Har man ingen kärlek i hjärtat så har man ingenting alls.

Inte haft tid att uppdatera men nu har jag lite 'free time' om man kan uttrycka de så. Är på Miguels land mellan Sundsvall och Uppsala förtillfället, men vi har varit här i 3 dagar nu så vi drar oss hemåt ikväll. De blir även utgång ikväll, fest i stan, märsta och mina bitches visste fler. Saknat de fan!
De har snart gått 1 månad mellan mig och min älskling, tänk att tiden har gått så snabbt!
Bilder och sånt kommer sen, nu ska vi äta nybakad rabarber-paj, yummie
ADIOS!

POR FIN, UPDATE!

Haha, blir ni förvånade över att jag äntligen uppdaterar? Det blir jag iaf. Det har hänt så himla mycket på så kort tid, både bra och dåliga saker. Jag är lycklig förtillfället iaf, tackvare en person. Älskling, hoppas du läser det här!
Vi har festat, festat, handlat, ätit, umgåtts, festat och festat.
Jag fyller dessutom år snart då jag hade tänkt att anordna en "liten" fiesta. Men det får jag fundera lite mer över. Just nu är jag hemma, kom hem för ett litet tag sen.
Vi var på fest i Vällingby igår hos "Blomman" som han kallades haha, de var riktigt kul faktiskt. Jag drack faktiskt ingenting igår, nykter hela kvällen! Woho, bevis på att man kan ha kul utan alkohol endå! Älskling kom också dit tillslut, vi sov där sen dagen därpå (idag) Åkte jag och baby till solna och åt på maggan, sen åkte jag hem och han åkte hem.
Ska strax börja göra mig iordning, vi ska nämligen till Rålis med några och ta de lugnt. Vi får se om de dyker upp fest ikväll, en fågel viska i mitt öra att de möjligtvis skulle ske något i märsta. Jag får ta och kolla upp de där, puss sålänge!

 

Ilégal

Var på fest i Liljeholmen igår, dessa låtar var de vi shakeade och dansade till mest, enjoy
Ilegalt bra

 


1 MÅNAD KVAR!

Har haft för mycket att göra för att hinna blogga. De här dagarna har verkligen varit härliga, bortsett från vädret som har varit upp och ned men de var inte de jag syftade på. Träffat världens mest underbaraste pojke som gör allt för att jag ska må bra, skydda mig och få mig att lé så mycket som möjligt. Berättar mer om de sen, annars är de bara att fråga mig later, kilililili .. nej men nu måste jag börja packa asså, Jag och sassa ska förmodligen på kryssning ikväll (24 h) Det ska bli så jävla kul och våra älsklingar ska dessutom med så då blir de ännu bättre! Men nu måste jag packa färdigt, ooooh I can't wait!

"Jag ska visa min talang inatt" HAHA

Sho, det är Sassa här. Juanita ligger i sängen och snoozar. Hon har inte hunnit blogga på de här dagarna för vi har gjort så jävla mycket. Det har hänt sjukt mycket på bara några dagar, det känns helt overkligt.. på ett bra sätt såklart. =) Igår vid elva tiden åkte Jag och Ali hem till Juanita och rökte vattenpipa, hahah stackarn när vi var utanför hennes dörr var hon på stationen och väntade på oss, så hon var tvungen att gå hela vägen tillbaka hem, hahah naaaaw. Vi satt ute på altanen ett tag och rökte men det inte så gott så vi gick in och åt rostade mackor och garvade åt allt möjligt. Efter maten skulle vi kolla på film men vi däckade på en gång. Det var fett kul iallafall.. Aja, nu ska jag skriva i min blogg haha /sassiii
RSS 2.0