Många människor ser fram mot nyåret för att få en ny start på gamla vanor

Ville bara logga in en sista gång för det här året och önska alla ett riktigt gott nytt år & en toppen fortsättning!




Inatt vänder vi upp & ned på stan och gör Stockholm osäkert!



Livet är det enda spelet vars syfte är att lära sig reglerna

Sitter uppe och skrattar för fullt till The Ana Gina Show, Längtar fan tills imorgon då hennes 10:e och sista avsnitt för detta år sänds på SVT. Ska ned och ta något litet att äta, sen blir det nog läggdags för min del. Imorgon ska jag äntligen ut och handla med mamma, har inte haft tid att kika nu under mellandagarna.. typiskt mig att alltid vara ute i sista sekund men bättre sent än aldrig, inte sant?

Idag spenderade jag hela dagen tillsammans med bästis, känns overkligt skönt att allting är sig likt igen. Vi åt en god lunch @my place, snackade lite skit och drog oss så småningom mot kista centrum i hopp om att hitta något att bära under Nyårsafton. Hon kom i alla fall inte hem tomhänt som vissa andra..

Orkar inte gå ned till köket, bäst att sova på en gång. God natt!

.

.. Jag säger det med huvudet högt samtidigt som gråten sitter fast i halsen, jag älskar dig innerligt..

gåshud



Kan inte förklara den här med ett bättre ord än vacker, för att den påminner mig just om dig..

Due Date..

.. var sjukt rolig och jag rekomenderar den starkt till er som även diggar Baksmällan! Sov gott och vaknade upp för en halvtimme sedan ungefär, I feel good. Ska hoppa in i duschen och göra mig färdig, jag och bästis ska åka till kista centrum och kika på mellandags rean och fika. 
Ska ned och äta brunch nu en snabbis, puss på er!


Huvudrollerna på bioduktens mest komediartade film, Due Date

Berns strök jag..

.. tyvärr ifrån min lista pga. omständigheterna. Jag håller på och gör mig lite smått i ordning då det istället blir en mysig biokväll med den bäste. Åt precis en god middag med mamíta och syster min, ska fortsätta göra mig iordning. Drar hemifrån om en timme ungefär i samband med biljettuthämtning. Kanske blir ett kort blogginlägg när jag kommer hem, you never know. Kyss



Jag och Diane 'den fina El-helou i skolan

Det kunde verkligen inte..

.. bli ett bättre avslut på året än såhär! Jag har alldeles för mycket överskottsenergi, vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Går runt i huset med ett stort leénde på läpparna, känns som att alla pusselbitar har fallit på plats igen. Allting är på väg att bli som förut och den här gången, starkare än någonsin.
Imorgon har jag och tjejerna satt Berns högst upp på listan, det ska bli riktigt kul då jag inte festat med en del utav dessa människor på riktigt länge!
Ska ut och ta en cigg en snabbis sen ska jag ringa Mr. Admire,
puss & god natt.

You should not try too hard because you might be disappointed

Våran jul..

.. har varit underbar och nästintill magisk, med otroligt mycket god mat, många härliga julklappar och ett bättre sällskap får man givetvis leta efter. Det här var ett fantastiskt underbart avslut på det här året.
Idag är det ju förstås juldagen och då ska jag iväg på jakt efter nyårsklänning (igen), måste passa på nu när mellandagsrean startat, haha. Ikväll blir det förhoppningsvis utgång med brudarna, innan de möter jag upp en vän för fika. Det står mellan Nype och Entourage, I think.



Bjuder på en bra låt

GOD JUL!







Dagens, (lånad utav sanna chestnut)

Dagens humör: Trött & seg.
Dagens mående: Sådär, illamående.
Dagens frisyr: Slarvig toffs & lockat från gårdagen.
Dagens klädsel: Mjukisklädd.
Dagens planer: Fikat (inställt), julpyntning här hemma m. familia.
Dagens vill ha: All I want for christmas is you.
Dagens längtan: Vill att min familj kommer hem nu..
Dagens fundering: Julhandel tidigt imorgon(!)
Dagens beroende: Köttbullesmörgås.
Dagens tråkigaste: Ensam hemma.
Dagens mysigaste: Lång sovmorgon.
Dagens låt: Usher - Burn.

Sen morgon..

.. dock ganska skönt, vaknade för en halvtimma sedan men låg och snooza tills nu. Älskar att få sova ut utan att någon väcker mig eller att telefonjäveln ringer.. Ska strax ned och göra iordning lite x-mas brunch, mums! Ikväll ska jag förmodligen möta upp en vän i stan för fika. Efter det blir det iallafall en god middag, julpynt, glögg & lussekatter och mys med familia.
Bjuder på en gudomlig låt som jag har spelat om och om igen i en kvart nu.





I'm selfish 'cause I don't wanna share him with nobody
Not even those people that came before me
But see, I never believed


Inställd utgång..

.. pga lite saker som inträffade här på hemmaplan men men, dagarna tar inte slut. om lite mindre än tjugotre timmar så är det Julafton, de firas hemma hos oss tillsammans med släkt. Otroligt god mat, vackra ljus och en strålande gran och framförallt ett underbart sällskap.




If I only could turn, turn back the hands of time

Hade den efter-..

.. -längtade skolavslutning idag, det ska firas med en krogrunda tillsammans med härliga människor och toppenstämning! Imorgon blir det förmodligen lite julhandel i city med estéfaní, framåt kvällen ska jag hjälpa till på hemmaplan. Klä gran med min underbara familj, laga god mat och bara mysa.
Till julafton har släkten gjort en pakt, våran tradition har alltid sett ut så att vi firat hemma hos mormor & morfar (varje år) helt plötsligt fick de för sig att vi allihopa skulle fira hemma hos oss det här året, det ska bli riktigt mysigt och spännande.
Vi kom precis hem till mormor & morfar. Efter avslutningen åkte jag hem, därifrån åkte jag och mami och gjorde lite ärenden inför Thailand & julhandlade förstås.
Nu ska syster min använda datorn och jag ska kolla på Navy CIS, adios!



Sötaste kusin Joel, kopia utav sin pappa

Två timmar senare..

.. och jag har fortfarande inte somnat! Fått grova sömnsvårigheter, när jag väl somnar så vaknar jag aldrig. Eller jo förutom om jag ska på toa eller om jag blir väckt utav någon (inte telefonen för den hör jag inte överhuvudtaget).
Jag ska ned och ta lite kall mjölk med müsli, mums. Brukar bli lite trött utav det, fast det är ju i och för sig ingen idé att decka nu. 4 & en halv timma kvar tills jag ska börja göra mig iordning.. Ska brygga kaffe, adíos!




bjuder på den
RSS 2.0