frulle + taxi

Nu är allt packat & klart, fattas bara lite frukost och sen så åker vi till flygplatsen. Shit, jag fick världens ångest igår, ville inte åka! Men den har som tur gått över nu, nu ser jag fram emot det här mer än allt annat. Kameran är laddad så ser ni någon fotogalen turist där nere i Thailand så vet ni vem det kan vara, hah! Måste dra ner mina väskor nedför de jobbiga trapporna nu, åh! Aja, jag hann blogga för en sista gång iallafall, Sköt om er & jag kommer sakna mina tjejer, puss på er!

Goodbye Sweden, Hello Thailand!

13 timmar kvar

Vi ska befinna oss på arlanda flygplats runt klockan 11 imrogon, planet lyfter runt 2 har jag för mig. Ville bara säga hejdå nu utifall jag inte hinner blogga på morgonen (stressigt). Blir borta cirka 3 veckor! Sola, bada, god mat, uteliv, ta det lugnt och bara tänka på annat. Ska bli skönt att få komma bort ett tag faktiskt, men kommer såklart sakna mina kära vänner, nu ropar mamma om kvällsmat (magen kurrar) JAG HAR PANIK, JAG HAR FORTFARANDE INTE PACKAT! Inte ens tagit fram resväskan, dags att börja sortera kläder men det får bli efter käket.
Somsagt, ta hand om er så hör av jag mig när jag är tillbaka, har jag tur så finns det tillgång till dator men om inte.. ha det så bra i Sverige!
Puss på er





Ön, Koh Samui

Gårdagens festande & firande

























imorgon!

Det blir ett snabbt inlägg då jag inte ens har börjat packa! Igår startade kvällen hemma hos Noelle (hon fyllde 18 i torsdags) med trevligt folk, god mat och en toppenstämning, jag och dea åkte vidare till fridhemsplan där vi startade på nivå, tillsammans med sassa, garmian och födelsedagsbarnet steffie som fyllde 18 år igår! Efter lite förkrök där gick vi vidare till Viperroom och dansade loss hela natten lång, hah. Runt 2-tiden åkte vi vidare till stan för Grodan men vi var för utmattade så vi alla gick och köpte käk och åkte hem istället.
Gick hem till min morbror ifrån steffie tidigt imorse då vi skulle hem till mormor & morfar som kom hem från Spanien inatt, saknat de jättemycket! När jag kom dit fick jag en liten present som de hade köpt åt mig under deras vistelse i Spanien, en otrolig väska från Luana. Den är vit med krämvita detaljer om man kollar noga, se bild nedan. Vi åt middag tillsammans sen åkte vi hem, passade på att handla påvägen. Nu sitter jag här och har precis laddat in alla bilder ifrån gårdagen på datorn, puh. Bilderna kommer i inlägget efter.. Åh shit, jag har inte ens hunnit packa än!



Luana
modell: anna straw

5 dagar kvar till Thailand

Gud, det är otroligt vad jag längtar att få komma bort härifrån! Sola, bada, äta gott, umgås med min familj och bara ta det lugnt. På fredag fyller min kära vän Estefania 18 år, det ska självklart firas samma dag. Tur att jag hinner vara med och fira henne då jag åker två dagar senare (söndag).
Efter sommarskolan åkte jag och frida till märsta biblioteket för att studera ännu mer samhällskunskap. Frida satt och läste medans de slutade med att jag somnade, usch vad trött jag var.. Fick skjuts till station och mötte upp dea i sollentuna för lite prat, kom hem för ca, en & en halv timme och jag har hunnit äta middag och städa lite.
Nu återstår bara ännu mer plugg och sen måste jag sova, är dötrött. Imorgon slutar jag klockan tre och efter det ska jag möta en vän i stan en stund. Nej, men nu ska jag kolla klart på MTV Movie Awards 2010, puss!




Närbild, tagen i vintras -09

Helgbilder

Förde precis över bilderna från kameran till datorn så jag kände att jag lika bra kunde passa på och lägga upp några här på bloggen. Hoppas vädret blir lika bra som det var i helgen, håller ni inte med? Förstår inte att det bara är en vecka kvar nu! Jag tror att planet lyfter på söndagförmiddag någon gång och för er som inte vet vart jag tar vägen så drar jag 3 veckor till Thailand, ta mig dit nu!

   
   
 


hello sunny'

RSS 2.0