nån lista jag hitta

allmänt:
namn: Johanna (Juanita)
födelsedatum:  10 augusti 1992
födelseplats: KS.
bor: Stockholm
hårfärg: Brunt
längd: 1.58 (typ)
skostorlek: 37/38
höger eller vänsterhänt: höger
stjärntecken: Lejon
kär?: I prinsen

har du under den senaste månaden:
druckit alkohol? ja
rökt? ja
shoppat? aaabsolut
skejtat? inte sen i 9:an
bakat? faktiskt inte
stulit något? a tyvärr
motionerat? ohja
solat? yes
tappat bort saker?

antal:
antal piercings: 5 sammanlagt
antal tatueringar: inga än
antal syskon: 1
antal saker jag ångrar: finns ett antal..
antal skor: skulle ta ett år att räkna dem c(:
antal mascaror: 4 olika som jag använder
antal personer du kysst: 1
antal förhållanden du haft: Behöver vi inte ta upp

antingen eller:
pepsi eller coca cola: cola utan tvekan!
mcdonalds eller burger king: Kan inte välja, tyvärr.
adidas eller nike: adidas
choklad eller vanilj: choklad
kärlek eller sex: kärlek
tacos eller pizza: nu blev de svårt..
läppstift eller läppglans: läppglans
buss eller bil: bil
cider eller öl: cider

ärligt:
svär du? Ja
sjunger du? hela dan, varje dag
duschar du varje dag? varannan
gillar du skolan? helt okej
kommer du överens med dina föräldrar? oftast inte..
tuggar tuggummi? alltid
plattar håret? inte så ofta
gråter du? kan hända
varit depp och opepp? aa
sett upp till någon? absolut

har du någonsin:
tagit droger? ångrar
däckat eller varit jättefull? haha a
blivit kallad hora? ja
blivit nedslagen? ja
druckit whiskey? ja men gott var de inte
ljugit om din ålder? ohja haha
bråkat utan anledning? vet inte
kallat dina föräldrar cp? mer än så
varit uppe 24h? ja för de lät mig inte sova!

i framtiden:
namn på barn? Om tjej: Chantalle (älskar de namnet) Om kille vet jag inte än
hur vill du dö? Helst sömnen då man inte känner nåt.
vad vill du bli när du blir gammal? hmm
hur vill du gifta dig? i kyrkan
vart vill du bo? I ett annat land iaf
drömjobbet? oj, finns massvis

brukar du:
lyssna på musik? jämt och ständigt
äta mat? ibland
dricka vatten? inte så ofta
dricka alkohol? ibland
vara lat? hahaha,
skratta: Kan gå lite överstyr ibland haha
kramas? Vänner och mi amor (om jag inte får en kram blir jag tokig)
sova? Verkligen höhö
jobba? Nej, men vill
skolan: Lov förtillfället
ha pengar? Oftast

27 feb - baby come home, i miss you so

Halloj
Lyssna på hööög musik och städa samtidigt gör susen, det är då man får som mest lust och framförallt ORK att städa och röja bland sina kläder som ligger huller om buller. Tog ett långt bad innan de så man känner sig fin och fräsch. Mormor och morfar kom nyss förbi en stund för mormor skulle kolla på ett par jeans som hon ska fixa åt mig. Nu är hon nere och lagar god mat hoppas jag, mihi. Medans jag är här uppe på rummet och försöker vika mina kläder så bra som möjligt och lägga in dem i min trånga garderob.
Tog en paus för att återhämta mig lite och något att äta. Ne men nu måste jag vika vidare, pyss


En kopp te med en mini-fruktsallad med glass.
Resept: 1 apelsin, ½ banan, lite mer än ½ äpple och 1 skopa glass, mums!

mi amorcita



Hermanita, nunca vas a poder entender lo que sinificas para mi. Te amo mi vida

25 & 26 feb - <3

Hejsan, jag kände att jag inte hade någon ork för att blogga igår kväll men pushade mig själv till att göra det tills min data kollapsa helt och hållet, och då gav jag upp hoppet så vi gör ett nytt försök nu istället.

