Love aint easy


Boy I wanted so long to know.. and now your telling me you gotta let it go
Dont Tell Me I have to start all over again? I never thought that this day would come
This is somthing that i've wanted in my life! I relize that you're the one
And you're telling me its time to say goodbye
To Put this out of my heart It ain't gonna change
So it shouldn't be so easy to walk away

31 jan - memories never die

Shoo
Vaknade upp hos Deea, vi fixade oss och gick direkt till Stinsen. Vi kollade runt lite på rean inte så många som åker till Stinsen faktiskt så de mesta finns alltid kvar, good 4 us, bad 4 you, haha ;). Köpte även ett par pärlörhängen från Gina, så söta.
Åkte hem lite senare och hjälpte mami med disk,tvätt osv. Miguel kom sedan förbi och började laga mat medans vi pratade, hade de mysigt och drack lite vin/champagne, mums! De blev Calamarez (friterade bläckfisk ringar, som de heter på spanska) skit gott, hade inte ätit de på hur länge som helst. Nu sitter jag bara framför datan och lyssnar på reggaeton & RnB, älskar lugna och gamla rnb låtar som väcker minnen, åååh! Ni får möjligtvis provsmak på någon "minnesväckare" sen. Ha de bra sålänge, ciaaao

 
Schåååål

30 jan - relax day

Hallå där!
Min dag har varit riktigt chill asså,
Idag hade vi i skolan aktivitets/frilufsdag. Jag,Michelle och Frida valde bad i Fyrishov (Uppsala). Vi hade de riktigt skönt faktiskt! Vi badade, åt lite nachos med salsa/guacamole dipp,låg och softa i bubbelpoolen och satt och koka i bastun.

Just nu sitter jag hemma hos sötaste Dea och hon har precis fixat mina naglar så fint så fint. fransk gelémanikyr. Älskar långa och välvårdade naglar och händer, så sexigt ..


Fransk manikyr


Slängar in några bilder till :) 

Bästis & jag <3

 
Min lillasyster & Dea's lillabror, sööötnosar!

28 jan - lovely

God kväll
Min dag har varit helt okej, hur har eran dag varit(?)
Efter skolan så åkte jag och Michelle till Kista C för att kika på rean och fika tillsammans. Gillar verkligen den tjejen asså, så lätt att prata med och så förstående, kärlek till henne.
Nu sitter jag här hemma och pratar med Michelle & Parosh i luren och fikar nybakad kladdkaka som jag gjorde, yummie!
Jag måste bara tillägga att Posh är cp, och de har han tyd varit heeeela dan (fråga mig inte varför, haha) Aja, ska lägga mig och kolla på tv nu, adios

muuuuuuuums!

Aventura - un beso



Den här låten väcker så otroligt många minnen, både bra,dåliga och även sorgliga..

23 jan - Cumple años feliz hermanita!

God kväll
Kom precis hem faktiskt. Jag, mami, Gabbi (lillasyster) och Miguel var ute på nån Thai/Mongolisk restaurang och åt för att fira min älskade lillasyster idag på hennes 8 - års dag! Asså åh, hon växer så snabbt =). Hon är bäst, älskar henne så obeskrivligt mycket!

Imorgon ska jag hem till Dea för hennes mami Mariana fyller år, alla fyller år nu förtiden! Vill också.. fast det är en bit kvar till 10:e augusti, men tiden går fort så.



mami, FÖDELSEDAGSBARNET och jag :)

18 jan - vacation

God morgon
Idag är man rätt glad faktiskt, vaknade på rätt sida av sängen kanske(?)

Nu är biljetterna bokade och klara iallafall, Alanya 09!
Gud vad jag längtar att bara få komma bort härifrån for a while.

18 jan -

De blev tillslut Bröllopsduellen som vi såg . Den var helt okej faktiskt, men det lutar lite mera åt "bra hållet". 

Just nu sitter jag och gluttar på bilder från premiären av den stora ungdomsfilmen Förbjuden frukt, samtidigt som jag pratar med Betina i telefon. Börjar bli lite småtrött, ska snart gå och lägga mig tror jag.

