund på hela natten (har varit så i några dagar nu) efter det som hände i helgen, usch! Det var hemskt. Ni som var med vet vad jag menar.
Fick besök av Hamodi på morgonen, vi åt frukost tillsammans. Han är verkligen jättesnäll och försöker verkligen göra allt för att jag ska må bra, hihi.
Lite senare ikväll ska jag möjligtvis ut med tjejerna (med min gigantiska blåtira ovanför ögat) /: men men, får försöka dölja den så mycket som möjligt. Just nu är mammas vänninas man och hans arbetskolega här och försöker fixa vår diskmaskin. Det är ju så jobbigt att diska för hand. Ska kika om de behöver hjälp
C-ya

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0