Onsdag:
Somnade direkt efter att mis primitas Ivon & Aléjandra åkte hem, haha vi hade gaaalet roligt. Våra planer var att kolla på film och äta chips m. dipp och dricka cola men vi satt bara och prata om allt mellan himmel och jord och tog en massa roliga bilder (kanske lägger inte några sen, vet vem ;)! Tidigare igår var jag iaf och shoppa med mi mamita i Stinsen hela dan (skitskönt måste jag säga, har inte fått ha egentid med henne på hur länge som helst) fick med mig hem en massa söta kläder och även skor. Vi passade även på att äta lunch på Grekiska kolgrillen i Stinsen, galet gott! Jag beställde Kycklingfile med ris och mami tog Calamarez med pommes som vi satt och delade på, mums!
Efter nån timme ringer mormor för att meddela att morfar kommit hem från Spanien nu! Vi kastar oss iväg från Stinsen för att genast hämta Gabriella (som var hos en kompis då) och sedan hem till mormor & morfar där alla kusiner väntade, åh hade inte träffat honom på jättelänge kändes det som, men egentligen bara 2 veckor. Te habia hechado muchisimo demenos Abuelito!

Torsdag:
Följde jag med mami och lillasyster till stan, mamma skulle typ gå och prata med banken angående någonting. Så jag och Gabrilla gick upp till nån "barnavdelning" uppe i Kulturhuset, hahaha det var faktiskt roligare än de låter. Vi satt och spela spel (diamanten) och tog bilder, hihi. Jag och Gabbi gick sedan till Ginatricot där jag fann ett par as snygga jeans, ljusa med lappade slitningar vi knäna typ. Mami ringer och vi mötte upp henne, det visar sig att Miguel tydligen hade ringt henne och att han var i närheten för att äta lunch. Så vi gick till "våran traditionella kinarestaurang"  kan verkligen rekomendera buffen där, as gott! Efter de gick vi till Gina och kollade på jeansen jag såg, och I got them now, höhö! c(:
Efter de åkte vi hem och hade myspys med lite gotte och kollade på film. Alla somnade typ i slutet haha, dormilonas.




 
Muriendonos de riza, HAHAH! ivon y yo

de 3 musketörerna, höhö c(:

Ruuumpaaah, gissa vilkas ;)

24 feb - mitt hus har blivit ett barnhem :)

Sassa och Estefanía slaggade här från igår (vi hade ju en kniven i hjärtat natt, då vi kollade på alla 4 delar på raken) jag som är sån sömntuta deckade typ mellan första och andra delen.. next kom steffie som decka mellan tredje och fjärde delen.. och så kommer vi till Sassa, som såg alla 4 delarna + satt vi datan typ hundra år, haha! Asså ingen av oss sov bra inatt, alla låg och trängdes i min säng och de var en galen värme och när steffie la sina pluttar asså, H-E-R-R-E-G-U-D, säger jag bara.
Vi steg upp, åt frukost och kollade klart på sista delen av Kniven i hjärtat. Sen kom Ivon och Akar hit för vi skulle åka till Kista centrum och äta. När vi väl kom dit så var vi tvungna att vänta på Zarah som var en aning försenad, segis.
När hon väl kom bestämde vi oss för att vara lite nyttiga idag, så Zarah och jag gick till Konsum för att se ifall vi kunde hitta nåt gott att äta medans tjockisarna Akar och Ivon beställde donkenmat, haha! När jag och Zarah väl kom tillbaka hade de ju redan käkat upp allt (såklart) aja, för min del blev det en kyckling/coscos sallad med ett mini mjölk-paket (älskar mjölk) och för Zarah blev det en yoghurt med en piggilin :) haha.
Efter vi hade ätit klart kom Steffie och Sassa och joinade oss i Kista ett tag. Jag och Zarah blev sugna på ännu mer yoghurt så vi alla gick till Konsum och köpte en till och sedan satte oss ned vid alla matställen där. Asså vi hade verkligen olagligt tråkigt så vi satte oss och börja spela kort, hahaha! Zarah hade nämligen med sig en kortlek i sin väska (hmm(?) aja, vi satt där ett tag och spela "bubblan" iaf, de gör verkligen ont att förlora asså (alla får då slå på din hand grovt hårt, de känns som du får tusen nålar i handen, aaaj!) Efter de började vi dra oss hemmåt förutom steffie och sassa. När jag väl kom hem började städa undan lite som jag inte hann på morgonen då vi hade lite bråttom ut (så sent som vi vakna) Fikade nyss och nu ska jag ta mig ett skönt och långt bad och sen sova, börjar bli pömsig. Peace

