Asså seriöst?

Jag får damp, bokstavligen! Min jävla förkylning vill inte gå över, seriöst! Är de svininfluensan på g eller? Läskigt, asså jag kan inte sluta hosta hur många doser vidrig hostmedicin jag än tar, j-o-b-b-i-g-t! Åkte till skolan imorse iaf trots allt gnäll om min "influensa" (om det nu är de jag bär på).
Redan första lektionen fick jag mina hemska hostattacker så jag messade mamma och bad henne sjukanmäla mig. Stannade endå kvar på den och lektionen efter, passade även på att äta lite lunch i skolan innan jag drog mig hemåt.
Nu sitter jag här och lyssnar på lite Dancehall, haha. Ni ska få ett smakprov så småningom.

Älskling kommer dessutom snart och gör mig sällsis. Han lovade att ta hand om mig nu när jag är sjuk, hihi, ska även begära lite massage. Sen blir de mys med film och food. Åh, har prov i företagsekonomi på torsdag.. time to study.
Åh, fan vad jag blev sugen på glass! En ben & jerry's skulle sitta bra nu, åh cheesecake strawberry, gah jag blir dum!

jävla förkylning!

Sitter framför datorn hemma hos mormor och morfar i Sollentuna med världens jävla hosta, fan! Jag hatar att vara förkyld, hostar och nyser hela tiden. Men de hindrar ju inte mig från att gå ut (de sägs att lejon är envisa).

Ikväll blir de troligen fest med tjejerna, antingen i flempan, bålsta eller hallonbergen beroende på hur stämningen är och vilket slags folk som befinner sig där. Nu sitter jag och kollar igenom en fransk klädestidning och dricker kamomill tè. Hoppas min hosta försvinner, kan dessutom knappt prata. Ska strax börja göra mig iordning och börja piffa till mig en aning. En liten fågel har dessutom viskat i mitt öra att jag kan ha ett musikkontrakt på g, men de får jag reda på mer om ikväll.

miss miss miss.. alanya 09

I think i'm deep in love

Hej till och börja med! Som ni märkt så har jag haft fullt upp den här sommarn så bloggandet stod knappt med på listan that time.
Eftersom skolan startade igår så ska jag försöka blogga så mycket som jag hinner. Jag kan dessutom fortfarande inte intala mig själv att vi faktiskt börjat 2:an nu! Minns när vi var 1:or när vi kom första skoldagen och man knappt kände någon alls, nu är det helt tvärtom. Men men, igår hade vi iaf upprop, blev informerade om saker och ting bl a. nya regler, scheman, prövningstillfällen etc. Nu i tvåan kommer de mestadels handla om psykologi & företagsekonomi. Vilket betyder INGEN MER historia, sam, geografi, religion och liknande.. YES! Tror 2:an kommer att bli ett riktigt intressant år, men med fruktansvärt mycket plugg, tyvärr.
Kom hem för några timmar sen och har tillbringat de till att städa och röja undan lite, såg ut som en atombomb hade kraschat här. Ska börja fundera ut något till middagen och hänga upp min tvätt, uppdatering sker antingen ikväll eller imorgon.




You know you made a mistake, not just one but more.
But the saying is that you learn from them.
I just hope you've realized what you caused.
I hope i made the right decision. I know that you feel about me and I about you.
It feels like for every day that passes by, our relationship gets stronger and stronger..tac

TODAY IS MY DAY!

JAG ÄR RIKTIGT GLAD, FÖR ATT DE ÄR MIN FÖDELSEDAG IDAG! Ser verkligen fram emot de, är fett hypad just nu. Jag och älskling ska snart sova och imorgon.. då jävlar! HAHA, WIIIIIIIIIIIIIIIE

Back in the days

RSS 2.0