Imorgon fyller en kompis år, så jag och Dea ska förmodligen hem till honom och fira, ser fram emot det.
aja, somsagt ska sova nu
Good night 'n sleep tight

17 jan - worlds greatest

God kväll
Hinner inte blogga så mycket ikväll för jag och Parosh ska gå på bio. Vi får se vilken film det blir, vi kunde tyvärr inte bestämma oss för han är så fruktansvärt envis! När Parosh såg detta utbrast han ett; "VA?!", haha aja.. Sånt får man leva med ;) Vi måste fixa oss nu och sen dra oss iväg, uppdatering sker möjligtvis ikväll. Ciaaao

about me

Jag som liten

1. Vad hette din första bästa vän?  Sandra Hedenberg
2. Vad hette din första kärlek? J...
3. Vilken var din favorit rätt? pannkakor tror jag (alla barns favorit, haha)
4. Vilken var din favorit färg? blå
5. Vart bodde du? Sollentuna (rotebro)
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? 
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag bröt foten.
8. Ville du bli när du blev stor? Veterinär
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Choklad!

Nu

1. Vad heter din bästa vän?  Deea Corbei (kra kra kra HAHA)
2. Vad heter/hette din senaste kärlek?  damp-barn
3. Vilken är din favorit rätt? Chilenska empanadas, bästa!
4. Vilken är din favorit färg? turkos
5. Vart bor du nu? Sollentuna (rotebro)
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Finns många bra saker,men ett av dem är när jag fick lära känna Parosh.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? När min papí dog, (snart 2 år sen).
8. Vad vill du bli? Civilekonom, jurist eller flygvärdinna typ.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Fortfarande choklad!

Torsdag

Hej allihopa! hoppas allting är bra med er, för jag mår toppen. Faktiskt. Vaknade nog på rätt sida idag kanske haha? Idag var jag i skolan och pluggade lite, har prov imorgon på geografi.. hoppas det går bra för mig men jag är ganska säker på att jag klarar dett. Dock var jag inne i stan med Senada och köpte mina fantastiska skor. I love shoes! Jag köpte nämligen de bruna jag hade pratat om (som jag hittade på lisaplace.devote.se) de är ö-ö-överfina! Sedan blev det fika med Brownie min favorit =)

Har ingenting speceillt för mig just nu, snackar med Senada som har studiedag imorgon och hon ska komma till min skola imorgon och hälsa på. Det ska bli jätte kul. Visa runt osv... Aja, ska ner och plugga lite till på geografi för att vara extra säker liksom. Ska nog plugga till sömns men vi hörs imorgon. Puss

14 januari - :)

Hallå där!
Jag mår strålande idag, hoppas ni mår detsamma. Idag har min dag har varit helt okej faktiskt. Efter en lugn dag i skolan åkte jag in till stan för att titta på skor med min kusin Danielito, och hittade dessa snyggingar i H&M (se bild nedan). Läste att Lisaplace@blogg och Kenza@blogg också hade rekommenderat dem, de är ju superfina! Testade dem idag men hade inte tillräckligt med cash med mig så får ta och åka in imorgon och köpa dem så snabbt som möjligt innan de tar slut, med tanke på att de är väldigt populära just nu.
Ska ta mig en fika paus och sedan fortsätta plugga geografi, adios!




De finns även i svart.

somsagt, memories never die ♥

 

13 januari - memories never die

Sho! Kom hem för ett litet tag sen, hämtade hermanita från skolan då mami behövde jobba över. Jag kände att jag behövde vara med min lilsiz lite så jag föreslog att att äta middag tillsammans på grillen i Rotebro station, och så blev de och de va mysigt, och hon har blivit så stooor! Barn växer upp så himla fort, minns när hon var liten och gullig då man bara ville nypa tag i hennes tjockis kinder hela tiden, nu är hon stor flicka (hon fyller 8 den 23 januari), fast hon är endå fortfarande gullig, hihi.
Just nu sitter jag och pluggar till mitt gigantiska geografi prov på fredag /: undrar hur de kommer gå, har hört att de är väldigt stort och svårt.

Måste bara fråga, är de något ni vill att jag ska ändra på/lägga till i mitt bloggskrivande? kommentera och säg det du tycker fattas och som jag kanske bör börja skriva om för att de ska bli mer intressant! :)

miss old times ..       

De finns så mycket man bara saknar så att man önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva de underbara stunder ännu en gång, önska allt kunde bli som förr.. Nu känns de som att man glider ifrån alla nära man hade då.

12 januari - YESSS!

shululu :) Är jääätte nöjd nu för har äntligen gjort klart min Historia grej om Imperialismen, tog hundra år fan! /:
är jäääätte trött nu, och nu ska jag sova (:
orkar inte skriva mer nu.. good night 'n sleep tight
RSS 2.0