23 feb -

Min helg har varit suverän! Fikade och myste med mi amor i fredags, fiesta i lördags med Ivon & Mejtabie och chilldag i söndags med Akar. Spenderade dagen med "my potato man"  eftersom han drar till Egypten imorgon (kl. 6 på morgonen) och är där en heeel vecka! Kommer fan aldrig klara mig utan honom EN HEL VECKA, men hoppas att veckan går fort så jag snart får se honom igen.

Somsagt, i söndags var jag med katten Akar i Kista centrum. Vi kikade runt i affärerna lite och hittade faktiskt en massa söta grejer. Sen gick vi till Forno Romano (bästa) där jag beställde godaste Ceasarsalladen, mums!
Efter de åkte jag hem till min mormor med mami & syrran.

Just nu sitter jag med Steffie & Sassa som anlände ganska nyligen to my place, vi ska snart börja kolla på Kniven i hjärtat och myyyysa! KYSS

22 feb -

LYCKAD KVÄLL

!
Jag vakna sent, skulle åka till stan och möta upp akar älskling, stress stress hade brottom, åt frukost  med älskling som som sov här från igår, efter det så fixade jag mig sedan så åkte jag till stan, kollade runt lite på kläder käkade Mc donald's helt "nyttigt" efter ett tag så messade mejtab mig och frågade vad jag hade för planer inför kvällen, och jag hade verkligen ingen aning så jag bad henne komma till stan för att träffa mig och akar, hon kom efter någon timme, hon var super hungirg, så vi gick förbi Mc donald's igen. Haha jag käkade med henne, Samma mat två gånger inte nyttigt för fem öre!
Vi hade ganska tråkigt men helt plötsligt så ringer älsklingen ivon mig och säger att det finns en fest i Bro som vi kunde åka till så vi tackade ja och var hela hajpade på att festa! vi mötte upp henne på tåget mot bro, det gick ganska fort att komma dit, vi skulle möta Akkawi i bro för att det var hans som bjöd oss dit vi mötte upp honom iaf men gick inte till lokal festen på en gång utan vi gick till en ungdomsgård först för att vi skulle tydligen vänta på andra som också skulle till festen dom kom efter ett tag! Så vi rörde oss mot festen det var bra musik men döda människor, i början var det sååååå tråkigt helt dött! det var så grupperat i början alla satt med ett gäng, ingen vågade dansa förän några timmar senare, efter ett tag så började människor slappna av och visa vad dom går för! haha jag, ivonita och mejtabie fuckade ur helt! vi hade så roligt, vi dansade loss. Vi hade i alla fall jäääävligt roligt! tack för en underbar tjejer!
God natt ;)

Thang'z

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? 4 st
Vilken svordom använder du mest? fuckU tror jag
Äger du en Ipod? nej, haha
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.00
Hur många resväskor äger du? aldrig räknat dem, haha
Använder du flip flops även när det är kallt ute? HAHAHA, wtf
Var köper du dina matvaror ifrån? mami handlar åt mig :)
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden? båda och är kul
Vilken var den senaste filmen du såg? I taket lyser stjärnorna (på bio)
Har någon av dina vänner barn? jaa
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ingen aning
Har någon någonsin kallat dig lat? ohja
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nix
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? öh, nån R&B blandning
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk? chokladmjölk!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yes, några
När var senast någon stötte på dig? 2day
Vad åt du till middag? Min egna hemmalagade pyttipanna, muuums
Använder du huvtröjor? sometimes
Kan du vissla? "kan du vissla johanna,ja visst kan jag deee" höhö
Har du någonsin deltagit i en demonstration? nån gång har jag väl d
Vem var den senaste som ringde dig? Posh spice
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält? Extreme (grönan)
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? absolut, folk har inget liv de är darför de sitter och pratar illa om andras
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? 08
Tittade du på tecknat när du var liten? alltid!
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum? ytterst litet, hah
Hur många syskon har du? en lillasyster
Är du blyg inför det motsatta könet? ibland
Vilken film kan du alla replikerna till? Kniven i hjärtat
Äger du några band-t-shirts? bara Shakira
När flög du senast?  påsklovet 2008
Hur många stolar står runt ditt köksbord? 5 tror jag
Läser du för skojs skull? Om jag har tråkigt eller fastnar för nåt
Pratar du några andra språk? Spanska, franska och engelska
Diskar du din egen disk? När jag måste, tihi
Har du gråtit offentligt? ja tyvärr..
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Fördelar
Vill du ha några tatueringar eller piercingar? Har piercing i tungan men vill ha tatoo
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Självklarhet!
Kan du kasta macka? Får skuldkänslor /:
Har du någonsin varit på Jamaica? nej, men vill
Vem har du med på Bion? Vänner eller killen
Vem var din favoritlärare? Sanna
Vad har du för väder? Snö (och skithalt!)
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?  varför inte?
Har du en blogg? ohyes
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam, mysig, trogen och ärlig
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv? njaa.. vene kanske
När sov du senast på golvet? typ några år sen då jag råka ramla ner från sängen och inte orkade gå upp, hahah
Vilken är din favoritdrink? Piña colada
Gillar du din boende situation? Ibland
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 6, annars blir jag för hyper (HAHA!)
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nja, de är rätt lugnt förtillfället
Vilken är din favoritfrukt? Apelsin
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ibland
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 17 år

Put your hands up 4 detroit



HAHAHAHA, jag och Parosh stog och dansa Techtonic till den här låten! hahaha



Och för de som inte vet vad Techtonic är för nåt, så är de en dansstil. Se nedan! De är några versioner av Techtonic

14-15 feb - Glad alla <3 dag

Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag, för de har iallafall jag. Haft det bäst och underbarast med dig älskling!
Vi var på bio och såg den omtalade filmen, I taket lyser stjärnorna. tihi
Men nu ska vi sova,kanske lägger in lite bilder imorgon om jag orkar :) goooo natt

Ny skola, ny klass /skolfoto 08/09 :)

Me, myself and I

ALLMÄNT...
Namn: Johanna Isabella Godoy Bustos Salazar
Piercingar: Tungan Tatueringar: Nej,men vill ha
Längd: hmm, 1.58-59 typ
Hårfärg: Chockladbrunt
Är du kär i någon: Ja,verkligen!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland önska man, iaf vid de tillfällerna man har de jobbigt
Tänker du på självmord: Nop
Tycker andra att du är attraktiv: Ja, lite för attraktiv ibland kanske haha
Vilket shampoo använder du: Gliss, bästa
Vilken parfym använder du: Dior pure poison
Vad är du rädd för: Mörker
Gillar du att tvätta: Inget fel med det,man måste ju hjälpa till då och då(?)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Spikat!

SENASTE...

Film du hyrde: The strangers
Film du köpte: Kommer inte ihåg asså
Låten du lyssnade på: Rupee - Living lies
Låten du hade på hjärnan: Aventura - un beso
Låten du laddade ner: Alexis y Fido - Superheroes
Personen du ringde: Betina tror jag
TV program du tittade på: Andra avenyn
Personen du tänkte på: Mi amor

FAVORIT...

Mat: Nyttigt (älskar sallader)
Låt: Finns många, t ex. (No me ames - J.Lo)
Sak att göra: Plugga
Sport: Fotboll Dryck: Te eller multivitamin juice
Kläder: Leggins & koftor, myyys
Film: Hm, film och film men typ, Kniven i hjärtat (a)
Bil: Nix

ANTAL...
Gånger du varit kär: 2 gånger
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång (riktigt rejält)
Hjärtan brustit på grund av dej: Säkert
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tror jag såg de en gång, haha
Ärr du har på kroppen: haha, minst 10

SENASTE...

Bok du läste: Snabba cash (skolan)
Personen du fick mail av: Facebook (Nadja)
Personen du fick brev av: Min syssling i Australien
Personen du fick sms av: Parosh
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 2 år sedan och saknar det.. Que descansez en paz papí, r.i.p

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Skolan, kollat på fotbollscup, häntat hermanita på dagis, ätit mat med familia, bloggat och drickut te :)
Var det kul: Inget fel på det
Hur tidigt stiger du upp: Runt 6 typ
Gillar du att slåss: Bara på skoj,men inte allvarligt
Vad ska du göra ikväll: Lägga mig tidigt
Är du seriös: haha,de beror på
Vad är du allergisk mot: Myggor /:
Var har du ont: I min fot (fotbollsskada)
Använder du hårspray: Inte om de är nåt speciellt
Kan du stå på händer: länge sen man kunde

ÖVRIGT MER...

Favorit serie: Andra avenyn,
Salt eller socker: Till sallad, salt. Till te, socker! hehe
Gillar du ketchup: Galet
Är du glad nu: Ja
Var du glad igår: I think so
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Min granne
Vad dansar du till: De mesta
Stockholm är: För bra
Göteborg är: Oförglömligt
Kan du sjunga: Vet inte om jag kan men gillar det :)
Mer värt än guld: Parosh hjärta
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Alanya (i sommar) och USA
Sparar till: Körkort, resor m.m
Väntar på: att de ska bli SPORTLOV
Pålägg som gäller: Äter inte bröd (för tillfället)
Dagens dryck: Vatten, te och multi (juice)

11 feb - plussdag

God kväll! Hade bara en lektion i skolan idag, och de var svenska då jag passade på att skriva min svenskauppsats. De gick galet bra (hoppas jag,de kändes bra iallafall), fick ihop de till 8 sidor och de var ganska lagom. Efter 2 timmars skrivande gick jag och åt lunch med Aléjandra,Kaban,Michelle&Pernilla.
Efter de åkte jag till Märsta station och mötte upp Ivon för att umgås lite med henne, min brunis!
Vi drog till Kista centrum för att kolla runt lite, fanns en massa söta grejer men hade inte så mycket pengar med mig. Men fick iallafall med mig;
 ett brun/beige skärp från Gina
En vit (lite pös-aktig) t-shirt från MQ
Men tiden går fort när man har kul, klockan börjar bli mycket. Ska ringa the potato man en snabbis och sedan sova, Godnatt sötnosar!

Jag & Ivonis :) haha

9 feb - Chillpill

Hej gott folk! Min dag har varit hyffsat bra faktiskt, hur har er dag varit(?)
Efter skolan drog jag och Michelle till Märsta centrum för att vi behövde köpa några grejer till ALLA HJÄRTANS DAG, bl a. behövde jag ta ut några bilder från hennes mobil som jag tyckte blev skiiit fina, köpa presenter, kort m.m.

Jag har värsta planerna inför alla ♥ dag asså, hoppas bara allt blir som planerat för isåfall så blir ALLT så himla perfekt.
Efter de vart vi vrål hungriga och tog in på grillen där och åt vääärldens godaste kebabtallrik asså ouf,den satt så bra så bra, :) Efter de var jag mätt och belåten, men det verkade inte Michelle vara för hon va fika-sugen. Så jag beslöt mig tillslut att uppfylla hennes önskan eftersom jag är så snäll (a) haha, not! Så vi gick och tog oss en fika på cafe Brödboden, de va mysigt.. Efter de åkte jag med min kerr och solade (you know who you are, potato man, hahaha)

Fick sjuts ner till Märsta station och sen åkte jag hem och städa lite. Hämtade lillasyrran hos vår granne som tog hem henne från fritids, busunge hon är! Älskar henne så mycket mi hermanita. Sen när mami kom hem tog vi en kvällsfika, min bestod av en fruktsallad (apelsin & banan) och té. Satt nyss och snacka med Betina i luren, dog av garv när hon nämnde massa negativa saker om folk, hahaha! Hon är så elak ibland (Angel outside, devil inside), ne men vi drev om några roliga saker bara.
Vanlig skoldag imorgon, som vanligt. Asså man orkar inte med plugget längre, galet jobbigt. Iallafall svårt för mig som hade de svårt redan i slutet av grundskolan. Men allt hänger ju trotsallt på mig, och mitt ansträngande och min vilja.
Börjar bli tröttis, ska sussa nu tror jag. Vi ses imorgon, Good night 'n sleep tight, besito.


         Vårat smarriga fika, yummie 

 
   & lilla jag med nåt knas leénde, haha :)

8 feb - Dutty wine, hahah

Halloj! Somsagt, jag och Mejtabíe spenderade kvällen/halva natten hemma hos sötnosen Amira i Spånga med massa annat folk (bl a. mina somalier Maria o Nadja som jag inte hade träffat på huuundra år typ, love to you gyals), alla var snälla och super roliga, haha! Bilderna kommer förhoppningsvis skickas till mig lite senare, då lägger jag in de.

När vi väl kom dit så spelades de höööög Dancehaall musik att man fick genast spratt i benen och ställde sig med the Africa-crew och dansa med dom, haha! Efter de rushade vi direkt till matbordet där kebab-pizzorna väntade på oss, muuums! Efter de fanns de typ 10 skålar med godis, chips och 1 gigantisk skål med bara chocklad, asså vi DOG bokstavligen De fanns även prinsesstårta som alla delade på, yummie!  Sen gick alla typ upp och dansa till Gentleman och Collie Buddz för att dansa bort allt vi åt, hahaha, hade det galet kul iallafall.

Tiden gick fruktansvärt fort asså, klockan blev redan kvart över 1 och vi skulle hinna med de sista tåget till Karlberg som gick 01.34! Och jag skulle hinna byta om i sista minuten innan, för jag hade lånat mjukis av Amiras lillasyster, asså allt blev knaaas för nån hade råkat ta mina leggins och de som personen hade glömt kvar va typ XXXXS! så blev tvungen att låna amiras leggins och kasta på oss skor och jacka och rusha till tåget (tog typ 10 min att gå till Spånga station) och vi hade ungefär 10 minuter på oss att rusha! Vi hann på ca. 4 minuter om jag minns rätt, så mycket skyndade vi oss! Trodde jag skulle få astma anfall, damn..
Vad som hände senare håller vi för oss själva, haha! Knas var det iallafall. Vi vaknade upp helt döda, åt lite frukost sen mötte jag upp Lucy för att ta en sväng till Väsby centrum och kika runt lite. Hade inte träffat henne på väldigt länge faktiskt, missed her. <3 Vi satte oss ned vid Petit Four cafét och bara pratade ut om allt vi hade på hjärtat, skönt att bara få ut allt man hade pressat i tankarna. Efter det, åkte jag hem och gjorde mig lite mat. Ska ned & slänga en tvätt nu, vi hörs! KYSS

RSS 2.0